MasterX Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ (επεξεργασμένο) Σε εκπτωση σε 3 μαγαζια.. Πλαισιο λεει για μια μερα Κοτσοβολος Public γραφει και 20% Public επιστροφή: Πάρε την προσφορά με 2 απλά βήματα: 1) Κάνε εγγραφή στο Public+ δωρεάν σε 1' 2) Συνδέσου στο λογαριασμό σου και ολοκλήρωσε την αγορά! Skroutz απο 577€ τωρα .. δεν βλεπω να εχει πεσει χαμηλοτερα απο 460€ ποτε.. Δοκιμαζω αγορα απο Public... πανω αριστερα αναφερει το 20% Public επιστροφή ...κάτω δεξιά γράφει ότι κερδίζεις 1.99€ Μήπως είναι για καινούργιο λογαριασμό; Εγώ είχα λογαριασμό public από παλιά και τώρα μόλις μπήκα με ρώτησε και το μετέτρεψα σε public plus Τι παιζει; ξερει κανεις; EDIT: Public και Πλαισιο το αλλαξαν μετα τις 12... Κοτσος εχει ακομα την προσφορα. Απο που ξεκινησε αυτη η προσφορα αραγε; εβαλε το Πλαισιο για 24 ωρες και κανανε match οι αλλοι 2; και λογικα θα τη βγαλει και ο Κοτσος συντομα; Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:15 μμ από MasterX 2
SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 μμ 7 λεπτά πριν, MasterX είπε Δοκιμαζω αγορα απο Public... πανω αριστερα αναφερει το 20% Public επιστροφή ...κάτω δεξιά γράφει ότι κερδίζεις 1.99€ Μήπως είναι για καινούργιο λογαριασμό; Εγώ είχα λογαριασμό public από παλιά και τώρα μόλις μπήκα με ρώτησε και το μετέτρεψα σε public plus Τι παιζει; ξερει κανεις; αυτο που βλεπεις ειναι το 0.5% που κερδιζεις ετσι και αλλιως. Εχει επιπλεον 20% επιστροφη. Μπορεις να ρωτησεις και στην εξυπηρετηση για σιγουρα οτι ισχυει κανονικα το 20% https://www.public.gr/page/publicplus 1
geomrk Δημοσ. Παρασκευή στις 05:11 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:11 πμ Μόλις πήρα και τηλεόραση,γιατί μου το κάνεις αυτό; με τηλεοραση lg θα δουλεψει κανονικα στο 100% των λειτουργιων του;
gmenex Δημοσ. Παρασκευή στις 10:46 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:46 πμ Θα χάσεις μόνο το Inclusive Samsung Symphony που χρησιμοποιεί το ηχοσύστημα ταυτόχρονα με τα ηχεία της τηλεόρασης.
spocky Δημοσ. Παρασκευή στις 11:27 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:27 πμ Σε σχεση με παλιο ενισχυτη pioneer 5.1 με 10" sub και 5 μικρουλια ηχειακια θεωρειται υποβαθμιση η αναβαθμιση το συγκεκριμενο? Δυστυχως ο ενισχυτης ειναι 1080p χωρις eARC οποτε αναγκαστικα περναει μονο απο οπτικη ο ηχος απο την TV.
MasterX Δημοσ. Παρασκευή στις 04:17 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:17 μμ δυυστυχως ουτε εγω προλαβα τη προσφορα που θα με βολευε απο Public.. με Κλαρνα και την επιστροφη 20% θα εβγαινε κοντα 320 που ειναι σουπερ τιμη, αλλα το αφησα για σημερα πρωι να ρωτησω σχετικα με την επιστροφη και μετα τις 12 βραδυ ειχαν ηδη σταματησει την εκπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα