hkyriakos83 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Καλησπέρα ξέρει κανείς με ποια κουριερ συνεργάζεται η dpd δεν μπορώ να βρω ένα δέμα και δεν σηκώνει κανένα τηλέφωνο κάνεις καμιά ιδεα
rallistas Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Δεν θα το σηκωσουν και ποτε. Κι εγω με κατι που ειχε αφιξη κεντρο Αθηνας, με την ACS εβγαλα ακρη.
Moderators Inuyasha Δημοσ. Σάββατο στις 03:58 μμ Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 03:58 μμ Στις 4/4/2025 στις 9:03 ΜΜ, hkyriakos83 είπε Καλησπέρα ξέρει κανείς με ποια κουριερ συνεργάζεται η dpd δεν μπορώ να βρω ένα δέμα και δεν σηκώνει κανένα τηλέφωνο κάνεις καμιά ιδεα Θεσσαλονίκη Αθήνα ξέρω σίγουρα acs, το tracking που έχεις μπορείς να τσεκάρεις στην acs
papresa Δημοσ. Σάββατο στις 04:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:53 μμ (επεξεργασμένο) DPD, παραγγελία από TEMU; Έχω κάνει παραγγελία 23/3 με εκτιμώμενη περίοδο παράδοσης 2-12/4. Τελευταία ενημέρωση 27/3, ότι παραδόθηκε στην μεταφορική και από εκεί και πέρα, απόλυτη νέκρα... Η TEMU απάντησε, η DPD όχι..., που πάει και βρίσκει όλες τις άχρηστες; DPD, Courier Center και δε συμαζεύεται... Επεξ/σία Σάββατο στις 04:55 μμ από papresa
w95chris Δημοσ. Σάββατο στις 06:23 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:23 μμ Στις 5/4/2025 στις 1:53 ΜΜ, papresa είπε DPD, παραγγελία από TEMU; Έχω κάνει παραγγελία 23/3 με εκτιμώμενη περίοδο παράδοσης 2-12/4. Τελευταία ενημέρωση 27/3, ότι παραδόθηκε στην μεταφορική και από εκεί και πέρα, απόλυτη νέκρα... Η TEMU απάντησε, η DPD όχι..., που πάει και βρίσκει όλες τις άχρηστες; DPD, Courier Center και δε συμαζεύεται... DPD=ACS (για εσωτερικές μεταφορές δηλαδή τα παραδίδει σε ACS). Γενικά ότι είχε έρθει με DPD αργούσε αρκετά, αλλά πάντα έφτανε. Πάντα με mail απαντά η DPD γιατί στο τηλέφωνο δεν τους βρίσκεις. 1
meletis_m Δημοσ. Σάββατο στις 11:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:03 μμ Στις 4/4/2025 στις 9:03 ΜΜ, hkyriakos83 είπε Καλησπέρα ξέρει κανείς με ποια κουριερ συνεργάζεται η dpd δεν μπορώ να βρω ένα δέμα και δεν σηκώνει κανένα τηλέφωνο κάνεις καμιά ιδεα Έχω με ACS είχα παραλάβει .
demataki Δημοσ. Δευτέρα στις 06:30 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:30 μμ έχει διάφορες, μπορεί και με DHL , TNT δεν είναι στάνταρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα