GIOVINCO Δημοσ. Κυριακή στις 10:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:13 μμ Δεν θα κουρασω καποιον να φτιαξει, στελνω μια δικη μου να μου πειτε γνωμη-ες Νομιζω καλυτερο σε αυτα χρηματα δεν γινεται, με βαση καποιες προυποθεσεις δηλαδη : οχι intel λογω των γνωστων θεματων, οχι nvidia γιατι η value for money επιλογη ειναι ψιλοαναιμικη και εχει μονο 8 vram (4060) και οι ανωτερες επιλογες ενω πανακριβες εχουν μολις 12. https://www.msystems.gr/surl/lyh2ppxfeq
TopCLR Δημοσ. Κυριακή στις 10:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:39 μμ Βάλε σετ μνήμες στα 6000Mhz CL30. Όχι 5200Mhz CL40.
spi79 Δημοσ. Κυριακή στις 10:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:42 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GIOVINCO είπε Δεν θα κουρασω καποιον να φτιαξει, στελνω μια δικη μου να μου πειτε γνωμη-ες Στα γρήγορα που είδα,το μάτι μου έπεσε πάνω στις μνήμες.Θες κάτι σαν 6000/cl30.Θα το στήσεις μόνος σου το pc ή το κατάστημα?Επίσης τι ανάλυση έχει η οθόνη σου ?Μπορείς να βρείς καλύτερα parts,αν τα πάρεις από διαφορετικά μαγαζιά.. 52 λεπτά πριν, TopCLR είπε Βάλε σετ μνήμες στα 6000Mhz CL30. Όχι 5200Mhz CL40 Πιάσε κόκκινο😁 Επεξ/σία Κυριακή στις 11:32 μμ από spi79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα