Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή εκεί που έπαιζα έσβησε η οθόνη και έμεινε έτσι  σβηστό άνοιξα το κουτί και στη μητρική λειτουργούν τα φάν αλλά έχει δύο πορτοκάλι λαμπάκια έχετε καμία ιδέα; Έβγαλα της ραμ και της ξανά έβαλα τίποτα έβγαλα την κάρτα γραφικών τίποτα έβγαλα και την μπαταρία τίποτα  σύστημα  mobo Asus ROG STRIX B350-F GAMING  gpu Xfx 6750 cpu  Ryzen 5 5600 psu Corsair vs 650   16 giga ram gskill  καμία ιδέα;

Δημοσ.

Τι λαμπάκια σου ανάβουν;

Όταν έβγαλες την μπαταρία, είχες κλειστό το τροφοδοτικό και εκτός πρίζας ώστε να μην υπάρχει τάση; Έκανες power drain;

Δοκίμασε να κουνήσεί λίγο την ψύκτρα απαλά μήπως δεν πατάει κάτι καλά στο cpu (σύνηθες σε am4).

Κάνε re-seat τις μνήμες.

Αν πάλι δεν έχεις αποτέλεσμα, δοκίμασε με τις μνήμες μια-μια τη φορά και με εναλλαγή σε σλοτ (για να αποκλείσεις ενόχους στικ μνήμης ή σλοτ μητρικής).

Αν επίσης έχεις spare τροφοδοτικό θα ήταν καλό να το δοκιμάσεις. Το οτι δουλεύουν τα φαν δε σημαίνει οτι απαραίτητα είναι εντάξει το τροφοδοτικό.

Ξεκίνα με τα παραπάνω και βλέπουμε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν έβγαλα την μπαταρία ναι ήταν κλειστός ο υπολογιστής και χωρίς καλώδια  δοκίμασα και άλλες θύρες στης  ραμ μια μία  power drain τι εννοείς; Το τροφοδοτικό είναι του 2018 Corsair vs 650 τώρα είδα την ημερομηνία αγοράς του και το φοβόμουν όταν αγόρασα την gpu τα rgb λειτουργούν κανονικά 

Επεξ/σία από DjAkis
Δημοσ.

Σε άλλη οθόνη δοκίμασες; Δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών.

Απίθανο να είναι ζήτημα τροφοδοτικό αυτο που εμφανίζει.

Δημοσ.

Δεν έχω άλλη οθόνη ούτε άλλη κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό μου έχει ξανά τύχη με τα ίδια συμπτώματα 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, DjAkis είπε

power drain τι εννοείς;

Ξεφορτίζεις ότι αποθηκευμένη ενέργεια υπάρχει πχ στους πυκνωτές.

Συνήθως κρατάμε πατημένο το power button για 15-20sec.

Χωρίς spare parts δύσκολο να βρεις τον φταίχτη...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DjAkis είπε

Δεν έχω άλλη οθόνη ούτε άλλη κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό μου έχει ξανά τύχη με τα ίδια συμπτώματα 

Είσαι θεσσαλονικη/χαλκιδικη;

Δημοσ.

Είμαι Αθήνα αύριο θα κανονίσω με ένα φίλο να πειραματιστούμε δοκιμάζοντας για να βρούμε τι είναι 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...