QuantumWanderer Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Γειά χαρά σε όλους. Έχω 2 εκτυπωτές HP στο σπίτι, και από όλα τα MacOS είναι πολύ αργή η εκτύπωση για πολύ απλές σελίδες. Στους ίδιους εκτυπωτές οι ίδιες σελίδες εκτυπώνονται σφαίρα, αν εκτυπώνεις από Windows. Οι εκτυπωτές είναι συνδεδεμένοι σε ethernet. Έχει αντιμετωπίσει τυχόν κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα με HP σε MacOS και κατάφερε και το έλυσε; Ευχαριστώ.
zourman1981 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Οι υπολογιστές είναι και οι δύο συνδεμένοι με Ethernet? Αν είσαι με wifi είναι και οι δύο υπολογιστές στην ίδια απόσταση από το router ? Από την εφαρμογή της HP smart έχεις το ίδιο αποτέλεσμα 1
QuantumWanderer Δημοσ. 6 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου Τα πάντα είναι σε ethernet. Οι εκτυπωτές HP, ο ένας είναι 15ετίας και ο άλλος πρόσφατος, και οι 2 σε ethernet. Από όλα τα MacOS αργεί η εκτύπωση, ενώ από όλα τα Windows πάει σφαίρα. Από MacOS δεν έχω κανένα θέμα connectivity, πάει σφαίρα η εσωτερική μετακίνηση δεδομένων. Εντοπίζω, δια της απαγωγής, ότι κάτι πάει στραβά με τον τρόπο που υλοποιεί το printing workflow η Apple, πιθανόν στον τρόπο μετατροπής των format. Διερευνώ αν κάποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα και πώς το έλυσε, αν το έλυσε.
jodact Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Εχω ιδιο προβλημα με εκτυπωτή Epson... Δεν εχω βρει καποια λύση. 1
Kthulhou Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου https://support.hp.com/us-en/document/ish_2635044-2489772-16 AAAN βοηθήσει 1
kriosgr Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με σύχρονο laser πολυμηχάνημα της HP. Περίμενα πως με το ethernet καλώδιο που ήταν συνδεδεμένο με το ρούτερ θα ήταν γρηγορότερο από το wifi. Ενώ ο εκτυπωτής είχε ήδη εκτυπώσει την σελίδα το mac έδειχνε πως ακόμα εκτυπώνει. Λόγω του ότι αποφάσισα να κόψω το σταθερό και να επιστρέψω το ρούτερ του cosmote που ήταν πάνω του συνδεδεμένο το πολυμηχάνημα έβγαλα το ethernet καλώδιο. Συνέδεσα το πολυμηχάνημα ασύρματα με το router του starlink που είναι στο ίδιο δωμάτιο και η εκτύπωση γίνεται πια Χ4 πιο γρήγορα.☺️ Δεν χρησιμοποιώ κανένα utility της HP. Με air print εκτυπώνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα