Alex21121988 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:04 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:04 πμ Το στούντιο πίσω από την επιτυχημένη σειρά post-apocalyptic παιχνιδιών Metro απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο όνομα και, ταυτόχρονα, αποκάλυψε ένα καινούργιο παιχνίδι που ξεφεύγει από το συνηθισμένο του σκηνικό. Ο λόγος για το La Quimera, ένα sci-fi first-person shooter που μεταφέρει τους παίκτες σε μια φουτουριστική εκδοχή της Λατινικής Αμερικής.Η 4A Games Ukraine, η ομάδα πίσω από τίτλους όπως τα Metro 2033, Last Light και Exodus, θα είναι πλέον γνωστή ως Reburn. Όπως μπορείτε να δείτε στο trailer, το τελευταίο παιχνίδι της εταιρείας διατηρεί τις story-driven πτυχές του shooter, ενώ στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην επιστημονική φαντασία. Release Date: 25 Aπριλίου 2025 Κλειστή Beta: 12 Aπριλίου 2025 (sign up στο Steam) 2
panagiotis54 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:13 πμ θυμισε crysis ή ειναι η ιδεα μου? 2
Alex21121988 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:03 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:03 πμ (επεξεργασμένο) 51 minutes ago, panagiotis54 said: θυμισε crysis ή ειναι η ιδεα μου? Καθόλου ιδέα σου. Σε όσους φίλους/γνωστούς το έδειξα σήμερα (καθώς ήταν εντελώς εκτός από το radar μου το game) είπαν το ίδιο. Φαίνεται πανέμορφο, μένει να δούμε στην κλειστή Beta σε 3 ημέρες (αν μας δώσουν πρόσβαση anw) για τι παιχνίδι μιλάμε. Δεν είναι ΑΑΑ νομίζω, θα στοιχίζει γύρω στα 30 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:04 πμ από Alex21121988 1
AntonisKo Δημοσ. Τετάρτη στις 01:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:26 μμ Δυνατό φαίνεται Τουλάχιστον να μην έχει απαιτήσεις κατηγορίας Crysis 😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα