Προς το περιεχόμενο

Package is incompatible with this version of macos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,
Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Avid Media Composer 8 στο MacBook Pro μου, αλλά έχω κατεβάσει τόσες πολλές εκδόσεις που δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμία σωστά. Έχετε καμία ιδέα για το πώς να με βοηθήσετε;

Το MacBook Pro μου είναι μοντέλο Retina, 13 ιντσών, αρχές 2015, και τρέχει macOS Monterey 12.6.8.
Προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποια έκδοση μεταξύ των Avid Media Composer 2022.4 και 2023.8.

Όταν αγόρασα το MacBook Pro, το είχα εγκαταστήσει με επιτυχία, αλλά το απεγκατέστησα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα γιατί δεν το χρησιμοποιούσα. Τώρα όμως το χρειάζομαι ξανά.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ!

Δημοσ.
3 hours ago, jose said:

Γεια σας,
Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Avid Media Composer 8 στο MacBook Pro μου, αλλά έχω κατεβάσει τόσες πολλές εκδόσεις που δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμία σωστά. Έχετε καμία ιδέα για το πώς να με βοηθήσετε;

Το MacBook Pro μου είναι μοντέλο Retina, 13 ιντσών, αρχές 2015, και τρέχει macOS Monterey 12.6.8.
Προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποια έκδοση μεταξύ των Avid Media Composer 2022.4 και 2023.8.

Όταν αγόρασα το MacBook Pro, το είχα εγκαταστήσει με επιτυχία, αλλά το απεγκατέστησα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα γιατί δεν το χρησιμοποιούσα. Τώρα όμως το χρειάζομαι ξανά.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ!

Τι πρόβλημα βγάζει η 2023.8?

2 hours ago, atheatos said:

https://avidtech.my.salesforce-sites.com/pkb/articles/en_US/compatibility/en267087
μήπως αυτά που προσπαθείς να κανείς install είναι μόνο για apple silicon? Δοκίμασε να βάλεις Ventura (Mac OS 13) με open core.

Μόνο η τελευταία version (2024.12) είναι native Apple Silicon. Όλες οι άλλες είναι για Intel και τρέχουν με Rosetta στα Apple Silicon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...