Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Digital Slim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα το ps5 17/03 και σήμερα πρώτη φορά ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι συνέχεια μου έκλεινε η οθόνη - μαύριζε και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ξανά ανοιγε. Δεν πρέπει να έκλεινε το ps5 γιατί δεν ακουγοταν κάποιος ήχος ότι κλείνει πάντως. Και μετά βγήκα στο home και πάλι μου το έκανε μέχρι που με πέταξε εντελώς κ δεν μπορούσα να το ξανά ανοίξω. Οποτε κράτησα το κουμπί του ps για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να απενεργοποιηθεί. Γενικά δεν μου το έχει ξανά κάνει κανένα ps αυτό στο παρελθόν κ ξενέρωσα φουλ. Παίζει να έχει κάτι; Το έχει πάθει κανείς σας;
ευχαριστώ  εκ των προτέρων 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, amM92 είπε

με πέταξε εντελώς κ δεν μπορούσα να το ξανά ανοίξω

Αρα δεν εκλεισε το ps, απλα μαυρισε η οθονη? Δοκιμαζεις αλλο καλωδιο hdmi, δοκιμαζεις επαναφορα, χρησιμοποιεις εγγυηση. Αυτα μπορεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Και πως γίνεται αυτο που λες 

• Make sure you have the console fully off. Remember that PS5 usually goes to sleep and hibernation, and in this mode the console shows an orange light on its front area. If your console is in this mode, unplug the power cord and wait a minute before plugging it back in.
  • Now you should turn it on, but instead of pressing and releasing the power button, press and hold it until you hear a second beep.
  • The second beep will appear after a few seconds, and that's when you should release the button and look at the screen.
  • The console will have started the safe mode, a mode in which the wireless connection of the controller is not active, so you will have to connect the Dual Sense with a USB cable to your console.
  • With the controller connected, press the PlayStation button and you will be able to see the safe mode menu.
  • Choose "change video output".
  • Choose "Change resolution”. And press the Ok button on the next screen.
Δημοσ.
On 10/04/2025 at 00:53, amM92 said:

Καλησπέρα,

Αγόρασα το ps5 17/03 και σήμερα πρώτη φορά ενώ έπαιζα ένα παιχνίδι συνέχεια μου έκλεινε η οθόνη - μαύριζε και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ξανά ανοιγε. Δεν πρέπει να έκλεινε το ps5 γιατί δεν ακουγοταν κάποιος ήχος ότι κλείνει πάντως. Και μετά βγήκα στο home και πάλι μου το έκανε μέχρι που με πέταξε εντελώς κ δεν μπορούσα να το ξανά ανοίξω. Οποτε κράτησα το κουμπί του ps για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να απενεργοποιηθεί. Γενικά δεν μου το έχει ξανά κάνει κανένα ps αυτό στο παρελθόν κ ξενέρωσα φουλ. Παίζει να έχει κάτι; Το έχει πάθει κανείς σας;
ευχαριστώ  εκ των προτέρων 

γιατι σου φαινεται τοσο παραξενο το να κολλησει η κονσολα ΜΙΑ ΦΟΡΑ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...