Vaswww Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είστε όλοι καλά να ρωτήσω κάτι έχω παραγγείλει ένα iPhone 16e το περιμένω να έρθει από στιγμή σε στιγμή να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με τα AirPods 2ης γενιάς ή θα έχω θέμα; Ευχαριστώ πολύ
zourman1981 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Άμα είναι γνήσια τα AirPods και το iPhone δεν υπάρχει περίπτωση να μην συνδέονται
Vaswww Δημοσ. 6 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου ναι ναι κανονικα ειναι γνήσια και τα 2 απλώς για να μην αγοράσω ακόμη τα καινούργια airpods για αυτό ρώτησα αν υπάρξει σε θέμα σε συνδεσιμότητα κλπ κλπ με το καινούργιο iPhone μου
aces Δημοσ. Πέμπτη στις 02:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:08 μμ (επεξεργασμένο) Στις 5/4/2025 στις 11:35 ΜΜ, Vaswww είπε Καλησπέρα σε όλους ελπίζω να είστε όλοι καλά να ρωτήσω κάτι έχω παραγγείλει ένα iPhone 16e το περιμένω να έρθει από στιγμή σε στιγμή να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με τα AirPods 2ης γενιάς ή θα έχω θέμα; Ευχαριστώ πολύ Δεν θα εχεις θεμα ειναι (προφανώς) συμβατά μεταξύ τους. To 16e υποστηρίζει BT 5.3 https://gr.pcmag.com/mobile-phones/49234/apple-iphone-16e-review καλοδουλευτο Αναφορά σε κείμενο Το ασύρματο Bluetooth 5.3 σας επιτρέπει να συνδέσετε το 16e με ένα Apple Watch ή AirPods, αλλά το τηλέφωνο δεν διαθέτει τις δυνατότητες Ultra Wideband των ακριβότερων μοντέλων iPhone 16. Αυτό σημαίνει ότι δεν λειτουργεί εξίσου καλά με τα AirTags για καθοδήγηση κατεύθυνσης. Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:14 μμ από aces 1
Vaswww Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά η αλήθεια είναι το είχα και μια απορία αυτό το θέμα για αυτό κιόλας το άνοιξα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα