skepasti21 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:27 πμ Χαίρετε, πειρατική κατσαρίδα εδώ... Μετά από τον επίμαχο νόμο πολλοι εξ ημών καταφύγαμε σε έξτρα μέτρα προκειμένου να μην χρειαστεί να πλουτίσουμε (κι άλλο) τις τσέπες των 300... Asap to the point έχω πάρει ένα ρουτερακι , Cudy WR3000 μετά από παρότρυνση του σπεσιαλίστα Σωτήρη αλλά.... Αν κάνω VPN server μετά δεν θα παιζει η COSMOTE TV που έχω και εν καιρό θα έχω επίσης θέμα με το Netflix. Ένας τρόπος που σκέφτηκα είναι να αφήσω μια μπάντα ανοικτή στο speedport και να δίνω από εκεί στο μποξακι που έχω το COSMOTE TV αλλά και πάλι έτσι δημιουργείται άλλο θέμα καθόσον στο ίδιο μποξιδιο έχω το IPTV. Μπέρδεμα Ε? Any thoughts???
prince_21 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:56 μμ (επεξεργασμένο) Παιξε μπαλα καπως ετσι - Router παροχου για ολες τις συσκευες χωρις VPN (Netflix - Cosmote TV) και στηνεις VPN server στο Cudy για IPTV Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:56 μμ από prince_21
wantedwtf01 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:01 μμ Στις 9/4/2025 στις 6:56 ΜΜ, prince_21 είπε Παιξε μπαλα καπως ετσι - Router παροχου για ολες τις συσκευες χωρις VPN (Netflix - Cosmote TV) και στηνεις VPN server στο Cudy για IPTV εγω που εχω cosmote tv box μπορω να μπαινω στην tv με το router του παροχου (για να μην εχω θεμα με cosmote) και σε pc και laptop με το αλλο ρουτερ που εχω βαλει vpn?
jkoukos Δημοσ. Πέμπτη στις 07:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:16 μμ Στις 9/4/2025 στις 6:56 ΜΜ, prince_21 είπε Παιξε μπαλα καπως ετσι - Router παροχου για ολες τις συσκευες χωρις VPN (Netflix - Cosmote TV) και στηνεις VPN server στο Cudy για IPTV VPN client χρειάζεται για να συνδεθούμε στο διαδίκτυο μέσω VPN. O server χρειάζεται αν θέλουμε να συνδεθούμε (εμείς ή φίλοι μας) στο οικιακό μας δίκτυο από το διαδίκτυο. 16 λεπτά πριν, wantedwtf01 είπε εγω που εχω cosmote tv box μπορω να μπαινω στην tv με το router του παροχου (για να μην εχω θεμα με cosmote) και σε pc και laptop με το αλλο ρουτερ που εχω βαλει vpn? Φυσικά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα