fitsoulas2024 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου στους γέρους δεν την αυξανει? αυτοι εχουν αποκτησει ανοσια?
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου On 09/04/2025 at 23:28, atrigane said: Όταν θέλω να διαβάσω ένα άρθρο πραγματικά στο 10λεπτο το κινητό έχει πέσει από τα χέρια μου και ροχαλίζω!! Βέβαια έφηβο δεν με λες... εκτός και αν υπάρχει 3η εφηβεία 😂 Πραγματικά... οχι ενταξει δεν εχω τετοιο θεμα. το καλο ειναι οτι με παιρνει ευκολα ο υπνος αλλα οχι με το κινητο στο χερι. αυτο βεβαια που εχω παθει ειναι λογω δουλειας το ενα βραδυ να ειμαι με 3 ωρες υπνο και οταν πηγα πλεον την επομενη μερα να κοιμηθω ειχα το παρακατω. ξαπλωσα για να κοιμηθω και ειπα να χαζεψω λιγο στο κινητο. διαβαζα ενα διαλογο στο viber και εκει καταλαβα οτι το μυαλο δεν επεξεργαζεται σωστα λογω ελλειψης υπνου. και το αφησα και κοιμηθηκα. αλλα ναι διαβαζα τον διαλογο και δεν μπορουσα να τον επεξεργαστω στο 100 τοις 100. ειχα λιγο lag. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου On 09/04/2025 at 20:01, Le Perv said: Σε ξεπερασα, εγω στο 5-λεπτο. Παντα με κινητο στο προσκεφαλι. Αν ΔΕ βλεπω βιντεο, δε μπορω να κοιμηθω. Αν παίζεις με shorts/reels μλκίες δεν κοιμάσαι τόσο εύκολα όσο αν βάλεις μεγάλο video με ομιλία. 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα