Προς το περιεχόμενο

BitTorrent

Kalavrezos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον, βρισκεις ενα Site που να εχει αρχεια .torrent οπως για παραδειγμα το

SuprNova.org αυτα τα αρχεια συνηθως ειναι απο 1-500kb μολις λοιπον κατεβασεις

ενα τετοιο αρχει κανεις διπλο κλικ επανω του και παει κατευθειαν στο azureus ολα

τα αλλα μετα ειναι δικη του δουλεια....(το μονο που πρεπει να κανεις εσυ ειναι οι

ρυθμισεις που εχει στην αρχη σε wizard)

Αν θες κατι αλλο let me know :wink:

Δημοσ.
Εχω την τελευταια εκδοση.Κανω install,παω στο φακελο,το τρεχω (btdownloadgui),με ρωταει αν εκανα donaton,παταω ΟΧΙ και μου βγαζει ενα κατεβατο Download Error.Θα ηθελα καποιος να μου πει πςσ θα καταφερω να κανω downloads με αυτο το προγραμμα!Ευχαριστω!

Δεν ξέρω ακριβώς τι κατέβασες, το btdownloadgui μου μοιάζει να είναι απλά ένα gui, ίσως δεν περιέχει τον πηρύνα (ή πυρήνα πάντα τα μπερδεύω αυτά τα δυο). Κάτι αντίστοιχο με το emule που είχα σε linux έτρεχες δηλαδή τον πηρύνα και μετά ένα δευτερο πρόγραμμα που απλά σου έδειχνε σε γραφικό περιβάλλον τα στοιχεία για το πως τρέχει το Daemon

Υ.Γ και εγώ το Azureus έχω

Δημοσ.

DarkOrion προφανως κατι γινεται με το firewall και τις ρυθμισεις σου γενικα. εγω με 256 δεν πεφτω ποτε κατω απο 23 στο azureus οταν εχω καλο seed. απο τις επιλογες περιοριζουμε το upload στο 10 kai to download το αφηνουμε στο 0 (unlimited). ports 6881-89 kai 6969 ελευθερα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παντως το βρισκω τελειο οσο καιρο το εχω (απο τοτε που εβαλα dsl 1 μηνα περιπου) δεν ειχα ποτε prob αλλα το μονο μειον του αλλα αρκετα σημαντικο για αυτους που δεν εχουν καινουριο -σχετικα- pc ειναι οτι χρεισημοποιει πoλυ μνημη

και αυτο διοτι δουλευει πανω σε Java... :roll:

:wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...