geo29 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:36 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:36 πμ (επεξεργασμένο) ΚΑΛΗΜΕΡΑ το πρωί και χωρίς να εχω σκαλίσει τίποτε στο pc μου έβγαλε το μήνυμα (φωτο) πατάω οχι(Ν) και το pc δουλεύει κανονικά να πατήσω ναι(Υ) τι είναι αυτό ξαφνικά? Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:39 πμ από geo29
dsi44 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:08 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:08 πμ αμα κανεις reset στο bios ξαναβγαινει? 1
geo29 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:15 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:15 πμ 4 λεπτά πριν, dsi44 είπε αμα κανεις reset στο bios ξαναβγαινει? δεν το δοκίμασα είναι το πρώτο που σκέφτικα αλλά είπα να ρωτήσω πρώτα
Dark_Nightfall Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ 3 ώρες πριν, geo29 είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ το πρωί και χωρίς να εχω σκαλίσει τίποτε στο pc μου έβγαλε το μήνυμα (φωτο) πατάω οχι(Ν) και το pc δουλεύει κανονικά να πατήσω ναι(Υ) τι είναι αυτό ξαφνικά? Αυτό είναι μήνυμα που βγαίνει κάθε φορά που κουμπώνεις επεξεργαστή ,το bios έχει την έκδοση που είναι by default ενεργοποιημένο το tpm για συμβατότητα με τα windows 11 , και όταν αλλάζεις επεξεργαστή γίνεται reset το tpm και για λόγους ασφαλείας βγαίνει το μήνυμα να προειδοποιήσει σχετικά με το bitlocker. 1
geo29 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ 39 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Αυτό είναι μήνυμα που βγαίνει κάθε φορά που κουμπώνεις επεξεργαστή ,το bios έχει την έκδοση που είναι by default ενεργοποιημένο το tpm για συμβατότητα με τα windows 11 , και όταν αλλάζεις επεξεργαστή γίνεται reset το tpm και για λόγους ασφαλείας βγαίνει το μήνυμα να προειδοποιήσει σχετικά με το bitlocker. Οπότε πατάω Υ(ναι) η θα έχω θέμα.... bios reset πρέπει ν ανοίξω το κουτί να βγάλω μπαταρια δεν προλαβαίνω να μπω στο bios....
Aris_ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:05 μμ αν εχουν περασει χρονια αλλαξε μπαταρια cmos 1
geo29 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:08 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 07:08 μμ ολα καλα δεν ήταν κατι ανησυχητικό. ηταν το πρωινο σοκ και τ οτι δεν έμπαινε στο bios ..... έβγαινε η ειδοποίηση χωρίς να εχω επιλογή πάτησα yes και λύθηκε το ζήτημα. σας ευχαριστώ όλους .....
benign Δημοσ. Πέμπτη στις 12:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:57 μμ 17 hours ago, geo29 said: ολα καλα δεν ήταν κατι ανησυχητικό. ηταν το πρωινο σοκ και τ οτι δεν έμπαινε στο bios ..... έβγαινε η ειδοποίηση χωρίς να εχω επιλογή πάτησα yes και λύθηκε το ζήτημα. σας ευχαριστώ όλους ..... Αρα αλλαξατε επεξεργαστη οντως?Γιατι δεν το αναφερατε στην αρχικη ερωτηση σας.
geo29 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:16 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:16 μμ 1 ώρα πριν, benign είπε Αρα αλλαξατε επεξεργαστη οντως?Γιατι δεν το αναφερατε στην αρχικη ερωτηση σας. Όχι δεν άλλαξα επεξεργαστή.... δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να ρωτήσω..... Απλά ξύπνησα το πρωί και μου έβγαλε αυτή την ειδοποίηση....
benign Δημοσ. Πέμπτη στις 02:59 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:59 μμ Αν σας το εβγαλε εντελως απροσδοκητα χωρις αλλαγη σε επεξεργαστη και σε αλλο hardware,τοτε ισως εχει καποιο θεμα η μητρικη και να εχετε το νου σας. 1
geo29 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:15 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:15 μμ 12 λεπτά πριν, benign είπε Αν σας το εβγαλε εντελως απροσδοκητα χωρις αλλαγη σε επεξεργαστη και σε αλλο hardware,τοτε ισως εχει καποιο θεμα η μητρικη και να εχετε το νου σας. απροσδόκητα μου το έβγαλε και αυτό με ανησύχησε το βράδυ έβλεπα ταινία ... έκλεισε μόνο του το pc (δεν ξερω ανα είχε διακοπή ρεύματος) και το πρωί μου έβγαλε το μήνυμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα