Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Adamidis96 είπε

Φοράω υδροψυξη deep cooler, μαξ 68βαθμους cpu & gpu 70 βαθμούς. Ψάχτηκα λίγο στο ίντερνετ κ κατέληξα ότι έχω bottleneck, γιατί το pubg είναι cpu invisible, η μόνη λύση είναι να πάω σε 5700x3d ή 5900xt. Ρώτησα κ έναν pc builder και μου είπε χρειάζομαι δυνατότερο επεξεργαστή σε συνδυασμό με μια 3080ti. Πείτε μου την γνώμη σας.

Πες τον pc builder που πήγες ότι Bottleneck κάνει το μυαλό του.... και μάλλον δεν τον αφήνει να σκεφτεί παραπέρα.

Ότι σου έγραψε ο φίλος @Sheogorath πιο πάνω, κάτι τρέχει με το σύστημα σου. Όπως θα δεις και στα βίντεο που ανέβασα πιο πάνω https://www.insomnia.gr/forums/topic/841366-rtx-3080-ti-12gb-cpu/page/2/#findComment-60688454 και πολλά άλλα βίντεο με την ίδια cpu και gpu τρέχουν απροβλημάτιστα στα 1440p. Άρα δεν θες καλύτερη CPU.

Δες μια με το HWMonitor να τρέχει στο background με πόσα MHz τρέχει η cpu.

Μήπως πείραξες κάτι στα Bios και δεν το κατάλαβες και δεν δίνει η cpu όσο θα έπρεπε? Αν θες δοκίμασε και μια επαναφορά τα Bios,  πάτα "LOAD OPTIMIZED DEFAULTS" και μετά "Save changes and reset"  η <F9> to load BIOS default settings, and <F10> to save changes and exit setup.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 2
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sakisgri είπε

Πες τον pc builder που πήγες ότι Bottleneck κάνει το μυαλό του.... και μάλλον δεν τον αφήνει να σκεφτεί παραπέρα.

Ότι σου έγραψε ο φίλος @Sheogorath πιο πάνω, κάτι τρέχει με το σύστημα σου. Όπως θα δεις και στα βίντεο που ανέβασα πιο πάνω https://www.insomnia.gr/forums/topic/841366-rtx-3080-ti-12gb-cpu/page/2/#findComment-60688454 και πολλά άλλα βίντεο με την ίδια cpu και gpu τρέχουν απροβλημάτιστα στα 1440p. Άρα δεν θες καλύτερη CPU.

Δες μια με το HWMonitor να τρέχει στο background με πόσα MHz τρέχει η cpu.

Μήπως πείραξες κάτι στα Bios και δεν το κατάλαβες και δεν δίνει η cpu όσο θα έπρεπε? Αν θες δοκίμασε και μια επαναφορά τα Bios,  πάτα "LOAD OPTIMIZED DEFAULTS" και μετά "Save changes and reset"  η <F9> to load BIOS default settings, and <F10> to save changes and exit setup.

Δοκίμασα τα έκανα όλα default, και πάλι το ίδιο. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Adamidis96 είπε

Δοκίμασα τα έκανα όλα default, και πάλι το ίδιο. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει 

Βάλε παλιούς οδηγούς για την κάρτα γραφικών, πριν των 566.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Βάλε παλιούς οδηγούς για την κάρτα γραφικών, πριν των 566.

Θα το δοκιμάσω κ θα σε ενημερώσω! 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Adamidis96 είπε

Ram φαντάζομαι έχεις 2x16gb ? Αν ναι, τις έχεις στις θέσεις που ζητάει ο κατασκευαστής της μητρικής ? Πιο πιθανό να είναι οι θέσεις 2 και 4 δλδ A2 και B2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...