Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοι οι τροποι. Γιατι θες να το χαλασεις; Ποιος ο λογος και τι και πως θελεις να φαινεται οτι χαλασε;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 29gk είπε

Πολλοι οι τροποι. Γιατι θες να το χαλασεις; Ποιος ο λογος και τι και πως θελεις να φαινεται οτι χαλασε;

Είναι του πατέρα μου είναι ένα παλιό acer με w7 εγώ ασχολούμαι με τους υπολογιστές και όλο κολλάει και βγάζει προβλήματα συνεχώς και μου σπάει τα νεύρα ο πατέρας μου για να του το φτιάχνω γιατί δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές και δεν πάει να πάρει καινούργιο γιατί θέλει το συγκεκριμένο και θελω να το κάψω κάπως χωρίς να φανεί ας πούμε αν το πάει στον μάστορα που δεν νομίζω να γίνει αλλά ασ φυλάω τα ρούχα μου εννοείται ότι θα πάρω backup πρώτα ότι έχει μέσα πριν κάνω οτιδήποτε. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christospd είπε

Είναι του πατέρα μου είναι ένα παλιό acer με w7 εγώ ασχολούμαι με τους υπολογιστές και όλο κολλάει και βγάζει προβλήματα συνεχώς και μου σπάει τα νεύρα ο πατέρας μου για να του το φτιάχνω γιατί δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές και δεν πάει να πάρει καινούργιο γιατί θέλει το συγκεκριμένο και θελω να το κάψω κάπως χωρίς να φανεί ας πούμε αν το πάει στον μάστορα που δεν νομίζω να γίνει αλλά ασ φυλάω τα ρούχα μου εννοείται ότι θα πάρω backup πρώτα ότι έχει μέσα πριν κάνω οτιδήποτε. 

χαλασε το,βάλε ένα 50αρικο στο καπακι με σημείωμα να μην το φτιάξει  ο τεχνικός όταν το δει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, constantinos_rho είπε

γιατι δεν του παιρνεις εσυ ενα καινουργιο δωρο? πατερας σου ειναι.

Εεεε είμαι 15🤣

36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

χαλασε το,βάλε ένα 50αρικο στο καπακι με σημείωμα να μην το φτιάξει  ο τεχνικός όταν το δει.

Ναι και θα του πω δώσε μου 50 ευρώ να τα δώσω στον τεχνικό να μην σου φτιάξει το λαπτοπ.... 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, christospd είπε

Εεεε είμαι 15🤣

Ναι και θα του πω δώσε μου 50 ευρώ να τα δώσω στον τεχνικό να μην σου φτιάξει το λαπτοπ.... 

Αν είσαι 15 κάτσε στα αυγά σου.

• Like 4
Δημοσ.
34 minutes ago, Ukforthemoment said:

Αν είσαι 15 κάτσε στα αυγά σου.

... και μην κανεις τον τεχνικο θα συμπληρωσω εγω :)

• Like 3
Δημοσ.

Εγω να συμπληρωσω στους παραπανω φιλους, οτι αν εισαι οντως 15 οχι μονον καλο αλλα μαλλον αναγκαιο ειναι να δουν οι γονεις λιγο την κοινωνικη σου δραστηριοτητα, διαδικτυακα ή και ισως και γενικα, και να αξιολογησουν πιο προσεκτικα την ολη κατασταση.

• Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, 29gk said:

Εγω να συμπληρωσω στους παραπανω φιλους, οτι αν εισαι οντως 15 οχι μονον καλο αλλα μαλλον αναγκαιο ειναι να δουν οι γονεις λιγο την κοινωνικη σου δραστηριοτητα, διαδικτυακα ή και ισως και γενικα, και να αξιολογησουν πιο προσεκτικα την ολη κατασταση.

Περα απο αυτο , ολοι οι ανηλικοι στις μερες μας που εχουν μια ροπη στην τεχνολογια , νομιζουν οτι ειναι τεχνικοι και μπορουν να κανουν support σε οικογενεια/φιλους/συγγενεις/γκομενες. Σε καποιες περιπτωσεις κυριως για να δειχτουν ;) Αν μπορουσαν να το κανουν θα ηταν ολα καλα , αλλα μεγαλος μερος ολων αυτων ειναι στα φορουμς για να τους πουμε εμεις εδω πως "να χαλασω ενα φορητο" , "πως να εγκαταστησω windows σε μη υποστηριζομενο συστημα" , "πως να κανω φορματ" , "πως να διορθωσω αυτο που χαλασα" , κλπ. 

