Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τις τελευταίες αλλαγές στην καρτοκινητη γίνεται ασύμφορη με την αρχική ανανέωση από τα 13€ το δίμηνο. Η αλλαγή σε καρτοπρογραμμα πιστεύετε ότι συμφέρει ή ακόμα η κάρτα είναι ότι φθηνότερο υπάρχει;

Δημοσ.

Αναλογως την χρηση. Αν με την χρηση χρειαζεται μηνιαια ανανεωση , ε πας σε καρτοπρογραμμα ή συμβολαιο. Αν με την χρηση , μπορεις να καλυφθεις με μια ανανεωση στο διμηνο , ε μενεις στην καρτα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Μετά τις τελευταίες αλλαγές στην καρτοκινητη γίνεται ασύμφορη με την αρχική ανανέωση από τα 13€ το δίμηνο. Η αλλαγή σε καρτοπρογραμμα πιστεύετε ότι συμφέρει ή ακόμα η κάρτα είναι ότι φθηνότερο υπάρχει;

Σαφώς και όχι. Υπάρχουν ακόμα προτάσεις με 99€ για 1 χρόνο, καθώς και με 49€ το 6μηνο.

Δημοσ.
On 11/04/2025 at 09:13, soul_d said:

Σαφώς και όχι. Υπάρχουν ακόμα προτάσεις με 99€ για 1 χρόνο, καθώς και με 49€ το 6μηνο.

Για πες μας, μήπως δούμε άσπρη μέρα σε αυτή την καρτελοχωρα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spooker είπε

Για πες μας, μήπως δούμε άσπρη μέρα σε αυτή την καρτελοχωρα

Τρέχει προσφορά της κιου 99€ για 1 χρόνο, όλα απεριόριστα. Επίσης η Vodafone με 49€ το 6μηνο. 

Δημοσ.

Άσχετος στο θέμα της φορητότητας. Πώς μπορώ να μεταφέρω αριθμό nova σε κάποια άλλη για να το ξανά μεταφέρω σε Q και να επωφεληθώ της προσφοράς με τα 99€; Είχε συμβόλαιο που έληξε ο αριθμός.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Ola150 είπε

Άσχετος στο θέμα της φορητότητας. Πώς μπορώ να μεταφέρω αριθμό nova σε κάποια άλλη για να το ξανά μεταφέρω σε Q και να επωφεληθώ της προσφοράς με τα 99€; Είχε συμβόλαιο που έληξε ο αριθμός.

Απλώς μπαίνεις στην ιστοσελίδα του καρτοκινητό που θες, ακολουθείς τα νήματα στο πεδίο που συνήθως λέει: "Έλα στο cu, γίνε what's up κτλ" και περιμένεις. Ειδάλλως πας σε κατάστημα 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ,

έχω πάρει έναν αριθμό vodafone blackfriday με 75€ για ένα χρόνο και έχω και καβάτζα έναν αριθμό στη whatsup.

Επειδή πλέον με τα 13 € ανανέωση δεν θέλω την whatsup ,μπορώ να μεταφέρω τον αριθμό της whatsup (κύριος αριθμός μου) στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα της Vodafone ώστε να έχω τελικά μόνο έναν αριθμό?

Μπορεί να γίνει αμοιβαία ανταλλαγή μεταξύ των δύο αριθμών;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ThanosVad είπε

Καλησπέρα ,

έχω πάρει έναν αριθμό vodafone blackfriday με 75€ για ένα χρόνο και έχω και καβάτζα έναν αριθμό στη whatsup.

Επειδή πλέον με τα 13 € ανανέωση δεν θέλω την whatsup ,μπορώ να μεταφέρω τον αριθμό της whatsup (κύριος αριθμός μου) στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα της Vodafone ώστε να έχω τελικά μόνο έναν αριθμό?

Μπορεί να γίνει αμοιβαία ανταλλαγή μεταξύ των δύο αριθμών;

Μπορείς να κάνεις φορητοτητα απο κοσμοτε σε βονταφον.Να σου βάλουν το μεταφερθέν νούμερο σε πακέτο προσφοράς αμφιβάλλω .

Αν εννοείς κάτι άλλο.............

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...