Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

εκανα τη φορολογικη δηλωση στις 27 Μαρτιου οπου μου παρουσιαστηκε επιστροφη φορου.

Μεχρι στιγμης στον λογαριασμο μου στην ααδε στις δημοφιλεις εφαρμογες-> επιστροφες δεν εχει καταγραφει τιποτα για επιστροφη φορου. Και εννοειται δεν εχει επιστραφει στον τραπεζικο μου λογαριασμο.

Γνωριζει καποιος ποσο αργει η διαδικασια ή αν μπορει να το **ξεχασουν**?

Ευχαριστω

Επεξ/σία από nisidotatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nisidotatos είπε

Καλησπερα,

εκανα τη φορολογικη δηλωση στις 27 Μαρτιου οπου μου παρουσιαστηκε επιστροφη φορου.

Μεχρι στιγμης στον λογαριασμο μου στην ααδε στις δημοφιλεις εφαρμογες-> επιστροφες δεν εχει καταγραφει τιποτα για επιστροφη φορου. Και εννοειται δεν εχει επιστραφει στον τραπεζικο μου λογαριασμο.

Γνωριζει καποιος ποσο αργει η διαδικασια ή αν μπορει να το **ξεχασουν**?

Ευχαριστω

Περίπου 1 εβδομάδα μου έκανε σε εμένα για την φετινή δήλωση.

Επεξ/σία από Dark_Nightfall
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σου εμφανιστηκαν στις επιστροφες προτου επιστραφουν στον λογαριασμο σου?

Επεξ/σία από nisidotatos
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα. Λίγο off topic, αλλά ήταν να πάρω επιστροφή φόρου 216,95 € και σήμερα μου μπήκαν 180,76€. Φορολογείται η επιστροφή φόρου; Γιατί είναι μικρότερο το ποσό;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, carolosjk είπε

Καλησπέρα κι από μένα. Λίγο off topic, αλλά ήταν να πάρω επιστροφή φόρου 216,95 € και σήμερα μου μπήκαν 180,76€. Φορολογείται η επιστροφή φόρου; Γιατί είναι μικρότερο το ποσό;

ΜΗΠΩΣ δόση ΕΝΦΙΑ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Mr_Terror said:

Μηπως εχεις οφειλη σε εφορια?Αν χρωστας σε δημοσιο παρακρατείται η οφειλη και επιστρεφουν το υπολοιπο.

20 minutes ago, GREGORYMO said:

ΜΗΠΩΣ δόση ΕΝΦΙΑ?

Ω μπράβο, έχετε απόλυτο δίκιο και οι δύο. Είναι ακριβώς 2 δόσεις ΕΝΦΙΑ που έμεναν να πληρωθούν μέχρι τέλος Μαϊου και μέχρι τέλους Ιουνίου. Δε μου έχει ξανατύχει άλλη χρονία, μάλλον γιατί συνηθώς προπληρώνω τον ΕΝΦΙΑ μονομιάς. Ευχαριστώ που μου λύσατε την απορία, καλό βράδυ!

Επεξ/σία από carolosjk
Δημοσ.

σε μια βδομαδα 10 μερες μαξ μπηκαν εμενα.στην αρχη δεν ειχα δει τιποτα στις επιστροφες, οφειλες κτλ.Μετα δεν ξανακοιταξα αλλα μπηκαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...