otso Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Ειχα ξεχασει οτι ελεγαν για καρτες και επιδοματα , αν θυμαμαι καλα μισο σε καρτα και μισο στον λογαριασμο ; Τελος παντων κοιταζω σημερα στον τραπεζικο λογαριασμο και δεν ειδα να εχει μπει τιποτα απο το επιδομα παιδιων που πληρωνουν τελος μαρτιου . Βεβαια ουτε μου εχει ερθει καποια καρτα ουτε με εχει ενοχλησει κανεις . Με προχειρο ψαξιμο στο νετ δεν ειδα τιποτα και κανεναν να διαμαρτυρεται . Τι γινεται ; οσοι ειστε δικαιουχοι εχετε παρει καρτες ; Γνωριζει κανεις κατι ; η μονο σε μενα συμβαινει και πρεπει να το ψαξω ; Ακομα ενας πονοκεφαλος ρε πουστη μου ανευ λογου και αιτιας γιατι σε offshore κατεληγαν τα χρηματα , ενω τωρα θα παραμεινουν ελλαδα τα μισα τουλαχιστον.
zio10 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Μόνο το επίδομα παιδιών θα ξεκινήσει από την επόμενη δόση, τα άλλα επιδόματα νομίζω ξεκίνησαν να δίνονται με κάρτα.
simaras Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 10 hours ago, otso said: Ειχα ξεχασει οτι ελεγαν για καρτες και επιδοματα , αν θυμαμαι καλα μισο σε καρτα και μισο στον λογαριασμο ; Τελος παντων κοιταζω σημερα στον τραπεζικο λογαριασμο και δεν ειδα να εχει μπει τιποτα απο το επιδομα παιδιων που πληρωνουν τελος μαρτιου . Βεβαια ουτε μου εχει ερθει καποια καρτα ουτε με εχει ενοχλησει κανεις . Με προχειρο ψαξιμο στο νετ δεν ειδα τιποτα και κανεναν να διαμαρτυρεται . Τι γινεται ; οσοι ειστε δικαιουχοι εχετε παρει καρτες ; Γνωριζει κανεις κατι ; η μονο σε μενα συμβαινει και πρεπει να το ψαξω ; Ακομα ενας πονοκεφαλος ρε πουστη μου ανευ λογου και αιτιας γιατι σε offshore κατεληγαν τα χρηματα , ενω τωρα θα παραμεινουν ελλαδα τα μισα τουλαχιστον. Υπάρχει περίπτωση να μη δικαιουσαι πλέον επίδομα παιδιού γι'αυτό να μην μπήκε τίποτα;Η πρώτη δόση πληρώθηκε κανονικά,η φάση με την κάρτα θα ξεκινήσει από την επόμενη δόση ,νομίζω τέλος Μαϊου.
otso Δημοσ. 6 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου Ευχαριστω παιδια , αρα δεν ειναι θεμα καρτας , τα παιδια ειναι φοιτητες κατω των 24 χρονων , η περιουσια δεν αυξηθηκε μαλλον μειωθηκε , οποτε θελει ψαξιμο , το κακο ειναι οτι δεν απαντουν στα τηλεφωνα και θα πρεπει να παω προσωπικα 120 χλμ .
zio10 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Μπες στο site του επιδόματος και έχει αναλυτικές πληροφορίες για τις αιτήσεις και τις πληρωμές.
skoulas Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Η δόση του Μαρτίου πληρώθηκε κανονικά στην τράπεζα όπως τις προηγούμενες φορές. Εγώ έλαβα mail από [email protected] ώστε να μπω να ελέγξω τα στοιχεία ώστε να μου σταλεί η κάρτα (Σας ενημερώνουμε ότι έχει δημιουργηθεί για λογαριασμό σας αίτηση για έκδοση προπληρωμένης κάρτας επιδομάτων με τα παρακάτω στοιχεία:...............) αλλά δεν την έχω λάβει ακόμα.
Terteri Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στον άντρα μου πάντως προχθές παρατηρήσαμε ότι εμφανίστηκε μια ηλεκτρονική κάρτα, όπως ήταν τότε με το fuel pass. Οπότε φαντάζομαι πως η επόμενη δόση θα μπει κατευθείαν εκεί.
fysikos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Επειδη ο γιος μου θα παει α δημοτικου τον Σεπτέμβριο, θα τον δηλώσω οτι είναι στο νηπιαγωγείο που βρισκω και τον ΑΜ του ή στο Δημοτικό που ακομη δεν εχει παρει ΑΜ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα