t@s Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) https://www.istorm.gr/pages/celebration-offers Επεξ/σία 11 Απριλίου από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου 1
epir21 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Είναι ιδέα μου ή οι τιμές είναι οριακά λάθος; πολύ καλές μου φαίνονται.
d4mage Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Αυτή η προσφορά δεν έτρεχε στο Κολωνάκι πριν λίγες ημέρες; Η αλήθεια είναι πως είμαι για αλλαγή μετά το 11άρι και πιστεύω το 15 Pro 512GB ίσως και να αξίζει σε σχέση με το 16 Pro 128GB.
Zus Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Το Apple Watch Ultra 2 Trail Loop το δίνει στα 699€. Έχει κάποια διαφορά πέρα από το λουράκι σε σχέση με τα άλλα μοντέλα που είναι όλα στα 900;
HatTrick Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου To ipad air M2 παντως το εχει στα 599 την καλυτερη τιμή που εχω δει,και ειναι καλυτερη ακομα και απο το αντίστοιχο του amazon.de. Κριμα που δεν εχω πουλήσει ακόμα το ipad M1 για να το τσιμπήσω! 3
thewildones Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 8:04 ΠΜ, Zus είπε Το Apple Watch Ultra 2 Trail Loop το δίνει στα 699€. Έχει κάποια διαφορά πέρα από το λουράκι σε σχέση με τα άλλα μοντέλα που είναι όλα στα 900; Όχι, φίλε μου, όρμα κυριολεκτικά! 1
MiJ16 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Αν γνωρίζει κανείς. Σε περίπτωση που έχεις κουπόνι από ψηφιακά εργαλεία ΜΜΕ, γίνεται και από φορολόγηση σε περίπτωση MacBook? 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου To Watch SE 2023 Sport Band παίζει 200 ευρώ ενώ skroutz από 364. Για το 44αρι καντράν πάντα. Worth it; Εχω ένα series 3 τώρα...
tonyz21 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 10:14 ΠΜ, MiJ16 είπε Αν γνωρίζει κανείς. Σε περίπτωση που έχεις κουπόνι από ψηφιακά εργαλεία ΜΜΕ, γίνεται και από φορολόγηση σε περίπτωση MacBook? Γίνεται αποφορολόγηση έχεις δεν έχεις κουπόνι 2
Zus Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 10:14 ΠΜ, MiJ16 είπε Αν γνωρίζει κανείς. Σε περίπτωση που έχεις κουπόνι από ψηφιακά εργαλεία ΜΜΕ, γίνεται και από φορολόγηση σε περίπτωση MacBook? Το θέμα είναι ότι έχουν βάλει όριο μέγιστης δαπάνης. Αλλιώς το 14άρι MacBook Pro Max θα είχε ήδη γίνει παραγγελία… Στις 11/4/2025 στις 9:03 ΠΜ, thewildones είπε Όχι, φίλε μου, όρμα κυριολεκτικά! Θα είχα ορμήσει ήδη αν δεν είχαν ξεβρακώσει στην κυριολεξία αυτό το MacBook Pro Max το οποίο μου κλείνει πονηρά το μάτι και κάνω ασκήσεις αναπνοής για να το αγνοήσω… 1
downhill Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2025 στις 8:04 ΠΜ, Zus είπε Το Apple Watch Ultra 2 Trail Loop το δίνει στα 699€. Έχει κάποια διαφορά πέρα από το λουράκι σε σχέση με τα άλλα μοντέλα που είναι όλα στα 900; και το χρώμα. το μαύρο που είναι πιο καινούριο χρώμα είναι στα 900. Κάποια έχουν νέο λουράκι που δεν υπήρχε πριν, πάλι στα 900. Γενικά τα 699 είναι λίγο επίφοβα από θέμα μπαταρίας, γιατί δεν ξέρεις πόσο καιρό τα έχουν στοκ Επεξ/σία 11 Απριλίου από downhill
Romanzo Criminale Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου δεν βλέπω κάπου όριο μέγιστης δαπάνης.. απλά πληρώνεις τη διαφορά..
avacan23 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου επειδή είχα το 15 pro max και το έβαλα αγγελία γιατι πήρα το 16αρι οι διαφορές ειναι ελάχιστες! ΤΟ είχα αγοράσει 1500 ευρώ και τώρα το δίνουν 1100 ευρώ. Είναι καλή προσφορά! 30 ευρώ τα ακουστικά που είναι τίμια σε αυτήτην τιμή.
Zus Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2025 στις 1:55 ΜΜ, Romanzo Criminale είπε δεν βλέπω κάπου όριο μέγιστης δαπάνης.. απλά πληρώνεις τη διαφορά.. Voucher Μέγιστης Αξίας 1.600,00€ * (αρ. Μελών) για μέγιστη Δαπάνη € 2.000,00* (αρ. Μελών). Επιδότηση 80% για αγορά νέου εξοπλισμού και software. Ένα παράδειγμα. Εκτός αν καταλαβαίνω εγώ κάτι λάθος. Επίσης, δεν δίνει δυνατότητα να αγοράσεις τα MacBook της online προσφοράς με voucher. Δεν υπάρχει πουθενά στο checkout η επιλογή και αν επιλέξεις παραλαβή από κατάστημα (για να κάνεις εκεί τη διαδικασία) σε ενημερώνει ότι δεν είναι δυνατή. Πάρα πολύ κρίμα... Στις 11/4/2025 στις 1:49 ΜΜ, downhill είπε και το χρώμα. το μαύρο που είναι πιο καινούριο χρώμα είναι στα 900. Κάποια έχουν νέο λουράκι που δεν υπήρχε πριν, πάλι στα 900. Γενικά τα 699 είναι λίγο επίφοβα από θέμα μπαταρίας, γιατί δεν ξέρεις πόσο καιρό τα έχουν στοκ Τώρα είναι αργά. Έπεσε η παραγγελία και χρεώθηκε το ποσό. Φοβερό το μαύρο αλλά 210+ για χρώμα και λουράκι για κανέναν απολύτως λόγο. Έχω ένα apple watch series 6 από τον Απρίλιο του 2019, aka 6 χρόνια ακριβώς. Κάθε βράδυ μπαίνει φόρτιση και το φοράω μόλις ξυπνήσω. (δεν θέλω να κοιμάμαι με ρολόι, με ενοχλεί) Δεν θα αλλάξει αυτό με το Ultra. Συνεπώς, είμαι διατεθειμένος να το ρισκάρω για 210€ στην τσέπη και με επίφοβη την τιμή του Ultra 3 λόγω πιθανών δασμών. Επεξ/σία 11 Απριλίου από Zus 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα