Edgar Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 telika ekanes install kanonika to azureus, etsi? otan les den mporeis na kaneis download, ti enoeis? bgazei kapoio error? den kanei connect se peers or seeds?
agiosall~ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 http://ovh.dl.sourceforge.net/sourceforge/azureus/Azureus_2.1.0.4_Win32.setup.exe :wink: Edit: τωρα ξαναδιαβασα το Post σου τι ενοεις download απο το azureus η ΤΟ azureus???
Kalavrezos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 εννοω απο το azureus.ok overlord παω να δω
agiosall~ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Λοιπον, βρισκεις ενα Site που να εχει αρχεια .torrent οπως για παραδειγμα το SuprNova.org αυτα τα αρχεια συνηθως ειναι απο 1-500kb μολις λοιπον κατεβασεις ενα τετοιο αρχει κανεις διπλο κλικ επανω του και παει κατευθειαν στο azureus ολα τα αλλα μετα ειναι δικη του δουλεια....(το μονο που πρεπει να κανεις εσυ ειναι οι ρυθμισεις που εχει στην αρχη σε wizard) Αν θες κατι αλλο let me know :wink:
whiteman7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 paidia to azureus einai apla apsogo simfono apolyta.thnx olous
eurochild Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 http://www.suprnova.org http://www.torrentreactor.net
DarkOrion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 nai re paidia, alla polu argo den einai to bittorrent genika???? egw me dsl 384 den exw dei panw apo 7KB/sec, ase pou tis perissoteres fores, ta torrents den douleuoun katholou.
agiosall~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Αναλογα απο που θα κατεβαζεις... εγω συνηθως ποιανω 35+ :wink:
Dark_son20 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 to azureus genika einai asteri....alla exei ena prob pou me enoxli para poli emena....terastia katanalosi CPU... etsi protimo ton ABC...
DarkOrion Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 egw xrisimopoiw torrentstorm. simera dokimasa na katevasw 4 diaforetika arxeia. Ta 3 den douleuane kai to 1 mou katevaze me 5KB. Opote protimw panta to IRC. Einai korufaio.
DrLo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Εχω την τελευταια εκδοση.Κανω install,παω στο φακελο,το τρεχω (btdownloadgui),με ρωταει αν εκανα donaton,παταω ΟΧΙ και μου βγαζει ενα κατεβατο Download Error.Θα ηθελα καποιος να μου πει πςσ θα καταφερω να κανω downloads με αυτο το προγραμμα!Ευχαριστω! Δεν ξέρω ακριβώς τι κατέβασες, το btdownloadgui μου μοιάζει να είναι απλά ένα gui, ίσως δεν περιέχει τον πηρύνα (ή πυρήνα πάντα τα μπερδεύω αυτά τα δυο). Κάτι αντίστοιχο με το emule που είχα σε linux έτρεχες δηλαδή τον πηρύνα και μετά ένα δευτερο πρόγραμμα που απλά σου έδειχνε σε γραφικό περιβάλλον τα στοιχεία για το πως τρέχει το Daemon Υ.Γ και εγώ το Azureus έχω
OVERLORD Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 DarkOrion προφανως κατι γινεται με το firewall και τις ρυθμισεις σου γενικα. εγω με 256 δεν πεφτω ποτε κατω απο 23 στο azureus οταν εχω καλο seed. απο τις επιλογες περιοριζουμε το upload στο 10 kai to download το αφηνουμε στο 0 (unlimited). ports 6881-89 kai 6969 ελευθερα.
sotris99 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά το azureus είναι το καλύτερο???
agiosall~ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω παντως το βρισκω τελειο οσο καιρο το εχω (απο τοτε που εβαλα dsl 1 μηνα περιπου) δεν ειχα ποτε prob αλλα το μονο μειον του αλλα αρκετα σημαντικο για αυτους που δεν εχουν καινουριο -σχετικα- pc ειναι οτι χρεισημοποιει πoλυ μνημη και αυτο διοτι δουλευει πανω σε Java... :roll: :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.