Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχε η φιλη μου το ιδιο ακριβως προβλημα, χρειαστηκε παλι αντικατασταση (αλλαχθηκε την 2η φορα σε αλλο μηχανικο, φιλο μου) και αυτο που μας ειπε ηταν οτι ο πρωτος μηχανικος δεν τοποθετησε το δισκο πλατω σωστα. (Audi A3 2005 το αμαξι).

Το αμαξι δεν εμφανισε ξανα προβλημα μετα.

Επεξ/σία από Sk1pper
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ολοι σκουπιδια

Στο κουπε παντως μια χαρα κραταει ο Luk και η χρηση που του κανω ειναι πιστας. Εχει παει το launch και η κακομεταχειριση συννεφο και ειμαι και καμια 30αρια Nm πανω απο στοκ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Elizabeth87 είπε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑΞΑ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ Κ ΠΑΛΙ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Π.Χ. ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ; 

Προφανώς είτε είναι θέμα τοποθέτησης ή αστοχία υλικού  , εφόσον όπως γράφεις δε είναι κακομεταχείριση από μεριάς οδηγού.

Βρες κάποιον να μη λέει περί οδήγησης και να σέβεται το πελάτη . Να ξανά κατεβάσει το κιβώτιο . Λόγω ηλικίας οχήματος προσωπικά το έκανα . Άλλαξε και τις αντλίες συμπλέκτη. Εμένα είχε 330.000 μοντέλο 2004. 

• Like 1
Δημοσ.
7 hours ago, Elizabeth87 said:

ΕΝΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΑΛΙΑ Ή Κ ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΜΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ  ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΣΗ Κ ΜΟΥΓΚΡΙΞΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΡΑ ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 

δεν γραφουμε με κεφαλαια.ειναι σαν να φωναζεις

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για γιαπωνέζικα μόνον Aisin και Exedy (Daikin) Επίσης ζητάς πάντα το ενισχυμένο με εξτρά ελατήρια που αντέχει και αντέχει και κάνει κανα 50άρι παραπάνω (Σημ. σε Yaris του 2002 είχα αλλάξει ως τα 100.000 χλμ δύο φορές, Ο εργοστασιακός ήταν σκουπίδι -σε ....Toyota, πετάχτηκε με γκρινια εντός εγγύησης και αυτός που εβαλαν επίσης γνήσιος υ ποτίθεται Toyota πολύ μέτριος). Άλλαξα σε ενισχυμένο Aisin στα 100.000χλμ και τώρα το αμάξι έχει 275.000 σχεδόν όλα εντός Αθήνας και το αμπραγιάζ κρατάει μια χαρά. 

Δημοσ.

LUK, SACHS παλαιότερα ήταν μία χαρά έως εξαιρετικοί. Τώρα δεν γνωρίζω. Έχω να αλλάξω πάνω από δεκαπέντε χρόνια και στα τέσσερα αυτοκίνητα της οικογένειας. Επαρχία δύσκολα να βγάλει ζημιά στο δίσκο - πλατό αν οδηγάς σαν άνθρωπος.

• Like 3
Δημοσ.
12 hours ago, anonymus73 said:

Κανονικά τα συνεργεία πρέπει να δίνουν 2 χρόνια εγγύηση όσο έχουν και τα ανταλλακτικά και πριν μας κάνουν οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητο το διευκρινίζουμε (εννοείται εφόσον έχουμε πάρει απόδειξη για τις εργασίες κτλ

Αυτό ακριβώς. Με το τιμολόγιο πας ευγενικά και του λες να το επισκευάσει στην εγγύηση. Αν σου πει εσυ φταις όπως οδηγείς κλπ πες του βα σου δώσει αποδείξεις και οχι λόγια του αέρα. Είναι δική του υποχρέωση να αποδείξει ότι δεν φταίει είτε η εργασία είτε το ανταλλακτικό.

Για τι ποσό επισκευής μιλαμε; 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ολοι σκουπιδια

Διαφωνώ τουλάχιστον για τον sachs, καθώς για νορμάλ χρήση και κάποιες γρήγορες αλλαγές(προσπέραση κτλ), μου έβγαλε πάνω απο 200.000χλμ και απο ότι μου είπε ο μηχανικός μου είχε ακόμα αρκετό ψωμί. Ο λόγος που έκανα την αλλαγή ήταν γιατί άρχισε το πεντάλ να γίνεται σκληρό και μιας και φτάνω σιγά σιγά τα πρώτα άντα, το πόδι αρχίζει και κουράζεται πολύ ποιό εύκολα απο ότι κάποτε. Και ναί πάλι sachs έβαλα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, piiii είπε

Διαφωνώ τουλάχιστον για τον sachs

Μωρε αν ηταν οι Sachs του 2000 θα σου ελεγα βεβαια. Οποιος ειχε ποτε δισκο αμιαντου ξερει τι παει να πει αξιοπιστια.

Δυστυχως οι πρωτης τοποθετησης δεν εχουν σχεσει με τους aftermarket ακομα και να ειναι OEM

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gakost είπε

Αυτό ακριβώς. Με το τιμολόγιο πας ευγενικά και του λες να το επισκευάσει στην εγγύηση. Αν σου πει εσυ φταις όπως οδηγείς κλπ πες του βα σου δώσει αποδείξεις και οχι λόγια του αέρα. Είναι δική του υποχρέωση να αποδείξει ότι δεν φταίει είτε η εργασία είτε το ανταλλακτικό.

Για τι ποσό επισκευής μιλαμε; 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΣΟ Η ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΟΥ 180€ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ

Δημοσ.

Γιατί φωνάζεις εδώ γράφοντας με κεφαλαία δεν μπορώ να καταλάβω...φώναξε στο μηχανικό σου

• Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Elizabeth87 είπε

Ανταλλακτικά και εργασία 180€?

Λίγα δεν είναι;

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Elizabeth87 said:

Με 180 euro ειδικά αν ήτανε με το ΦΠΑ κάτι δεν κατάλαβες καλά νομίζω. Μήπως δεν άλλαξες δίσκο αλλά τίποτα τρομπάκι και υγρά; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...