ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους ! Μετά το σοκ που προσπαθώ να ξεπεράσω είπα να γράψω την εμπειρία μου σε περίπτωση που κάποιος έχει υποστεί κατι αντίστοιχο και ίσως θα μπορούσε να με βοηθήσει. Έκλεισα ένα δωμάτιο μέσω airbnb.com (το σπιτι δεν ήταν ιδιώτη αλλά μεγάλης εταιρίας που έχει 200 σπίτια) φτάνω να κάνω το check in μου να πάρω δηλαδή το κλειδί απ το κουτάκι με κωδικό κλπ και βλέπω ότι το κλειδί λείπει επικοινωνώ με την εταιρία η οποία μου έστειλαν άνθρωπο να μου δώσει άλλο κλειδί, ο υπάλληλος μου είπε ότι το κλειδί το πήρε καταλαθος ο προηγούμενος ο οποίος είχε ήδη φύγει και ήταν στα σύνορα δεν έδωσα σημασία, αφήνω τα πράγματα στο δωμάτιο και κατεβαίνω να πάω στο σούπερ μάρκετ που ήταν 3 λεπτά με τα πόδια . Γύρισα μετά από 1 τέταρτο μπήκα μέσα η πόρτα δεν ήταν παραβιασμενη και έλειπαν όλα μου τα πράγματα δηλαδή βαλίτσα, τσάντα με λεφτά κάρτες κλπ πήρα αστυνομία η οποία ήρθε πήγα στο τμήμα δήλωσα κλοπη και τώρα περιμένω δεν ξέρω καν τι θα γίνει, τι μπορεί να γίνει, θα αποζιμιωθω ? Επικοινώνησα με airbnb έκανα αίτημα στο οποίο γράφει ότι θα με καλέσει πραγματογνωμονας της ασφαλιστικής.. έως εκει 1 1 2
SaFiS Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Λογικά ο προηγούμενος κράτησε το κλειδί για αυτόν τον λόγο ή κάποιος ήξερε τον κωδικό από του κουτάκι. Για αρχή κάλεσε και ακύρωσε τις κάρτες... 1
ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου Τα έκανα όλα αυτά τα ακύρωσα όλα , δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν κάποια καρτα
varade Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 5/4/2025 στις 9:56 ΠΜ, ΙωανναLoveRoses είπε Θεσσαλονίκη Περιοχή
Neptu Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου περίεργη υπόθεση. Δηλαδή ο προηγούμενος κράτησε το κλειδί και προφανώς εσύ πήγες στο σπίτι καπακι με το που έφυγε. Και ο τύπος γύρισε για να κλέψει; μόνο δικά σου πράγματα πήρε ή και του σπιτιού; πχ τηλεόραση
ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου Αυτός έκανε check out στις 11 , πήγε καθαρίστρια κλπ και 3 ηωρα πήγα εγώ. Κάποιος προφανως παρακολουθουσε από κάτω ποτε μπήκα και όταν βγηκα γιατί τα άρπαξε όλα σε 10 λεπτά. Δεν έλειπε τηλεόραση απ το δωμάτιο .το σπιτι ήταν κεντρικά δίπλα απ την αψίδα του γαλερίου
drunkdonkey Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου ποιος αφήνει λεφτά και κάρτες στο ξενοδοχείο / κατάλυμα που μένει; Ακόμα και για 10 λεπτά να φύγεις παίρνεις τουλάχιστον την τσάντα / πορτοφόλι σου. Την βαλίτσα κλαιν, τι να τα κάνουν τα βρακιά σου και τα ρούχα σου; 8
Δημοφιλής ανάρτηση geomrk Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 5/4/2025 στις 10:42 ΠΜ, drunkdonkey είπε τι να τα κάνουν τα βρακιά σου και τα ρούχα σου; 3 85
ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου Πραγματικά δεν ξέρω γιατί πήραν τα ρούχα. Μάλλον δεν είχαν χρόνο να τη ψάξουν και τη πήραν όπως ήταν. Για τα λεφτά και τις κάρτες έκανα βλακεια δε το σκέφτηκα ότι απ τις 20 φορές που έχω κλείσει airbnb αυτή τη μία θα μπουν μέσα στο δωματιο 1 3 1
giwrgostr Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Δεν νομίζω ότι το έκανε ο προηγούμενος. Είναι πολύ προφανές και ξέρει ότι θα θεωρηθεί αμέσως ύποπτος. Η Airbnb έχει όλα τα στοιχεία σου για να σε βρει. Πιο πιθανό μου φαίνεται να παρακολουθούσε κάποιος ποιοι μπαίνουν και να έμαθε τον κωδικό ή κανάς "φίλος" των καθαριστών. 1
Neptu Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Δεν στέκει όλο αυτό οπως παρουσιάζεται. Δεν έχει λογική. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις; Ο άλλος παίρνει το κλειδί, γυρίζει πίσω και περιμένει στο απέναντι πεζοδρόμιο τι; Να δει αν και πότε θα μπει κάποιος μέσα και πότε θα βγει για να παει να κλέψει; Και που ξέρει ότι το είχε κλείσει κάποιος μετά. Και να ήξερε, δεν αξίζει όλο αυτό. Να μπει για να κλέψει ρούχα; Γιατί χρήματα το πιθανότερο είναι ο άλλος να τα έχει μαζί του. Χώρια του ότι έχουν τα στοιχεία του. Κάτι άλλο έχει γίνει
ΙωανναLoveRoses Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Επειδή είδα τις καθαριστριες φαινοντουσαν ρομα η απο Πακιστάν κατι τέτοιο τέλος πάντων . Επεξ/σία 5 Απριλίου από ΙωανναLoveRoses
Rebelos2018 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Στις 5/4/2025 στις 11:06 ΠΜ, ΙωανναLoveRoses είπε Επειδή είδα τις καθαριστριες φαινοντουσαν ρομα η απο Πακιστάν κατι τέτοιο τέλος πάντων . Μάλιστα. Άργησες μία μέρα, αυτά τα ανοίγουμε Παρασκευές. 4 1 1 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις