vasilisspyder Δημοσ. Παρασκευή στις 10:11 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:11 μμ Ποιο κινητό προτείνετε από το public? Με ενδιαφέρει η κάμερα πιο βασικό αλλά να να ειναι και κάπως γρήγορο.
vasilisspyder Δημοσ. χθες στις 08:51 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 08:51 πμ 9 ώρες πριν, CaptainChris είπε Motorola Edge 50 Pro Δεν το είχα προσέξει.....θα το τσεκαρωρ....θα ήθελα να έχει τo Motorola περισκοπικη κάμερα Τώρα είδα ότι έχει εξαντληθεί
tsimisdel Δημοσ. χθες στις 11:24 πμ Δημοσ. χθες στις 11:24 πμ 13 ώρες πριν, vasilisspyder είπε Ποιο κινητό προτείνετε από το public? Με ενδιαφέρει η κάμερα πιο βασικό αλλά να να ειναι και κάπως γρήγορο. Για γρηγοράδα, πας προς Poco η OnePlus μεριά. Για κάτι που έχει και καλή κάμερα αλλά είναι και σφαίρα, πας σε OnePlus, αν κοιτάς όμως κάμερα και δεν καίγεσαι τόσο για επιδόσεις, κοίτα προς Motorola η Realme μεριά. Σε αυτά τα χρήματα, βρίσκεις το 12 Pro Plus πλέον, έχει κυκλοφορήσει το 14 Pro Plus πλέον, αν είσαι οκ με αυτό, προχώρα προς τα εκεί.
vasilisspyder Δημοσ. χθες στις 11:38 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 11:38 πμ Το realme 12 pro plus το έχω πάρει της γυναίκας μου αλλά δεν είδα να το έχει. Και το 14 δεν έχει και τόσες μεγάλες διαφορές και είναι και πολύ πιο ακριβό.
tsimisdel Δημοσ. χθες στις 03:34 μμ Δημοσ. χθες στις 03:34 μμ Το 14αρι είναι το καινούργιο μοντέλο, έχει κάνα μήνα που κυκλοφόρησε, γι' αυτό είναι ακριβό. Σε αυτά τα χρήματα, βλέπω παίζει το Poco X7 Pro, σε θέμα γρηγοράδας, σίγουρα δεν θα πιάνεται, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου στο θέμα του λογισμικού και νομίζω ότι και σε θέμα κάμερας θα είναι αξιοπρεπές. Πέρυσι είχα πάρει το Redmi Note 13 Pro Plus, με ενδιέφερε η κάμερα κυρίως, ήταν γρήγορο, το λογισμικό του όμως το χαντάκωνε, υπήρχαν φορές που έτρωγε τα σκαλωματα του οπότε, σε αυτά τα χρήματα, σε Xiaomi δεν θα σε έστελνα (και τα Poco Xiaomi είναι). Σε θέμα επιδόσεων, αν όντως θέλεις κινητό πύραυλο, πας σε OnePlus η Poco, θα πρότεινα OnePlus, ξεφεύγεις όμως από το budget σου....
Fotia Δημοσ. χθες στις 04:20 μμ Δημοσ. χθες στις 04:20 μμ Καινουριο μοντέλο μπορεί να είναι το Realme ,αλλα σε παρουσιάσεις και σχόλια , φαίνεται υστερεί σε σχέση με τα προηγούμενα ,ειδικά το Realme 13 prο plus που κυκλοφόρησε ελάχιστα Ελλάδα ,αλλα υπάρχει ακόμα εξωτερικό https://www.amazon.it/realme-13-pro-Smartphone-Fotocamera/dp/B0DF2D74YK?th=1
tsimisdel Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι το 13αρι δεν κυκλοφόρησε Ελλάδα, δεν θυμάμαι να έχει λανσαριστεί επίσημα, ίσως μέσω Skroutz να πάτησε Ελλάδα και δεν κυκλοφόρησε και πολύ. Γενικά, δεν ξέρω και κατά πόσο το 14αρι είναι ανώτερο από το 12αρι, που θεωρητικά μέσα σε δύο γενιές θα μπορούσαν να υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Είναι λίγο αλλόκοτη η πολιτική της Realme στα λανσαρίσματα, πέρυσι είχε κυκλοφορήσει το 12αρι και φέτος, είμαστε στο 14αρι, παραλείποντας το 13αρι το οποίο, νομίζω είχε λανσαριστεί αν δεν απατώμαι παγκοσμίως, την ίδια περίοδο σχεδόν που είχε λανσαριστεί εδώ σε εμάς το 12αρι, λογικό να μην το έφεραν Ελλάδα ενώ το 14αρι, έχει λόγο να λανσαριστεί, είναι όντως το καινούριο μοντέλο.... Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από tsimisdel
GATE123 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 7 ώρες πριν, tsimisdel είπε Το 14αρι είναι το καινούργιο μοντέλο, έχει κάνα μήνα που κυκλοφόρησε, γι' αυτό είναι ακριβό. Σε αυτά τα χρήματα, βλέπω παίζει το Poco X7 Pro, σε θέμα γρηγοράδας, σίγουρα δεν θα πιάνεται, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου στο θέμα του λογισμικού και νομίζω ότι και σε θέμα κάμερας θα είναι αξιοπρεπές. Πέρυσι είχα πάρει το Redmi Note 13 Pro Plus, με ενδιέφερε η κάμερα κυρίως, ήταν γρήγορο, το λογισμικό του όμως το χαντάκωνε, υπήρχαν φορές που έτρωγε τα σκαλωματα του οπότε, σε αυτά τα χρήματα, σε Xiaomi δεν θα σε έστελνα (και τα Poco Xiaomi είναι). Σε θέμα επιδόσεων, αν όντως θέλεις κινητό πύραυλο, πας σε OnePlus η Poco, θα πρότεινα OnePlus, ξεφεύγεις όμως από το budget σου.... Στο Poco υπάρχει θέμα με την μπαταρία. Υπάρχει σχετικό ποστ εδώ , άλλη και στο Reddit το έχουν αναφέρει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα