eliasj Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Ψαχνω να αγορασω 3 αισθητηρες για τοποθετηση σε αντιστοιχες μπαλκονοπορτες. Επειδη δεν εχω εμπειρια και με εχουν μπερδεψει οι κριτικες που διαβαζω εσεις τι θα προτεινατε για μια σχετικη οικονομικη λυση και να ειναι συμβατο με Apple Homekit? Το τελευταιο δεν ειναι σημαντικο αλλα καλο θα ηταν να το υποστηριζει. Αυτα που εχω κοιταξει ειναι το TP-Link T110 και το Xiaomi Mi Door and window. Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να αγορασω και το αντιστοιχο Hub. Στην περιπτωση της Xiaomi βλεπω ανακριβειες στις κριτικες σχετικα με ποιο hub δουλευει με αυτους τους αισθητηρες. Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας και οποιαδηποτε προταση σχετικα και με αλλες μαρκες. P.S. Το σημαντικο για εμενα ειναι να μου ερχεται αμεσα ειδοποιηση οταν η πορτα ανοιξει/κλεισει (κατι που συμφωνα με τα reviews, ta Xiaomi δεν προσφερουν αμεση ενημερωση) και ειδοποιηση αν μια πορτα που εχει ανοιχτει μετα απο ενα χρονικο διαστημα που θα το καθορισω εγω μεσω εφαρμογης να με ειδοποιει οτι εχει μεινει ανοιχτη. Ευχαριστω πολυ.
Jiakometi Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Ο ποιοτικότερος και περισσότερο αξιόπιστος.. Fibaro Καλός επίσης Meross
alxandros_gr Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 7 hours ago, eliasj said: Ψαχνω να αγορασω 3 αισθητηρες για τοποθετηση σε αντιστοιχες μπαλκονοπορτες. Επειδη δεν εχω εμπειρια και με εχουν μπερδεψει οι κριτικες που διαβαζω εσεις τι θα προτεινατε για μια σχετικη οικονομικη λυση και να ειναι συμβατο με Apple Homekit? Το τελευταιο δεν ειναι σημαντικο αλλα καλο θα ηταν να το υποστηριζει. Αυτα που εχω κοιταξει ειναι το TP-Link T110 και το Xiaomi Mi Door and window. Απο οτι καταλαβαινω πρεπει να αγορασω και το αντιστοιχο Hub. Στην περιπτωση της Xiaomi βλεπω ανακριβειες στις κριτικες σχετικα με ποιο hub δουλευει με αυτους τους αισθητηρες. Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας και οποιαδηποτε προταση σχετικα και με αλλες μαρκες. P.S. Το σημαντικο για εμενα ειναι να μου ερχεται αμεσα ειδοποιηση οταν η πορτα ανοιξει/κλεισει (κατι που συμφωνα με τα reviews, ta Xiaomi δεν προσφερουν αμεση ενημερωση) και ειδοποιηση αν μια πορτα που εχει ανοιχτει μετα απο ενα χρονικο διαστημα που θα το καθορισω εγω μεσω εφαρμογης να με ειδοποιει οτι εχει μεινει ανοιχτη. Ευχαριστω πολυ. Έχω το T110 μαζί με το hub H100. Δεν το έχω εγκαταστήσει κάπου, απλά το έχω δοκιμάσει μερικές φορές και η ειδοποίηση είναι άμεση στην εφαρμογή της Tapo και βαράει και η σειρήνα του hub. Το online documentation λέει οτι δουλεύει με Apple Homekit.
eliasj Δημοσ. 8 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 17 hours ago, Jiakometi said: Ο ποιοτικότερος και περισσότερο αξιόπιστος.. Fibaro Καλός επίσης Meross Χρειαζομαι 5 το κοστος ξεφευγει με τα Fibaro. Ta Meross απο την αλλη ειναι οικονομικα αλλα δεν μπορεσα να βρω καπου reliable reviews 10 hours ago, alxandros_gr said: Έχω το T110 μαζί με το hub H100. Δεν το έχω εγκαταστήσει κάπου, απλά το έχω δοκιμάσει μερικές φορές και η ειδοποίηση είναι άμεση στην εφαρμογή της Tapo και βαράει και η σειρήνα του hub. Το online documentation λέει οτι δουλεύει με Apple Homekit. Ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια. Αυτο ειναι που με εχει μπερδεψει με το TP-Link. Ενω εχει βγει νεωτερο μοντελο το Η200 οι περισσοτεροι γραφουν οτι το Η100 συνεργαζεται καλυτερα. Εκτος απο την σειρηνα, ειδοποιηση στο κινητο μεσω της εφαρμογης θα εχω? Εστω και αν δεν συνεργαζεται με το Homekit?
alxandros_gr Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 12 minutes ago, eliasj said: Εκτος απο την σειρηνα, ειδοποιηση στο κινητο μεσω της εφαρμογης θα εχω? Εστω και αν δεν συνεργαζεται με το Homekit? Ναί
Jiakometi Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 18 ώρες πριν, eliasj είπε Χρειαζομαι 5 το κοστος ξεφευγει με τα Fibaro. Ta Meross απο την αλλη ειναι οικονομικα αλλα δεν μπορεσα να βρω καπου reliable reviews Όντως τα Fibaro είναι λίγο ακριβότερα αλλά είναι μια δοκιμασμένη λύση. Η εταιρία παράγει συσκευές συμβατές με Homekit αρκετα χρόνια τώρα και είναι αξιόπιστα, διαρκουν στον χρόνο και δεν κάνουν αποσυνδέσεις. Στην κυριολεξία "Set and forget", όπως είναι η γενικότερη φιλοσοφία του HomeKit. Η Meross είναι μια σχετικά νέα εταιρία, η οποία έχει μεγαλύτερη παρουσία στην Αμερική και λιγότερο στην Ευρώπη, αλλά κατασκευάζει ποιοτικές (για την τιμή τους) συσκευές. Έχει αρκετές λύσεις για Homekit. Για κριτικές ψάξε στο Amazon Νομίζω δεν θα βρεις σε πολλές άλλες σελίδες, εκτός από την δική τους φυσικά. Γενικότερα έχει θετικές και οι μισές αρνητικές ειναι ανοησίες. Αν όχι τότε η μοναδική άλλη λύση είναι η Aqara. 1
eliasj Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 9 hours ago, Jiakometi said: Όντως τα Fibaro είναι λίγο ακριβότερα αλλά είναι μια δοκιμασμένη λύση. Η εταιρία παράγει συσκευές συμβατές με Homekit αρκετα χρόνια τώρα και είναι αξιόπιστα, διαρκουν στον χρόνο και δεν κάνουν αποσυνδέσεις. Στην κυριολεξία "Set and forget", όπως είναι η γενικότερη φιλοσοφία του HomeKit. Η Meross είναι μια σχετικά νέα εταιρία, η οποία έχει μεγαλύτερη παρουσία στην Αμερική και λιγότερο στην Ευρώπη, αλλά κατασκευάζει ποιοτικές (για την τιμή τους) συσκευές. Έχει αρκετές λύσεις για Homekit. Για κριτικές ψάξε στο Amazon Νομίζω δεν θα βρεις σε πολλές άλλες σελίδες, εκτός από την δική τους φυσικά. Γενικότερα έχει θετικές και οι μισές αρνητικές ειναι ανοησίες. Αν όχι τότε η μοναδική άλλη λύση είναι η Aqara. Αναρωτιεμαι αν θα μπορω να κανω καποιου ειδος automation οταν ανοιγω πχ την μπαλκονοπορτα στο σαλονι να με ειδοποιησει μετα απο προκαθορισμνη ωρα οτι ειναι ακομα ανοιχτη. Τα Aqara φαινονατι πολυ ενδιαφεροντα παντως και σχετικα vfm. Εκτος αν τελικα αποφασισω και παω στα Fibaro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα