Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα ξεχασει οτι ελεγαν για καρτες και επιδοματα , αν θυμαμαι καλα μισο σε καρτα και μισο στον λογαριασμο ;  Τελος παντων κοιταζω σημερα στον τραπεζικο λογαριασμο και δεν ειδα να εχει μπει τιποτα απο το επιδομα παιδιων που πληρωνουν τελος μαρτιου . Βεβαια ουτε μου εχει ερθει καποια καρτα ουτε με εχει ενοχλησει κανεις . 

Με προχειρο ψαξιμο στο νετ δεν ειδα τιποτα και κανεναν να διαμαρτυρεται .

Τι γινεται ; οσοι ειστε δικαιουχοι εχετε παρει καρτες ; Γνωριζει κανεις κατι ; η μονο σε μενα συμβαινει και πρεπει να το ψαξω ; 

Ακομα ενας πονοκεφαλος ρε πουστη μου ανευ λογου και αιτιας γιατι σε offshore κατεληγαν τα χρηματα , ενω τωρα θα παραμεινουν ελλαδα τα μισα τουλαχιστον.

Δημοσ.

Μόνο το επίδομα παιδιών θα ξεκινήσει από την επόμενη δόση, τα άλλα επιδόματα νομίζω ξεκίνησαν να δίνονται με κάρτα. 

Δημοσ.
10 hours ago, otso said:

Ειχα ξεχασει οτι ελεγαν για καρτες και επιδοματα , αν θυμαμαι καλα μισο σε καρτα και μισο στον λογαριασμο ;  Τελος παντων κοιταζω σημερα στον τραπεζικο λογαριασμο και δεν ειδα να εχει μπει τιποτα απο το επιδομα παιδιων που πληρωνουν τελος μαρτιου . Βεβαια ουτε μου εχει ερθει καποια καρτα ουτε με εχει ενοχλησει κανεις . 

Με προχειρο ψαξιμο στο νετ δεν ειδα τιποτα και κανεναν να διαμαρτυρεται .

Τι γινεται ; οσοι ειστε δικαιουχοι εχετε παρει καρτες ; Γνωριζει κανεις κατι ; η μονο σε μενα συμβαινει και πρεπει να το ψαξω ; 

Ακομα ενας πονοκεφαλος ρε πουστη μου ανευ λογου και αιτιας γιατι σε offshore κατεληγαν τα χρηματα , ενω τωρα θα παραμεινουν ελλαδα τα μισα τουλαχιστον.

Υπάρχει περίπτωση να μη δικαιουσαι πλέον επίδομα παιδιού γι'αυτό να μην μπήκε τίποτα;Η πρώτη δόση πληρώθηκε κανονικά,η φάση με την κάρτα θα ξεκινήσει από την επόμενη δόση ,νομίζω τέλος Μαϊου.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια , αρα δεν ειναι θεμα καρτας , τα παιδια ειναι φοιτητες κατω των 24 χρονων  , η περιουσια δεν αυξηθηκε μαλλον μειωθηκε  , οποτε θελει ψαξιμο  , το κακο ειναι οτι δεν απαντουν στα τηλεφωνα και θα πρεπει να παω προσωπικα 120 χλμ .

Δημοσ.

Μπες στο site του επιδόματος και έχει αναλυτικές πληροφορίες για τις αιτήσεις και τις πληρωμές.

Δημοσ.

Η δόση του Μαρτίου πληρώθηκε κανονικά στην τράπεζα όπως τις προηγούμενες φορές.

Εγώ έλαβα mail από [email protected] ώστε να μπω να ελέγξω τα στοιχεία ώστε να μου σταλεί η κάρτα (Σας ενημερώνουμε ότι έχει δημιουργηθεί για λογαριασμό σας αίτηση για έκδοση προπληρωμένης κάρτας επιδομάτων με τα παρακάτω στοιχεία:...............)

αλλά δεν την έχω λάβει ακόμα.

Δημοσ.

Στον άντρα μου πάντως προχθές παρατηρήσαμε ότι εμφανίστηκε μια ηλεκτρονική κάρτα, όπως ήταν τότε με το fuel pass. Οπότε φαντάζομαι πως η επόμενη δόση θα μπει κατευθείαν εκεί. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδη ο γιος μου θα παει α δημοτικου τον Σεπτέμβριο, θα τον δηλώσω οτι είναι στο νηπιαγωγείο που βρισκω και τον ΑΜ του ή στο Δημοτικό που ακομη δεν εχει παρει ΑΜ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...