villasg Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Καλησπερα , στην αγροτικη περιοχη που ειμαι ( αναμεσα Βασιλικο και Ερετρια στην κεντρικη ευβοια ) ξεκινησαν να σκαβουν και περνανε οπτικη ινα και ανεβαζουν/συνδεουν μετα με τις ξυλινες κολονες που εχουμε και μας φερνει την τηλεφωνια . Ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι του ΟΤΕ . Επειδη σε 2 μηνες ληγει το συμβολαιο που εχω στο σταθερο/adsl με την Vodafone θα ηθελα να μαθω αν ξερουμε απο καπου αυτα τα οπτικα που περνανε ειναι για χρηση μονο αυτου που τα βαζει ή μπορει να εξυπηρετει και τους αλλους ? Πχ τωρα εχω vodafone αλλα ξερω οτο το παιρνει απο οτε , δεν εχει δικο της δκτυο εδω , θα γινεται το ιδιο και με την οπτικη ? ή οταν ληξει το συμβολαιο να παω για σιγουρια στον οτε ?
jkoukos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Ότι ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Έχει υποχρέωση να δίνει σε όλους, αλλά είναι θέμα πολιτικής των άλλων αν και πότε θα χρησιμοποιήσουν το δίκτυο. Το θέμα ωστόσο με το rural είναι πότε θα ενεργοποιηθεί, κάτι που είναι άσχετο με την αντίστοιχη υλοποίηση των ίδιων δικτύων αλλά σε αστικές περιοχές.
Λύση Ezio Δημοσ. 9 Απριλίου Λύση Δημοσ. 9 Απριλίου Μπορείς να πάρεις κανονικά. Εφόσον κάνεις αίτηση θα έρθει η Cosmote να κατασκευάσει μέχρι έξω από το σπίτι σου και μετά θα έρθει ο πάροχος (Vodafone/Nova) για να κατασκευάσει το κομμάτι από το κουτί του σπιτιού μέχρι και το πριζάκι.
villasg Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τωρα που "τελειωσαν" το σκαψιμο ειδα οτι εφεραν την ινα μεχρι μια ξυλινη κολονα και τραβηξαν εκει και εβγαλαν μια πιο μικρη ινα εξω σε αναμονη να ανεβει στην κολονα . Ειμαι 3 στενα παραπανω και υπαρχουν αλλου πιο πανω αλλα σταματησε η ινα εκει . Το ερωτημα ειναι θα συνεχισει για να μας δωσει εμας διαμεσω των ξυλινων ιστων που υπαρχουν ηδη ? δεν εχω καταλαβει πως θα γινει Επεξ/σία 11 Απριλίου από villasg
poulinos Δημοσ. Δευτέρα στις 04:21 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:21 πμ κανονικα θα πρεπει να βγαλουν οπτικη ινα μεχρι το box που παιρνεις εσυ.πρεπει να ακολουθησεις το καλωδιο σου και να δεις απο ποιο box παιρνεις.προσοχη μπορει να υπαρχουν και ενδιαμεσα box. το αρχικο box σου ειναι αυτο που εχει ενα μαυρο καλωδιο που φευγει μεσα στην γη σε σιδερενο σωληνα και συνηθως γραφει πανω καποια νουμερα πχ κκ 345 03 πχ στην απο πανω φωτογραφια υπαρχει ενας σωληνας που ανεβαινει η οπτικη και ενας που ανεβαινει ο χαλκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα