elessar2020 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους! Είμαι στην Cosmote εδώ και πάνω από 6 χρόνια (τον τελευταίο χρόνο σε VDSL 200 MBps) και η αλήθεια είναι ότι είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος (χωρίς διακοπές, ονομαστική ταχύτητα, κτλ.). Εδώ και λίγες μέρες βέβαια σκέφτομαι να πάω σε FTTH μέσω gigabit voucher που για να το πάρω εφόσον έχω ήδη πάνω από 100 Mbps θα κάνω νέα σύνδεση και θα καταργήσω την υφιστάμενη, το οποίο όμως δεν με πειράζει καθόλου εφόσον δεν με ενδιαφέρει ο αριθμός του σταθερού). Έχω λάβει προσφορά για Nova FTTH 500 Mbps στα 32 ευρώ με gigabit voucher και δώρο τα πρώτα 6 πάγια δηλαδή βγαίνει μέσο όρο στα 24 ευρώ, την οποία βρίσκω πολύ δελεαστική. Τώρα πληρώνω περίπου 42 ευρώ για 200 Mbps VDSL με δώρο το TV entry pack το οποίο όμως δεν θα με πείραζε ιδιαίτερα να το χάσω. Θα ήθελα να ρωτήσω τι εμπειρίες έχετε με σύνδεση σταθερής Nova και συγκεκριμένα για FTTH 500 Mbps. Αξίζει η αλλαγή σε Nova? Περιοχή πάντως βρίσκομαι στην Πετρούπολη και θα είμαι ο πρώτος στην πολυκατοικία που θα συνδεθεί σε οπτική ίνα. Ευχαριστώ!
mphxths Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 3 hours ago, elessar2020 said: θα κάνω νέα σύνδεση και θα καταργήσω την υφιστάμενη, το οποίο όμως δεν με πειράζει καθόλου εφόσον δεν με ενδιαφέρει ο αριθμός του σταθερού Αυτο δεν το καταλαβα. Γιατι να καταργηθει ο αριθμος ? Κανεις αιτηση για ftth στην νοβα και αυτη κινει τις διαδικασιες με την cosmote. Χωρις να ειμαι ειδημων , κατι σαν φορητοτητα θα γινει , θα διατηρηθει ο ιδιος αριθμος και θα δημιουργηθει νεο συμβολαιο ftth με την νοβα με την κλασικη 24μηνη δεσμευση. 3 hours ago, elessar2020 said: Αξίζει η αλλαγή σε Nova? Πολυ γενικη ερωτηση. Αν αξιζει ως συνδεση ? Ως εξυπηρετηση ? Ως τι ? Αναλογα τι εννοεις , οι απαντησεις διαφοροποιουνται Προσωπικα ειμαι γειτονας σου , μενω Ιλιον , ορια με Πετρουπολη , και το τηλεφωνο μου ανηκει στην Πετρουπολη (21050-). Την Πετρουπολη την εχει αναλαβει η cosmote ως υποδομη και το Ιλιον η νοβα. Αρα και στην δικη μου περιπτωση , η υποδομη ειναι cosmote και εγω εχω συνδεση (ftth 500mbps) στην νοβα. Δεν εχω κανενα προβλημα , κανενα παραπονο σε γενικες γραμμες και η γραμμη αποδιδει οσο και οπως πρεπει. Σπανια να υπαρχουν προβλημα αποδοσης στην οπτικη. 1
corridor265 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 3 ώρες πριν, elessar2020 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω τι εμπειρίες έχετε με σύνδεση σταθερής Nova και συγκεκριμένα για FTTH 500 Mbps. Αξίζει η αλλαγή σε Nova? Αυτού του είδους τα ερωτήματα είναι ερωτήματα ψυχοθεραπείας παρά ουσίας. Ο topic starter είναι ευχαριστημένος με τα 200 Mbps στα 42 ευρώ και ρωτάει αν αξίζουν τα 500 Mbps στα 32 ευρώ. Κι αφήνω στην άκρη τα δώρα και τα κουπόνια. Και ο topic starter θέλει να ρωτήσει τί εμπειρίες έχουν με σύνδεση σταθερής της άλλης εταιρείας λες και η κάθε περίπτωση θα είναι ίδια με τη δική του. Θα του απαντήσει ο άλλος στην Κολοπετινίτσα κι ο άλλος δίπλα στο ραδιομέγαρο της οποιασδήποτε Nova και θα έχει σημασία. Πλοτ τουίστ: στο τέλος θα επιλέξει να μείνει με τα 200 Mbps και τα 42 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα