Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με SuperLive Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από tasoe,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω ένα πολύ ιδιαίτερο πρόβλημα.

Σε κάμερες που έχουμε στην πολυκατοικία ο τεχνικός μου είχε βάλει να τις παρακολουθώ από το SuperLive Plus. Αρκετά χρόνια το έκανα από το κινητό απροβλημάτιστα. Ωστόσο εδώ και λίγες μέρες γίνεται το εξής: μπαίνω από το κινητό μου να δω τις κάμερες και μου τις βγάζει ότι είναι offline. Στην αρχή νόμιζα ότι το καταγραφικό δεν είχε ίντερνετ και δεν ανέβαζε στον server αλλά είχε μια χαρά. Στο μεταξύ κάποιες φορές μου τις έδειχνε κανονικά, μετά σταμάτησε πάλι να τις δείχνει.

Με τα πολλά βρήκα το εξής περίεργο. Μπαίνω στην εφαρμογή και μου τις βγάζει offline. Επιτόπου κλείνω το wifi και ανάβω τα data του κινητού και μου δείχνει τις κάμερες κανονικά! Είναι εντελώς ανεξήγητο για μένα αλλά γίνεται ακριβώς αυτό. Δηλαδή όταν το κινητό μου είναι σε data τις δείχνει ενώ όταν είναι στο wifi του σπιτιού δεν τις δείχνει.

Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα τι να δοκιμάσω ή τι μπορεί να φταίει και έγινε ξαφνικά αυτό το πράγμα παρακαλώ να βοηθήσει.

Να επισημάνω μερικές λεπτομέρειες που ίσως κάποιος τις βρει χρήσιμες.
1.Το κινητό μου είναι samsung αλλά το ίδιο πράγμα γίνεται και στο realme κινητό της γυναίκας μου.
2. Από το pc μου τις βλέπω κανονικά τις κάμερες αλλά είμαι στο ίντερνετ με καλώδιο, όχι wifi.
3. Το καταγραφικό των καμερών παίρνει ίντερνετ από άλλο wifi στην πολυκατοικία, όχι από το δικό μου, αλλά αυτό ίσχυε από την αρχή της εγκατάστασης.
4. Ο πάροχός μου είναι nova.
5. Έχω κάνει απεγκατάσταση της εφαρμογής και επανεγκατάσταση, το πρόβλημα παρέμεινε.

• Λύση
Δημοσ.

Ok εντάξει το έφτιαξα μόνος μου. Άλλαζα ρυθμίσεις στο Wifi του σπιτιού, δεν έγινε τίποτα έτσι. Η αλλαγή που το έφτιαξε ήταν όταν στο κινητό στις ρυθμίσεις του αποθηκευμένου wifi έβαλα στο IP settings την επιλογή Static αντί για DHCP. Δεν ξέρω τι γιατί και πως αλλά έφτιαξε, ούτε ξέρω τι άλλες επιδράσεις θα έχει, αλλά έφτιαξε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...