ΡΙ ΑΠ Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Έχει βάλει κανένας απ΄τα νέα προγράμματα της Cosmote να μας πει γνώμες? Είναι όντως απεριόριστα? Πιάνουν τις ταχύτητες που ισχυρίζονται? Επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες? Γενικά όλες οι εμπειρικές πληροφορίες ευπρόσδεκτες. Είμαι εδώ και 15ετία με "24άρα" (που πιάνει το πολύ 11Mbps σε καλές μέρες) και δεν βλέπω fiber στην περιοχή μου ούτε το 2070. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 5 Απριλίου από ΡΙ ΑΠ
tsoukoutsouk Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά, Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα! Ίσως κάποιος μπορεί να προτείνει κάποια καλά σταθερά ρούτερ για να βάλουμε μέσα κάποια sim whats up με απεριόριστα data. Κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο setup και να μοιραστεί τους αριθμούς του! Ευχαριστώ πολύ!
ANAGNPANA Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 22/4/2025 στις 4:29 ΜΜ, tsoukoutsouk είπε Καλησπέρα παιδιά, Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα! Ίσως κάποιος μπορεί να προτείνει κάποια καλά σταθερά ρούτερ για να βάλουμε μέσα κάποια sim whats up με απεριόριστα data. Κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιο setup και να μοιραστεί τους αριθμούς του! Ευχαριστώ πολύ! Η απάντηση σου είναι άσχετη ο άνθρωπος ρωτάει για συγκεκριμένο πρόγραμμα που έβγαλε η COSMOTE
nyne Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Λογω εργασιας μπορω να σου πω αρκετα πραγματα.Χρησιμοποιω αρκετα το δικτυο της cosmote με αυτο το ρουτερ: https://www.skroutz.gr/s/52371726/TP-LINK-NX510V-v1-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-3-THyres-Gigabit-Ethernet.html . Παντα με καλα αποτελεσματα πχ απο 850 mbps download και 150 upload,βεβαια εδω που ειμαι εχουμε κεραια της cosmote απο πανω μας...Τωρα οταν εχει πολυ κοσμο και μιλαμε για χιλιαδες επισκεπτες πεφτει στα 100-150,ομως μιλαμε καταστασεις οπου ειναι πανω απο 10.000 ατομα στο χωρο.Απο το καιρο δεν εχω δει να επηρεαζεται το σημα,η συσκευη γενικα ειναι βραχος δεν μας εχει κανει καποιο προβλημα.Εχω δει να πεφτει σπανια το δικτυο της κοσμοτε λογω ζητησης οταν μιλαμε για αρκετο κοσμο (πανω απο 15.000) και αυτο για λιγα λεπτα.
ANAGNPANA Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 6 ώρες πριν, nyne είπε Λογω εργασιας μπορω να σου πω αρκετα πραγματα.Χρησιμοποιω αρκετα το δικτυο της cosmote με αυτο το ρουτερ: https://www.skroutz.gr/s/52371726/TP-LINK-NX510V-v1-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-3-THyres-Gigabit-Ethernet.html . Παντα με καλα αποτελεσματα πχ απο 850 mbps download και 150 upload,βεβαια εδω που ειμαι εχουμε κεραια της cosmote απο πανω μας...Τωρα οταν εχει πολυ κοσμο και μιλαμε για χιλιαδες επισκεπτες πεφτει στα 100-150,ομως μιλαμε καταστασεις οπου ειναι πανω απο 10.000 ατομα στο χωρο.Απο το καιρο δεν εχω δει να επηρεαζεται το σημα,η συσκευη γενικα ειναι βραχος δεν μας εχει κανει καποιο προβλημα.Εχω δει να πεφτει σπανια το δικτυο της κοσμοτε λογω ζητησης οταν μιλαμε για αρκετο κοσμο (πανω απο 15.000) και αυτο για λιγα λεπτα. Ρε φιλε δεν βλέπετε ότι ο άνθρωπος ρωτάει για τα νέα προγράμματα της εταιρείας τι άσχετα απαντάτε ?
nyne Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 hour ago, ANAGNPANA said: Ρε φιλε δεν βλέπετε ότι ο άνθρωπος ρωτάει για τα νέα προγράμματα της εταιρείας τι άσχετα απαντάτε ? Ρε φιλε ρωταει: Πιάνουν τις ταχύτητες που ισχυρίζονται? Επηρεάζονται από καιρικές συνθήκες? Γενικά όλες οι εμπειρικές πληροφορίες ευπρόσδεκτες.
antonistsip Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έχω το TP-LINK Archer NX200 (το πήρα Black Friday σε πολύ καλή τιμή) και το χρησιμοποιώ με SIM Frog με απεριόριστα δεδομένα. Βρίσκομαι περίπου 500 μέτρα από κεραία 5G SA της Cosmote και πιάνω ταχύτητες απο Wi-Fi από 400 μέχρι 850 Mbps. Μέσω Ethernet η σταθερότητα είναι πολύ καλύτερη. Γενικά, το setup είναι απροβλημάτιστο και δουλεύει εξαιρετικά. Από προσωπική εμπειρία, σου προτείνω μονο Cosmote για 5G έχω vodafone στο κινητο και καμια σχεση οι ταχυτητες (με την cosmote sim στο κινητο βλεπω 1,5 Gbit!!) . είναι αντικειμενικά το πιο αξιόπιστο και σταθερό δίκτυο. κανένα θέμα οι καιρικές συνθήκες, το έχω δίπλα σε μπαλκονόπορτα. Πηγαινε φρογκ δεν νομίζω να βρεις φθηνότερο Επεξ/σία 25 Απριλίου από antonistsip
Ezio Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Στις 25/4/2025 στις 5:38 ΜΜ, antonistsip είπε Έχω το TP-LINK Archer NX200 (το πήρα Black Friday σε πολύ καλή τιμή) και το χρησιμοποιώ με SIM Frog με απεριόριστα δεδομένα. Βρίσκομαι περίπου 500 μέτρα από κεραία 5G SA της Cosmote και πιάνω ταχύτητες απο Wi-Fi από 400 μέχρι 850 Mbps. Μέσω Ethernet η σταθερότητα είναι πολύ καλύτερη. Φίλε μου απο ping πως τα πάει; Γιατί κι εγώ εκεί που θέλω να το βάλω είναι σε παρόμοια απόσταση από την κεραία και από ταχύτητες σε test με το κινητό πιάνω 600-900 αλλά βλέπω ότι έχει αρκετό ping.
KostisKazan Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Εγω προσωπικα δεν θα θεωρουσα τιποτα δεδομενο σε μια υπηρεσια που παντου λεει "εως". Αλλωστε παλι στο δικτυο cosmote θα εισαι. Αν στην περιοχη που εισαι δεν εχει δυνατο σημα κινητης δεν θα αλλαξει τιποτα με αυτο το προγραμμα. Η καλυτερη λυση ειναι να κανετε δοκιμες. Tωρα το πασχα εχει προσφορα unlimited whatsup 15 ευρω, η σκετη sim 25. Οπότε ειναι ευκολο να κανει καποιος δοκιμες (είτε για Ping, ειτε για αποσυνδεσεις)
DimosP6 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Γεια σας! Χρησιμοποιώ την υπηρεσία cosmote 5g wifi 300mbps. Παρατηρώ ότι όταν μια συσκευή είναι αρκετή ώρα συνδεδεμένη στο wifi και κάνω μέτρηση ταχύτητας αυτή κυμαίνεται στα 60mbps.. αν κλείσω από τη συσκευή το wifi και το ξανάνοιξω η ταχύτητα ανεβαίνει πάλι στα 300mbos..έχει κάποιος κάποια εξήγηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα