Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mphxths είπε

Μα βασικα , θελει να το καψει για να μην τον πρηζει ο πατερας του να του το φτιαχνει συνεχεια. :) 

Μπαα, καινουργιο pc θελει. Ή καλυτερα καινουργιο παιχνιδι !

• Like 1
Δημοσ.
Just now, 29gk said:

Μπαα, καινουργιο pc θελει. Ή καλυτερα καινουργιο παιχνιδι !

Εχω ενα φιλο που (χρονια πριν) αγοραζε μεταχειρισμενα dell με μικρα κουσουρια που ηταν ακομα σε εγγυηση εβγαζε ο,τι part μπορουσε να μεταπωλησει π.χ. δισκους/μνημες κλπ , χαλουσε επιτηδες το φορητο , ερχοταν η dell το εφτιαχνε και το ξαναπουλουσε με χειροτερα parts απο ο,τι το ειχε αγορασει αφου οπως ειπα τα ειχε βγαλει , ως μεταχειρισμενο χωρις πλεον κουσουρια :) Ηταν επικερδης φαση. Αλλα να χαλασεις ενα φορητο , επειδη δεν θελεις ο πατερας σου να σε πρηζει να το φτιαχνεις καθε τρεις και λιγο (ας δεχτουμε οτι αυτο συμβαινει) ειναι καπως... Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι να πεις , ξερεις πατερα ... δεν ξερω και πολλα απο υπολογιστες , κανω οτι ξερω ... και πλεον αυτο το φορητο εχει χαλασει περα απο τις δυνατοτητες μου να το επισκευασω... παρε αλλο !!! :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πατεντα παντως που περιεγραψες για τον φιλο σου, ακομα παιζει. Το εχω δει πολυ προσφατα σε αλλη εταιρεια και οχι μονον στην Ελλαδα !

Επισης δεν παιζει σε καμια περιπτωση, πατερας να εχει απαιτησεις τεχνικης επαρκειας απο παιδι και μαλιστα ανηλικο. Αλλα πραγματα συμβαινουν....

Επεξ/σία από 29gk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, 29gk said:

πατερας να εχει απαιτησεις τεχνικης επαρκειας απο παιδι και μαλιστα ανηλικο.

Aν τον εχει πεισει οτι εχει τεχνικη επαρκεια ? Μπορει να το επαιζε τεχνικαρας δεξια και αριστερα και τωρα που ειδε οτι η "δουλεια" ειναι υπερανω των δυνατοτητων του ή/και κουραστικη με το πρηξιμο που πεφτει ... δεν ξερει πως να την αποφυγει. Αν ηταν φορητο καμμιας κοπελας θα σου λεγα εγω πως θα ειχε στρωθει στην δουλεια. Στον πατερα του τι να αποδειξει πλεον ? Εχει κανει establish την τεχνικη του επαρκεια (τρομαρα του) , δεν εχει πλεον να κερδισει κατι αλλο , για αυτο και θελει να αποφυγει οποιαδηποτε περαιτερω ενασχοληση :)

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελα τωρα, να ειμαστε και ρεαλιστες. Το 97% των 15χρονων δεν ξερει ακομα που βρισκεται το........μικρο τους δακτυλακι και σκεφτεσαι περι πειθους, τεχνικων κι επαρκειας; Απλα χαλαγαν τα 7αρια και εκανε format, τον λεει και ειδημονα καποιος που δεν εχει ιδεα. Ή κολλαγαν οι εκτυπωσεις στην ουρα και την καθαριζε ο "μαγος".

Για καινουργιο pc ειναι η ιστορια κι οχι για καινουργιο πατερα !

Επεξ/σία από 29gk
  • Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα;Ακόμα ασχολούμαστε με το καπρίτσιο ενός πιτσιρικά που νομίζει οτι είναι κομπιουτεράς;Και που ξέρετε αν ο πατέρας του μπορεί να αγοράσει άλλο αν ο γιόκας του το χαλάσει;

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...