zacharias99 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:02 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:02 πμ Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα μια γνώμη, συμβουλή, άποψη πάνω στο δίλλημά μου. Είμαι μεταξύ αυτών των 2 οθονών Samsung LS32CG510EUXENκαι LG UltraGear 32GS75Q-B Τις θέλω για περιστασιακό gaming. Τα κριτήριά μου είναι: α) Να μην ξεφεύγει από τα 300-350 ευρώ β) ΟΧΙ curved γιατί θα μπει στον τοίχο και νομίζω πως η curved θα φαίνεται άσχημα. Από εκεί και πέρα αν και ασχολούμαι τρελά με υπολογιστές και είναι το χόμπι μου, δεν αξιώθηκα ποτέ να αγοράσω σοβαρή οθόνη και βαδίζω εντελώς στα τυφλά. Θα συνδιαστεί με μια rtx 3080. Πείτε μου σας παρακαλώ αν εγκρίνεται τις επιλογές μ ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το Price range. Σας ευχαριστώ Ζάχος
dsi44 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:44 μμ πολυ ικανοποιητικες και οι δυο.Αν βλεπεις και ταινιες-σειρες τοτε παρε αυτη με το va. μην απορριπτεις τις κυρτες γιατι το effect που φερνουν ειναι wow! 1
zacharias99 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:34 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 10:34 μμ 7 hours ago, dsi44 said: πολυ ικανοποιητικες και οι δυο.Αν βλεπεις και ταινιες-σειρες τοτε παρε αυτη με το va. μην απορριπτεις τις κυρτες γιατι το effect που φερνουν ειναι wow! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Όχι δε βλέπω ταινίες κτλ στο pc... μονο περιστασιακό gaming και browsing βέβαια με το σχόλιό σου με έκανες να ψάχνω και σε curved οππότε ξεκινάω πάλι από την αρχή Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μαρέσουν οι 34άρες ultrawide Λόγω ύψους!! Και πάλι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα