Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ξέρει κανείς με ποια κουριερ συνεργάζεται η dpd δεν μπορώ να βρω ένα δέμα και δεν σηκώνει κανένα τηλέφωνο κάνεις καμιά ιδεα

• Moderators
Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 9:03 ΜΜ, hkyriakos83 είπε

Καλησπέρα ξέρει κανείς με ποια κουριερ συνεργάζεται η dpd δεν μπορώ να βρω ένα δέμα και δεν σηκώνει κανένα τηλέφωνο κάνεις καμιά ιδεα

Θεσσαλονίκη Αθήνα ξέρω σίγουρα acs, το tracking που έχεις μπορείς να τσεκάρεις στην acs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DPD, παραγγελία από TEMU;

Έχω κάνει παραγγελία 23/3 με εκτιμώμενη περίοδο παράδοσης 2-12/4. Τελευταία ενημέρωση 27/3, ότι παραδόθηκε στην μεταφορική και από εκεί και πέρα, απόλυτη νέκρα... Η TEMU απάντησε, η DPD όχι..., που πάει και βρίσκει όλες τις άχρηστες; DPD, Courier Center και δε συμαζεύεται...

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.
  Στις 5/4/2025 στις 1:53 ΜΜ, papresa είπε

DPD, παραγγελία από TEMU;

Έχω κάνει παραγγελία 23/3 με εκτιμώμενη περίοδο παράδοσης 2-12/4. Τελευταία ενημέρωση 27/3, ότι παραδόθηκε στην μεταφορική και από εκεί και πέρα, απόλυτη νέκρα... Η TEMU απάντησε, η DPD όχι..., που πάει και βρίσκει όλες τις άχρηστες; DPD, Courier Center και δε συμαζεύεται...

DPD=ACS (για εσωτερικές μεταφορές δηλαδή τα παραδίδει σε  ACS).

Γενικά ότι είχε έρθει με DPD αργούσε αρκετά, αλλά πάντα έφτανε. Πάντα με mail απαντά η DPD γιατί στο τηλέφωνο δεν τους βρίσκεις.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 4/4/2025 στις 9:03 ΜΜ, hkyriakos83 είπε

Έχω με ACS είχα παραλάβει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...