Προς το περιεχόμενο

Router VPN + Adblock


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Μετά την σκέψη για αλλαγή router από το SpeedPort Plus 2 για να μπορώ να αλλάξω DNS για να έχω το pihole είχα καταλήξει στο fritz! box.

Τώρα σκέφτομαι να βάλω ενσωματωμένο VPN στο router, να πετάξω το SpeedPort και να βάλω άλλο, έχω οπτική ίνα Cosmote μέσα στο σπίτι.

 

1. Θα έχω θέμα με τα remote access του σπιτιού π.χ. broadlink, ewelink, sensibo, eufy και λοιπά ;;;

2. Έχω συνδρομές σε Windscribe & AdGuard που έχω τα χρησιμοποιήσω.

 

Να φτιάξω 2ο wifi δίκτυο με VPN & Adblock ?

Δημοσ.

Από το λίγο που το έχω ψάξει γιατί είμαι σε παρόμοια φάση με σένα, δε γίνεται να πετάξεις το router του ΟΤΕ, θα πρέπει να το έχεις μαζί με το άλλο που θα αγοράσεις. Το ίντερνετ θα έρχεται από τη γραμμή στο Speedport του ΟΤΕ, μετά από εκεί θα δίνεις στο όποιο νέο ρούτερ πάρεις εσύ με ένα καλώδιο Ethernet θα βάλεις VPN ή ό,τι άλλο θέλεις εκεί και μετά θα παίρνει το υπόλοιπο σπίτι.

Δημοσ.

 To fritz! box είναι ένα router που συνιστούν πολύ για cosmote στο σπίτι, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω από που θέλω μόνο με αυτό.

Απλά με αυτό έχεις την δυνατότητα για dns ρυθμίσεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...