Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

65αρα OLED, 6 μηνών αποφάσισε ένα πρωινό να μην ανοίξει ξανά..

Καμμένο panel (!) λέει το service και έχει παραγγελθεί το ανταλλακτικό (νέο πάνελ) για αντικατάσταση..

Σοκ εγώ που θα κάνουν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε νέα tv και ακόμα πιο σοκ ότι θα πάρει 2 βδομαδεσ το λιγότερο γιατί έρχεται από Γερμανία. Άρα 3 βδομάδες χωρίς tv για εμάς με την οικογένεια να γκρινιάζει.

Ξεφτίλα.. Αλλαγή tv έπρεπε να κάνουν για να μην πω τα λεφτά πίσω.

Πρώτη φορά έμπειρία με την πολιτική επισκευής τους και ποτέ ξανά LG όσο καλές tv και να βγάλουν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Krateros είπε

Καμμένο panel (!) λέει το service και έχει παραγγελθεί το ανταλλακτικό (νέο πάνελ) για αντικατάσταση..

Σοκ εγώ που θα κάνουν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς σε νέα tv και ακόμα πιο σοκ ότι θα πάρει 2 βδομαδεσ το λιγότερο γιατί έρχεται από Γερμανία. Άρα 3 βδομάδες χωρίς tv για εμάς με την οικογένεια να γκρινιάζει.

Πρώτη φορά έμπειρία με την πολιτική επισκευής τους και ποτέ ξανά LG όσο καλές tv και να βγάλουν. 

1) Απο οτι ξέρω δίνουν τηλεόραση αντικατάστασης. Στην μητέρα μου ειχαν δώσει (εστω και λιγο μικρότερη)
Τους ρωτησες?
2) Δεν ειναι υποχρεωμένοι να σου αλλάξουν την TV αλλα να στην επισκευάσουν. Αλλαγη θα γινοταν αν δεν γινοταν να επισκευαστεί απο μερος τους  για τον Χ-Ψ λογο.
3) Φυσικα καταλαβαίνεις οτι ειναι ασκοπο το επιχείρημα σου για να παρεις τα χρηματα πισω.
Πληροφοριακά θα σου πω οτι η LG Hellas ειναι απο τις καλύτερες αντιπροσωπείες σε αντιμετώπιση πελατων (και οχι δεν ειμαι υπάλληλος τους).

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Krateros είπε

Καμία εταιρεία μετά απο 6 μήνες δεν θα σου έδινε καινούργια τηλεόραση εφόσον επισκευάζεται ( υπάρχει σχετική νομοθεσία), όταν αγοράζεις ακριβή τηλεόραση απαραίτητα παίρνεις και την 5ετή εγγύηση του καταστήματος, αν την είχες πάρει δήλωνες την βλάβη στο κατάστημα, θα σου έφερναν μία άλλη , θα έπαιρναν την παλιά θα την πήγαιναν στην lg να φτιαχθεί και θα στην έφερναν πίσω.

Δημοσ.
Στις 5/4/2025 στις 1:10 ΜΜ, Petros Electron είπε

1) Απο οτι ξέρω δίνουν τηλεόραση αντικατάστασης. Στην μητέρα μου ειχαν δώσει (εστω και λιγο μικρότερη)
Τους ρωτησες?
2) Δεν ειναι υποχρεωμένοι να σου αλλάξουν την TV αλλα να στην επισκευάσουν. Αλλαγη θα γινοταν αν δεν γινοταν να επισκευαστεί απο μερος τους  για τον Χ-Ψ λογο.
3) Φυσικα καταλαβαίνεις οτι ειναι ασκοπο το επιχείρημα σου για να παρεις τα χρηματα πισω.
Πληροφοριακά θα σου πω οτι η LG Hellas ειναι απο τις καλύτερες αντιπροσωπείες σε αντιμετώπιση πελατων (και οχι δεν ειμαι υπάλληλος τους).

1) Τους ρώτησα και δυστυχώς δε δίνουν

2) Δεν μίλησα για υποχρέωση αλλά για καλό customer service

3) Άσκοπο είναι που το συζητάμε πιστεύω γιατί κάτι τέτοιο είναι επίσης συνήθης πρακτική για χρονοβόρες επισκευές σε άλλες χώρες αλλά εδώ χλευάζεται

Έχω 3 τηλεοράσεις LG και είναι η πρώτη φορά που απευθύνθηκα στο service τους

Δημοσ.

Εμενα με μια γραμμη που εβγαλε η c2 , αγορασμενη πριν 2 χρονια και 1 μηνα, την πηραν., εφεραν αντικαταστασης (4Κ 43αρα) και με ενημερωσαν πως δεν επισκευαζεται και μου εδωσαν πιστωτικο. Βεβαια ειχα πληρωσει εξ αρχης επεκταση εγγυησης. Νομιζω Must για αγορα τηλεορασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...