captain price Δημοσ. Παρασκευή στις 06:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:58 μμ Καλησπέρα σε όλους, μπαίνοντας στην διαδικασία για αγορά κινητού και κοιτώντας την αγορά λίγο πολύ κατέληξα σε αυτά τα δύο. Μιας και πλέον huawei (κάτοχος ηδη), oppo (x8 ultra) κτλ έχουν γίνει πλέον ένα μπέρδεμα όχι global edition οι μεν, όχι google services οι δε μένει η επιλογή αυτών των δύο. Το ένα έρχεται επίσημα στην χώρα μας το άλλο όχι. Άρα εδώ έχουμε το ρίσκο εγγύησης σε περίπτωση βλάβης κτλ. Οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες (κοιτάω και σε μεταχειρισμένα ημερών ή εβδομάδων εδώ στο insomnia). Όλα καλά ως εδώ. Το βασικότερο θέμα είναι οι εξής απορίες, μπαταρία, λογισμικό, κάμερες. Θα ήθελα σίγουρα την γνώμη όλων αλλά πιο πολύ αυτών που είχαν επαφή με τα συγκεκριμένα κινητά και ακόμη καλύτερα αν πέρασαν και τα δύο από τα χέρια τους. Δεκτές όλες οι απόψεις και κουβέντα να κάνουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση!
GATE123 Δημοσ. Σάββατο στις 07:40 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:40 πμ Και τα δύο πολύ καλά κινητά. Αλλά εγώ θα πήγαινα στο Vivo. Οι επεξεργαστές και τον δύο κινητών ισάξιοι. Αλλά προτιμώ τον Snapdragon. Εγγύηση το Vivo ναι . Και στο Xiaomi εάν το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα. Μεγαλύτερη μπαταρία το Vivo. Καλύτερη ανάλυση το Xiaomi. Σε φωτογραφίες τα ίδια σχεδόν (διαφορά δεν νομίζω να δεις). Το Vivo σε πιο stock Android. Το Xiaomi ξέρουμε όλοι ότι η Miui είναι γι'αυτους που την ξέρουν. Σε αναβαθμίσεις/ ενημερώσεις δεν γνωρίζω αν και ήξερα ότι στην Xiaomi καθυστερούν (αν ακόμα ισχύει).
captain price Δημοσ. Σάββατο στις 08:48 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:48 πμ 56 λεπτά πριν, GATE123 είπε Και τα δύο πολύ καλά κινητά. Αλλά εγώ θα πήγαινα στο Vivo. Οι επεξεργαστές και τον δύο κινητών ισάξιοι. Αλλά προτιμώ τον Snapdragon. Εγγύηση το Vivo ναι . Και στο Xiaomi εάν το πάρεις από μεγάλη αλυσίδα. Μεγαλύτερη μπαταρία το Vivo. Καλύτερη ανάλυση το Xiaomi. Σε φωτογραφίες τα ίδια σχεδόν (διαφορά δεν νομίζω να δεις). Το Vivo σε πιο stock Android. Το Xiaomi ξέρουμε όλοι ότι η Miui είναι γι'αυτους που την ξέρουν. Σε αναβαθμίσεις/ ενημερώσεις δεν γνωρίζω αν και ήξερα ότι στην Xiaomi καθυστερούν (αν ακόμα ισχύει). Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Απορώ γιατί αλυσίδες δεν έχουν το vivo μιας και έχει global έκδοση. Τουλάχιστον έστω να το δούμε από κοντά όπως χάζεψα λίγο 15 ultra. Στις φωτογραφίες, βίντεο κτλ σε συγκριτικά οι διαφορές δεν είναι αισθητές (δεν μιλάω τα x100 zoom που στην πραγματικότητα είναι ανούσιο). Αυτό το πιο stock android στο vivo δεν το ειχα κατά νου και είναι μια καλή πληροφορία. Το επόμενο κομμάτι είναι ότι τα κινητά τα κρατάω γύρω στην 4ετια μέσο όρο γι αυτό και η διάρκεια ας πούμε είναι ένας παράγοντας μιας τέτοιας επένδυσης. Αν το oppo find x8 ultra έβγαινε σε global θεωρώ ότι θα ήταν πιο εύκολη απόφαση γιατί συνδυάζει τα πάντα αλλά δεν ξέρω πως μια κινεζική έκδοση ανταποκρίνεται στην Ελλάδα (τι στερείσαι κτλ)
GATE123 Δημοσ. Σάββατο στις 09:53 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:53 πμ (επεξεργασμένο) Το oppo find x8 ultra δεν θα βγει στην Ευρώπη από ότι ξέρω παρά μόνο στην Κίνα. Παρόλα αυτά σίγουρα θα υπάρχει κάποια εναλλακτική σε κινητό σε αυτή την κατηγορία. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:59 πμ από GATE123
captain price Δημοσ. Σάββατο στις 10:15 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:15 πμ 9 λεπτά πριν, GATE123 είπε Το oppo find x8 ultra δεν θα βγει στην Ευρώπη από ότι ξέρω παρά μόνο στην Κίνα. Παρόλα αυτά σίγουρα θα υπάρχει κάποια εναλλακτική σε κινητό σε αυτή την κατηγορία. Ναι το γνωρίζω αυτό. Απλά δεν ξέρω αν οι διαφορές κινεζικής με global τι διαφορές έχουν και τι στερείσαι ας πούμε σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Δεν έχεις app τραπεζών? Καθόλου play store? Δεν εχει ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις? Για τέτοια πράγματα μιλάω. Έψαξα και σε αυτό το κομμάτι αλλά αναλυτικό οδηγό ας πούμε με όλες τις διαφορές δεν βρήκα.
Fotia Δημοσ. Σάββατο στις 03:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:25 μμ Αν δεν υπήρχαν σημαντικές διαφορές ,άσχετα δεν αναφέρονται αυτές στις αγορές που δεν τους αφορά το θέμα ,δεν τα εβγαζαν έτσι οι εταιρίες. Ελληνικά σίγουρα δεν θα έχει ,και ειδικά στις τράπεζες θα έχεις θέμα.
GATE123 Δημοσ. Σάββατο στις 04:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:29 μμ 6 ώρες πριν, captain price είπε Ναι το γνωρίζω αυτό. Απλά δεν ξέρω αν οι διαφορές κινεζικής με global τι διαφορές έχουν και τι στερείσαι ας πούμε σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Δεν έχεις app τραπεζών? Καθόλου play store? Δεν εχει ελληνική γλώσσα στις ρυθμίσεις? Για τέτοια πράγματα μιλάω. Έψαξα και σε αυτό το κομμάτι αλλά αναλυτικό οδηγό ας πούμε με όλες τις διαφορές δεν βρήκα. Από την στιγμή που δεν βγαίνει σε ευρωπαϊκή χώρα δεν θα έχει και την ανάλογη γλώσσα. Επίσης σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα με τις τράπεζες. Play Store θα έχει . Και ενδέχεται να υπάρχει θέμα και με τις μπάντες (3G,4G,5G κλπ)
woox-2 Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:34 μμ (επεξεργασμένο) Εγώ xiaomi 15 ultra θα επέλεγα, χωρίς καν να ψάξω το άλλο, ούτε το ονομα του δεν μπήκα στο κόπο να το δω, αυτή την στιγμή που γράφω το κείμενο, δεν χρειάζεται, από την στιγμή που δεν έρχεται οτιδήποτε επίσημα στην χώρα μου, δεν μπλέκω. ( ποσο μάλλον κάτι τοσο ακριβό). Πολύ καλη μπαταρία με όσα είδα μέχρι στιγμής του 15 ultra, και η κάμερες του από τις καλύτερες τις αγοράς. Επεξ/σία Σάββατο στις 06:35 μμ από woox-2
captain price Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 πμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:07 πμ 15 ώρες πριν, GATE123 είπε Από την στιγμή που δεν βγαίνει σε ευρωπαϊκή χώρα δεν θα έχει και την ανάλογη γλώσσα. Επίσης σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα με τις τράπεζες. Play Store θα έχει . Και ενδέχεται να υπάρχει θέμα και με τις μπάντες (3G,4G,5G κλπ) Με τράπεζες σίγουρα υπάρχει θέμα από όσο δει, οι μπάντες δουλεύουν νομίζω. Γλώσσα έχει κάποια κόλπα να περάσεις μέσω εφαρμογών νομίζω. Έχει κάποιος οδηγούς αλλά είναι λες και στήνεις ένα κινητό από την αρχή. 13 ώρες πριν, woox-2 είπε Εγώ xiaomi 15 ultra θα επέλεγα, χωρίς καν να ψάξω το άλλο, ούτε το ονομα του δεν μπήκα στο κόπο να το δω, αυτή την στιγμή που γράφω το κείμενο, δεν χρειάζεται, από την στιγμή που δεν έρχεται οτιδήποτε επίσημα στην χώρα μου, δεν μπλέκω. ( ποσο μάλλον κάτι τοσο ακριβό). Πολύ καλη μπαταρία με όσα είδα μέχρι στιγμής του 15 ultra, και η κάμερες του από τις καλύτερες τις αγοράς. Η Vivo αντικειμενικά δεν θέλει ψάξιμο, ειδικά με το x200 pro έδειξε δοντια φέτος απέναντι σε ναυαρχίδες. Και το με x200 ultra, το οποίο και αυτό θα μείνει Κίνα, θα κάνει απίστευτο άλμα. Το κακό είναι με απαγορεύσεις Αμερικής Κίνας και την μεταξύ τους κόντρα δυστυχώς την έχουν πληρώσει και οι υπόλοιποι.
GATE123 Δημοσ. Κυριακή στις 09:57 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:57 πμ 1 ώρα πριν, captain price είπε Με τράπεζες σίγουρα υπάρχει θέμα από όσο δει, οι μπάντες δουλεύουν νομίζω. Γλώσσα έχει κάποια κόλπα να περάσεις μέσω εφαρμογών νομίζω. Έχει κάποιος οδηγούς αλλά είναι λες και στήνεις ένα κινητό από την αρχή. Καλό είναι να έχεις ένα τηλέφωνο που να μην χρειάζεται να ψάχνεις κόλπα και πατέντες. 1
woox-2 Δημοσ. Κυριακή στις 10:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:23 πμ Ναι δεν αντιλέγω για την συγκεκριμένη εταιρεία και πόσο καλά είναι τα προϊόντα τίς. Απλά από τι στιγμή που δεν υπάρχει επίσημα στη Ελλάδα δεν θα την προτιμούσα, αν έκανες το ίδιο ερώτημα και ειμασταν σε μια χώρα όπου επίσημα έρχονταν και οι δύο συσκευές ,τότε ναι θα την επέλεγα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα