Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, φίλη με ιατρείο ψάχνει να αντικατάσταση το pc (μόνο πύργο) του γραφείου της. Χρήση για συνταγογράφηση και office κυρίως. Επίσης η πρόταση να έρθει από  ένα  κατάστημα για να είναι συναρμολογημένο με λειτουργικό. Θα κοπεί  τιμολόγιο.

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ψάχνω κι εγώ για φίλο παρόμοιο σύστημα, έφτιαξα το παρακάτω και το ανεβάζω εδώ για να δω και τις γνώμες έμπειρων χρηστών:

image.png.382459acf69a635618d384b10036301c.png

Είναι από το e-shop.gr που προσφέρει συναρμολόγηση με €7. Mπορείς να προσθέσεις και λειτουργικό αλλά κάνει €130, την στιγμή που η άδεια μπορεί να αγοραστεί με €10 από κάποιο κλειδάδικο (και με κανένα 40άρι κάποιος τεχνικός να κάνει την εγκατάσταση).

Έχει ικανότατο 6πύρηνο επεξεργαστή με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και καλή μητρική.

Επεξ/σία από bebius
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, bebius είπε

Από mini PCs λογικά θα τους κάλυπτε απόλυτα κι αυτό:

https://www.banggood.com/el/GMKtec-M5-Plus-AMD-Ryzen-7-5825U-8-Cores-Mini-PC-16GB-RAM-512GB-SSD-DDR4-or-32GB-RAM-1TB-PCIe-SSD-Windows-11-Pro-WIFI-6E-BT5_2-HD-4K-Triple-Screen-Display-Mini-Computer-p-2014525.html?akmClientCountry=GR&cur_warehouse=CN&ID=6325185

Στα €243 με τον κωδικό BG051fc6 και ξετσεκάροντας το εντελώς άχρηστο shipping insurance.

Ναι..Απλά είπα να είμαι κοντά στο budget που έθεσε, με καλύτερη κατασκευή, ποιοτικότερο nvme, μνήμες  και ανεμιστήρα, και φυσικά πολύ πιο δυνατό (όχι ότι το χρειάζεται).  Το gmκtek μου ήρθε με χαλασμένη μνήμη και άκρη δεν βρήκα. Αγόρασα δική μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφοσον ζητας pc για επαγγελματικη χρηση εννοειται οτι δεν σε αφορουν αγορες απο Κινα και κλειδαδικα για λειτουργικο και office.

εγω προτεινω να απευθυνθεις σε σοβαρα μαγαζια για μια προταση των custom τους που να περιλαμβανει και το λειτουργικο μεσα στο τιμολογιο, για λογους φορολογικου ελεγχου. σου επισυναπτω ενδεικτικο screenshot απο μαγαζι που ψωνιζω χρονια (αν δεν το βλεπεις ρωτα με) μια απλη συνθεση βγαινει 540 λιανικη αρα με τιμολογιο λιγοτερο απο 500. βεβαια καπου εκει πρεπει να στριμωξεις και office οποτε μαλλον ξεπερνας το αρχικο οριο, αλλα επισημη αγορα ειναι μονοδρομος.

σημεια προσοχης: δωσε εμφαση στη γενια του επεξεργαστη παρα τις δυνατοτητες κτλ, για απροβληματιστη υποστηριξη windows, σκεψου για dvd rw γιατι συνηθως οι γιατροι χρειαζεται να διαβασουν δισκακια εξετασεων. λογω του δασμο-πολεμου που ξεκινησε ο πορτοκαλης, κανε κινηση αμεσα πριν ακριβυνουν ολα!

Screenshot_20250408_201758_Chrome.jpg

Επεξ/σία από pp6210
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gbras είπε

Αυτο να παρεις

https://eu.chuwi.com/products/ubox

Εχουμε δυο στην εταιρια και σκοπευουμε να παρουμε και αλλα. Αψογο για δουλειες γραφειου.

εχετε και τιμολογιο για τα windows που εχουν αυτα που πηρατε φιλε; ρωτα λιγο και τον λογιστη σας, ισως να αλλαξε κατι απο περσυ, παντως σε φιλο ελευθερο επαγγελματια ο λογιστης του επεμενε για τιμολογιο που να καλυπτει και το λαπτοπ του και το λειτουργικο

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pp6210 είπε

εφοσον ζητας pc για επαγγελματικη χρηση εννοειται οτι δεν σε αφορουν αγορες απο Κινα και κλειδαδικα για λειτουργικο και office.

εγω προτεινω να απευθυνθεις σε σοβαρα μαγαζια για μια προταση των custom τους που να περιλαμβανει και το λειτουργικο μεσα στο τιμολογιο, για λογους φορολογικου ελεγχου. σου επισυναπτω ενδεικτικο screenshot απο μαγαζι που ψωνιζω χρονια (αν δεν το βλεπεις ρωτα με) μια απλη συνθεση βγαινει 540 λιανικη αρα με τιμολογιο λιγοτερο απο 500. βεβαια καπου εκει πρεπει να στριμωξεις και office οποτε μαλλον ξεπερνας το αρχικο οριο, αλλα επισημη αγορα ειναι μονοδρομος.

σημεια προσοχης: δωσε εμφαση στη γενια του επεξεργαστη παρα τις δυνατοτητες κτλ, για απροβληματιστη υποστηριξη windows, σκεψου για dvd rw γιατι συνηθως οι γιατροι χρειαζεται να διαβασουν δισκακια εξετασεων. λογω του δασμο-πολεμου που ξεκινησε ο πορτοκαλης, κανε κινηση αμεσα πριν ακριβυνουν ολα!

Screenshot_20250408_201758_Chrome.jpg

Το σύστημα δεν έχει γραφικά. Ο Ryzen 3 4100 δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TopCLR είπε

Το σύστημα δεν έχει γραφικά. Ο Ryzen 3 4100 δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά!

ειπα ενδεικτικα, δεν εχω παραπανω γνωσεις γιαυτο και ειπα να απευθυνθει στο καταστημα, for the record στην ενδεικτικη τους προταση αναφερουν amd graphics

Screenshot_20250409_180901_Chrome.jpg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pp6210 είπε

ειπα ενδεικτικα, δεν εχω παραπανω γνωσεις γιαυτο και ειπα να απευθυνθει στο καταστημα, for the record στην ενδεικτικη τους προταση αναφερουν amd graphics

Screenshot_20250409_180901_Chrome.jpg

Όποιος έχει όρεξη να πάρει το παραπάνω σύστημα με τον Ryzen 3 4100, ας τους στείλει και ένα screenshot από την σελίδα της AMD που γράφει το παρακάτω:

Αναφορά σε κείμενο

Graphics Model                 Discrete Graphics Card Required

Μετά ας του εξηγήσουνε από το κατάστημα που είναι τα "AMD Graphics" που αναφέρουνε! Κάτι περισσότερο θα ξέρουν από την ίδια την AMD!!! :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...