Τελος να σημειωσω οτι αν για παραδειγμα , χαλασει κατι στο μηχανημα καποιου με δικη του υπαιτιοτητα , εχει την οικονομικη επιφανεια να καλυψει την ζημια ? Δουλευα για χρονια ως τεχνικος Η/Υ , αλλα απο την στιγμη που σταματησα να δουλευω σε αυτο το επαγγελμα , σταματησα να κανω support σε γνωστους. Γιατι πολυ απλα αν χαλουσα κατι (και ναι ευκολα μπορεις να μαμησεις κατι ακομα και αθελα σου) , δεν ειχα προσβαση σε parts , ουτε ειχα τα λεφτα να καλυψω την ζημια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, christospd είπε

Eίσαι 15 χρονών όπως γράφεις φυσικά. αρα μαθητής Γυμνασίου, οι γονείς σου επομένως πληρώνουν το πωπουδάκι σου όπου περιλαμβάνει (φαγητό, στέγη, μόρφωση, διασκέδαση κλπ) συνεπώς ΔΕΝ έχεις κανένα δικαίωμα να πειράξεις ή χαλάσεις οτιδήποτε μέσα στο σπίτι, επειδή δικά σου χρήματα δεν έχεις, όταν βγάλεις δικά σου μπορείς τα δικά σου πράγματα να τα κάνεις οτιδήποτε θες, προς το παρόν ότι θεωρείς δικό σου είναι παροχή

Στα υπόλοιπα που γράφεις και για να προσγειωθείς στην πραγματικότητα

-Δεν φτιάχνεις το λάπτοπ του πατέρα σου και δεν το έχεις φτιάξει ποτε, απλά δεν έχεις γνώσεις και νομίζεις ότι το φτιάχνεις ας πούμε

-Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να κάνει τον κόκορα (έξυπνο) ένα πιτσιρίκι δηλαδή οτι θα κοροιδέψει έναν επαγγελματία όπου θα πάει το λαπτοπ να το δει, τι νομίζεις ότι θα κάνει κανείς το CSI ποιος χάλασε ένα λειτουργικό λαπτοπ, τι τον ενδιαφέρει, θα χρεώσει τον τεχνικό έλεγχο και τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα

-Ειναι μέγιστη πρόκληση και ντροπή να μπαίνεις εδώ και να ζητάς τέτοιες συμβουλές, μήπως θες και οδηγίες πως να χακάρω τον τάδε λογαρισμο στο fb....

Eαν στην ζωή σου θες να κάνεις κάτι δημιουργικό και να μην γίνεις άλος ένας άχρηστος όπως πολλοι τριγύρω άλλαξε mentallity, ζήτα απο τον πατέρα σου έαν σου αρέσουν οι υπολογιστες να πάρεις μερικά παλιά λαπτοπ λειτουγικά μη λειτουργικά κλπ, και ξεκινά από αυτόν εδώ https://www.youtube.com/@electronicsrepairschool

στα πιο παλια βίντεο, όχι ότι πρόκειται να γίνεις ηλεκτρονικός έτσι απλά να πάρεις μια ιδέα, μάθε ηλεκτρισμό στην φυσική και προσπάθησε να σπουδάσεις και έτσι θα έρθουν οι γνώσεις και τα πιο σύνθετα θα μοιάζουν απλά, αλλά θέλει προσπάθεια, υπομονή και φυσικά όχι "να καταστρέψω για να  μου αγοράσουν"

Επεξ/σία από nazarene
  • Like 6
Δημοσ.
6 hours ago, nazarene said:

επειδή δικά σου χρήματα δεν έχεις, όταν βγάλεις δικά σου μπορείς τα δικά σου πράγματα να τα κάνεις οτιδήποτε θες, προς το παρόν ότι θεωρείς δικό σου είναι παροχή

Μου θυμισες ενα σκηνικο με τον Ben Affleck και τον γιο του. Καπου ειχαν παει , κατι σαν εκθεση αθλητικων παπουτσιων και ο μικρος εβλεπε κατι απιστευτα παπουτσια που κανανε χιλιαδες δολλαρια και ελεγε στον πατερα του να του τα αγορασει. Και ελεγε οχι ο Affleck , ειναι ακριβα , δεν χρειαζεσαι τοσο ακριβα παπουτσια, και του ελεγε ο γιος του μα γιατι , μα εχουμε λεφτα και του απανταει ο Affleck ... I have money , you are broke ! χαχαχα :) 

6 hours ago, nazarene said:

και φυσικά όχι "να καταστρέψω για να  μου αγοράσουν"

Μα βασικα , θελει να το καψει για να μην τον πρηζει ο πατερας του να του το φτιαχνει συνεχεια. :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...