Προς το περιεχόμενο

55" LG G4 ή S95D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καταληξει σε μια απο τις δυο και θα ηθελα την αποψη σας. Ειιμαι πιο κοντα στην LG σαν συνολικο πακετο αλλα το QD-OLED της S95D που ειναι η εξελιξη των OLED ειναι μεγαλος πειρασμος. Συν οτι ισως ειναι λιγο πιο φωτεινη απο την LG; Αν και σε σκοτεινο δωματιο που θα βλεπω (μονο led strip θα βαλω πανω στην tv) δε νομιζω να ειναι τοσο εντονη η διαφορα.

Επειδη δουλευω παρα πολυ Plex εχετε εμπειρια απο Tizen και WEBos με τη συγκεκριμενη εφαρμογη;

Δημοσ.
Στις 4/4/2025 στις 3:04 ΜΜ, speedy23 είπε

Εχω καταληξει σε μια απο τις δυο και θα ηθελα την αποψη σας. Ειιμαι πιο κοντα στην LG σαν συνολικο πακετο αλλα το QD-OLED της S95D που ειναι η εξελιξη των OLED ειναι μεγαλος πειρασμος. Συν οτι ισως ειναι λιγο πιο φωτεινη απο την LG; Αν και σε σκοτεινο δωματιο που θα βλεπω (μονο led strip θα βαλω πανω στην tv) δε νομιζω να ειναι τοσο εντονη η διαφορα.

Επειδη δουλευω παρα πολυ Plex εχετε εμπειρια απο Tizen και WEBos με τη συγκεκριμενη εφαρμογη;

Η samsung έχει πρόβλημα στο pixel swift ( δεν μπορεί να κρατήσει μη φανερή την μετατόπιση της οθόνης με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν τα περιθώρια της οθόνης και να φαίνεται άσχημα ), προτίμησε την lg για καλύτερη εμπειρία και καλύτερο service.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/4/2025 στις 3:04 ΜΜ, speedy23 είπε

image.png.c9d133c0150dbfc0c15d09794b63d8df.png

• Like 1
Δημοσ.

Τα εχω διαβασει αυτα. Απλα ηθελα πρακτικη εμπειρια αν παιζει απροβληματιστα direct play κτλ. απο το native app. Ελπιζω να μη χρειαστει να αγορασω κανα fire stick

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...