Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται και αγαλλιάσθε. Στο gmail στη δουλειά μου κάτι έγινε κι κάθε μέρα ζητάει κωδικό επαλήθευσης.  Στους άλλους υπολογιστές μια χαρά συνδέεται.  Ο εργοδότης μου λέει ότι κάτι πείραξα και στραβωνει όταν του ζητάω το κωδικό. Τι μπορεί να φταίει? 

Δημοσ.

Όταν κάνεις εισαγωγή όνομα χρήστη και κωδικού βλέπεις ένα κουτάκι αν το τσεκάρεις θα διατηρήσει την είσοδο ενεργή ακόμη κι αν κλείσεις τον περιηγητή.
Κάτι θα έγινε κάποιος έσβησε τα cookies και όταν γίνεται είσοδο παραβλέπετε αυτό το βήμα.
Επιπλέον δες στο ρυθμίσεις > εσείς και η google αν είναι απενεργοποιημένος ο συγχρονισμός του λογαριασμού.

54 λεπτά πριν, XRISTINA1700 είπε

Δε πιστεύω να διαγραφούν και τίποτα άλλοι κωδικοί με τα cookies και βρω κι άλλο μπελά...

Εξαρτάται αν σβήσεις όλα τα cookies είσαι εκτός σε όλα, αν είναι της google μόνο δεν επηρεάζει άλλους ενεργούς συνδεδεμένους λογαριασμούς.

Δημοσ.

Ζητάει συνέχεια επαλήθευση με κωδικό που στέλνεται στο κινητό. Δε μου ζητάει να κρατήσει κωδικό. Επίσης είναι τσεκαρισμένο η διαγραφή cookies να γίνεται όταν κλείνει το Firefox.  Παίζει ρόλο?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, XRISTINA1700 είπε

Επίσης είναι τσεκαρισμένο η διαγραφή cookies να γίνεται όταν κλείνει το Firefox.  Παίζει ρόλο?

Αυτα τα λενε απο την αρχη, και βεβαια αυτο φταιει, ενεργοποιησε τα cookies

Δημοσ.

Τώρα το είδα κι εγω αλλά και πάλι καμία διαφορά.  Και πάλι θέλει επαλήθευση.  Δε μπορώ να ακνω κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...