Gorgonzola Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:49 πμ 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400 ευρώ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα για τιμολόγιο 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιο 5) Μέγεθος οθόνης; οτιδήποτε 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); να δέχεται sd ή να είναι τουλάχιστον 256gb 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; το πιο σημαντικό 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; όχι ιδιαιτερα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Είναι για τη γυναίκα μου που προσέχει τα πράγματά της γι αυτό είναι ακόμα με το s8+, στο οποίο τα έφτυσε εντελώς το ακουστικό και αναγκαζεται να μιλάει με handsfree μονο και γενικά σιγά σιγά χανει τη σβελταδα του σε βαθμό που δυσκολεύεται στη χρήση του. Τα κινητά τα παντρεύεται και αν δεν χαλάσει δεν το αλλάζει. Γι αυτό θα της ταίριαζε κάποιο να υποστηρίζεται απ την εταιρεία σε βάθος χρόνου. Κάνει light χρήση για browsing σε ειδήσεις κτλ, gps, viber/messenger. Απλά την ενδιαφέρει πολύ μια καλή κάμερα, να βγάζει φώτο απ τα ταξίδια και τις βόλτες μας, τα παιδιά μας και γενικά στιγμές μας. Ευχαριστώ!
Fotia Δημοσ. Δευτέρα στις 02:12 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:12 πμ (επεξεργασμένο) Παρόμοια θέματα https://www.insomnia.gr/forums/topic/841298-κινητό-έως-400€-public/#comment-60686991 https://www.insomnia.gr/forums/topic/841150-βοηθεια-για-αγορα-smartphone-μεχι-500-ευρω/ Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:15 πμ από Fotia
Gorgonzola Δημοσ. Δευτέρα στις 02:19 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 02:19 μμ (επεξεργασμένο) Προφανώς τα θέματα αυτά δεν με καλύψανε, εξ ου και άνοιξα νέο. Realme, poco δεν είναι κύριο προτέρημα τους η κάμερα, το ίδιο και το oneplus nord 4 που ξεφεύγει και από τα 400 ευρώ. Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή το honor 200 pro και σύμφωνα και με dxomark αλλά φεύγει σχεδόν 100ευρω πάνω. Το Α55 δεν φτάνει ούτε το s8 σε κάμερα καθώς το έχει δοκιμάσει από φίλη της. Το Α56 δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερο και μια και μόλις βγήκε δεν ξέρω αν είναι να το ρισκάρω. Το μόνο άλλο που προτείνεται σε αυτά τα θέματα είναι το motorola edge 50 pro. Μονοκούκι δλδ πάω σε αυτο; Δεν υπάρχει κάποιο ακόμα να λάβω υπ οψη; Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:20 μμ από Gorgonzola
giorgosaero Δημοσ. Δευτέρα στις 03:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:35 μμ Αν θυμάμαι καλά το s8+ ήταν ναυαρχίδα της sammy εκείνη την επόχη μαζί με το note 8 οπότε να ζητάς επιδόσεις ναυαρχίδας σε κάμερα και υποστήριξη update στα 400 ευρώ είναι δύσκολο. 2 λύσεις υπάρχουν, ανεβάζεις το budget ή κάνεις συμβιβασμούς σε κάμερα ή ότι άλλο νομίζεις.
GATE123 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:34 μμ (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Gorgonzola είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400 ευρώ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα για τιμολόγιο 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; καινούργιο 5) Μέγεθος οθόνης; οτιδήποτε 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); να δέχεται sd ή να είναι τουλάχιστον 256gb 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; το πιο σημαντικό 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; όχι ιδιαιτερα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Είναι για τη γυναίκα μου που προσέχει τα πράγματά της γι αυτό είναι ακόμα με το s8+, στο οποίο τα έφτυσε εντελώς το ακουστικό και αναγκαζεται να μιλάει με handsfree μονο και γενικά σιγά σιγά χανει τη σβελταδα του σε βαθμό που δυσκολεύεται στη χρήση του. Τα κινητά τα παντρεύεται και αν δεν χαλάσει δεν το αλλάζει. Γι αυτό θα της ταίριαζε κάποιο να υποστηρίζεται απ την εταιρεία σε βάθος χρόνου. Κάνει light χρήση για browsing σε ειδήσεις κτλ, gps, viber/messenger. Απλά την ενδιαφέρει πολύ μια καλή κάμερα, να βγάζει φώτο απ τα ταξίδια και τις βόλτες μας, τα παιδιά μας και γενικά στιγμές μας. Ευχαριστώ! Το Honor 200 Pro . Αυτή την στιγμή έχει 460€. Με τιμολόγιο που θες θα φτάσει το 400αρη πιστεύω(349,6€). https://electrolleti.gr/shop/548380?ref=bestprice.gr Εναλλακτική Samsung galaxy S24. Πολύ καλό και αυτό σε φωτογραφίες. 472,50€. Με απαλλαγή 359,1€ Το μόνο αρνητικό η μπαταρία του. https://mr-mobile.gr/shop/samsung-sm-s921-galaxy-s24-5g-6-2-8gb-128gb-cobalt-violet/?ref=bestprice.gr Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:44 μμ από GATE123
Gorgonzola Δημοσ. Δευτέρα στις 08:57 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 08:57 μμ 5 ώρες πριν, giorgosaero είπε Αν θυμάμαι καλά το s8+ ήταν ναυαρχίδα της sammy εκείνη την επόχη μαζί με το note 8 οπότε να ζητάς επιδόσεις ναυαρχίδας σε κάμερα και υποστήριξη update στα 400 ευρώ είναι δύσκολο. 2 λύσεις υπάρχουν, ανεβάζεις το budget ή κάνεις συμβιβασμούς σε κάμερα ή ότι άλλο νομίζεις. Ναι ισχύει ότι ήταν και το πήρα όταν βγήκε το s9 στα 400 ευρώ και κάτι ψιλά. Τώρα οι ναυαρχίδες είναι απιαστες για τα δεδομένα μου ακόμα και αν διαλέξω προηγούμενο μοντέλο. Απλά θέλω η κάμερα να είναι το ίδιο καλή ή και καλύτερη σε απόκριση και επιδόσεις όπως μιας ναυαρχίδας 7-8 ετών.. Επίσης συγνώμη για την παρανόηση, το ότι το κόβω τιμολόγιο δεν με απαλλάσσει από ΦΠΑ στην επιχείρηση μου. Απλά περνάει στα έξοδα και είναι ο λόγος που προτιμω να παραγγείλω από Ελλάδα. Έτσι για το honor, το βλέπω πως είναι πολύ καλή περίπτωση μεν, αλλά θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη υπέρβαση. Ήδη λέγαμε να κινηθούμε πάνω κάτω στα 350 ευρώ με ταβάνι τα 400.. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας. 1
Fotia Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:40 μμ Αν είναι να καταλήξεις στο Honor prο με κριτήριο τις φωτογραφίες , κοιτάς τo Μotorola edge 50 pro που ανέφερες λόγω και καλύτερου λειτουργικού .
Gorgonzola Δημοσ. χθες στις 12:14 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:14 μμ Καλημέρα, για τα google pixel 7a και 8a τι γνώμη έχετε; Ως αρνητικά βλέπω το ότι δεν παίρνουν sd, έχουν σχετικά μικρή μνήμη και φορτίζουν πιο αργά μόνο.
GATE123 Δημοσ. χθες στις 12:16 μμ Δημοσ. χθες στις 12:16 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Gorgonzola είπε Καλημέρα, για τα google pixel 7a και 8a τι γνώμη έχετε; Ως αρνητικά βλέπω το ότι δεν παίρνουν sd, έχουν σχετικά μικρή μνήμη και φορτίζουν πιο αργά μόνο. Και δεν έχουν υποστηρίξει στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό κομμάτι ξέχασες 15 ώρες πριν, Gorgonzola είπε Ναι ισχύει ότι ήταν και το πήρα όταν βγήκε το s9 στα 400 ευρώ και κάτι ψιλά. Τώρα οι ναυαρχίδες είναι απιαστες για τα δεδομένα μου ακόμα και αν διαλέξω προηγούμενο μοντέλο. Απλά θέλω η κάμερα να είναι το ίδιο καλή ή και καλύτερη σε απόκριση και επιδόσεις όπως μιας ναυαρχίδας 7-8 ετών.. Επίσης συγνώμη για την παρανόηση, το ότι το κόβω τιμολόγιο δεν με απαλλάσσει από ΦΠΑ στην επιχείρηση μου. Απλά περνάει στα έξοδα και είναι ο λόγος που προτιμω να παραγγείλω από Ελλάδα. Έτσι για το honor, το βλέπω πως είναι πολύ καλή περίπτωση μεν, αλλά θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη υπέρβαση. Ήδη λέγαμε να κινηθούμε πάνω κάτω στα 350 ευρώ με ταβάνι τα 400.. Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας. Ωραία αφού δεν μπορείτε το Pro πάρτε το Honor 200 . Έρχεται στα λεφτά που θέλετε. Το ίδιο σε φωτογραφίες με το Pro με μερικές αλλαγές στα χαρακτηριστικά. https://www.bestprice.gr/item/2159770181/honor-200-12gb-512gb.html Και το Motorola που αναφέρθηκε https://www.bestprice.gr/item/2159568839/motorola-moto-edge-50-pro-5g-12gb-512gb.html Απλά εδώ έχουμε μικρή μπαταρία. Επεξ/σία χθες στις 12:25 μμ από GATE123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα