Προς το περιεχόμενο

BitTorrent

Kalavrezos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την τελευταια εκδοση.Κανω install,παω στο φακελο,το τρεχω (btdownloadgui),με ρωταει αν εκανα donaton,παταω ΟΧΙ και μου βγαζει ενα κατεβατο Download Error.Θα ηθελα καποιος να μου πει πςσ θα καταφερω να κανω downloads με αυτο το προγραμμα!Ευχαριστω!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

na po tin alitheia sto dc++ exo brei oti kai na exo psaxei.den exo brei oti exo psaxei lathos.kata ta alla ta panta brisko pio pola apo bit torrent.bebea prosopiki apopsi tha mou peite oti einai auto.to mono pou den mporo na bro kai den iparxei pouthena kai exo anixei topic alla tipota einai i froutopia

Δημοσ.

Αν τελικά σκέφτεις να αλλάξεις πρόγραμμα, να σου προτείνω και το Azureus που είναι και αυτό BitTorrent client.

Δημοσ.

αρκει να κατεβασεις το σχετικο guide που ισχυει κατα βαση για ολα τα torrents και οχι μονογια το azureus. εγω μεχρι χθες ημουν ασχετος και τυχαια εβαλα το azureus αλλα αφιερωσα μια ωριτσα στο guide και τωρα.....ειμαι στα 2,5 γιγα και συνεχιζω ακαθεκτος, ας μην πω τι κατεβαζω γιατι δεν το γλυτωνω το ban!! λοιπον για να μη φλυαρω να το link για το guide

http://www.dessent.net/btfaq/

Δημοσ.

Παιδες,διαβασα το faq του,τα λεει ολα,εκτος απο το πως μπορω να κανω downloads!Τουλαχιστον εγω δεν μπορω να καταλαβω.Μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...