nisidotatos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εκανα τη φορολογικη δηλωση στις 27 Μαρτιου οπου μου παρουσιαστηκε επιστροφη φορου. Μεχρι στιγμης στον λογαριασμο μου στην ααδε στις δημοφιλεις εφαρμογες-> επιστροφες δεν εχει καταγραφει τιποτα για επιστροφη φορου. Και εννοειται δεν εχει επιστραφει στον τραπεζικο μου λογαριασμο. Γνωριζει καποιος ποσο αργει η διαδικασια ή αν μπορει να το **ξεχασουν**? Ευχαριστω Επεξ/σία 9 Απριλίου από nisidotatos
Dark_Nightfall Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nisidotatos είπε Καλησπερα, εκανα τη φορολογικη δηλωση στις 27 Μαρτιου οπου μου παρουσιαστηκε επιστροφη φορου. Μεχρι στιγμης στον λογαριασμο μου στην ααδε στις δημοφιλεις εφαρμογες-> επιστροφες δεν εχει καταγραφει τιποτα για επιστροφη φορου. Και εννοειται δεν εχει επιστραφει στον τραπεζικο μου λογαριασμο. Γνωριζει καποιος ποσο αργει η διαδικασια ή αν μπορει να το **ξεχασουν**? Ευχαριστω Περίπου 1 εβδομάδα μου έκανε σε εμένα για την φετινή δήλωση. Επεξ/σία 9 Απριλίου από Dark_Nightfall 1
nisidotatos Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) σου εμφανιστηκαν στις επιστροφες προτου επιστραφουν στον λογαριασμο σου? Επεξ/σία 9 Απριλίου από nisidotatos
Dark_Nightfall Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Δεν παρακολουθούσα το taxisnet , μέσα από το web banking το έβλεπα.
ksessalonikios Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Δεν μου εμφανίστηκε στις επιστροφές αλλά το ποσό πιστώθηκε στον λογαριασμό μου σε μια βδομάδα
carolosjk Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Καλησπέρα κι από μένα. Λίγο off topic, αλλά ήταν να πάρω επιστροφή φόρου 216,95 € και σήμερα μου μπήκαν 180,76€. Φορολογείται η επιστροφή φόρου; Γιατί είναι μικρότερο το ποσό;
Mr_Terror Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Μηπως εχεις οφειλη σε εφορια?Αν χρωστας σε δημοσιο παρακρατείται η οφειλη και επιστρεφουν το υπολοιπο.
GREGORYMO Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 46 λεπτά πριν, carolosjk είπε Καλησπέρα κι από μένα. Λίγο off topic, αλλά ήταν να πάρω επιστροφή φόρου 216,95 € και σήμερα μου μπήκαν 180,76€. Φορολογείται η επιστροφή φόρου; Γιατί είναι μικρότερο το ποσό; ΜΗΠΩΣ δόση ΕΝΦΙΑ?
carolosjk Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Mr_Terror said: Μηπως εχεις οφειλη σε εφορια?Αν χρωστας σε δημοσιο παρακρατείται η οφειλη και επιστρεφουν το υπολοιπο. 20 minutes ago, GREGORYMO said: ΜΗΠΩΣ δόση ΕΝΦΙΑ? Ω μπράβο, έχετε απόλυτο δίκιο και οι δύο. Είναι ακριβώς 2 δόσεις ΕΝΦΙΑ που έμεναν να πληρωθούν μέχρι τέλος Μαϊου και μέχρι τέλους Ιουνίου. Δε μου έχει ξανατύχει άλλη χρονία, μάλλον γιατί συνηθώς προπληρώνω τον ΕΝΦΙΑ μονομιάς. Ευχαριστώ που μου λύσατε την απορία, καλό βράδυ! Επεξ/σία 10 Απριλίου από carolosjk
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου σε μια βδομαδα 10 μερες μαξ μπηκαν εμενα.στην αρχη δεν ειχα δει τιποτα στις επιστροφες, οφειλες κτλ.Μετα δεν ξανακοιταξα αλλα μπηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα