Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι χειρότερο έχω δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ούτε καν με την αναφορά στον O. J. γέλασα. Ο Λίαμ απλά κατάντια.

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, liakinen είπε

Ότι χειρότερο έχω δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ούτε καν με την αναφορά στον O. J. γέλασα. Ο Λίαμ απλά κατάντια.

Τι υποτίθεται ήταν η αναφορά σε αυτόν; Για την πραγματική του ζωή;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, NT1G είπε

Τι υποτίθεται ήταν η αναφορά σε αυτόν; Για την πραγματική του ζωή;

Υποτίθεται ότι οι καινούργιοι έχουν "σχέση" - "αντικαθιστούν" τους παλιούς των πρώτων ταινιών που βλέπουμε στα κάδρα. Ενώ όλοι υπόσχονται να είναι αντάξιοι και να τιμήσουν τους παλιούς ο νεαρός αστυνομικός που θα αντικαταστήσει τον O.J. Simpson  που έπαιξε στις παλιές ταινίες δεν το βλέπει έτσι (στην ουσία ένας δολοφόνος ήταν στην πραγματική Ζωή ο O.J. Simpson)

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, liakinen είπε

Υποτίθεται ότι οι καινούργιοι έχουν "σχέση" - "αντικαθιστούν" τους παλιούς των πρώτων ταινιών που βλέπουμε στα κάδρα. Ενώ όλοι υπόσχονται να είναι αντάξιοι και να τιμήσουν τους παλιούς ο νεαρός αστυνομικός που θα αντικαταστήσει τον O.J. Simpson  που έπαιξε στις παλιές ταινίες δεν το βλέπει έτσι (στην ουσία ένας δολοφόνος ήταν στην πραγματική Ζωή ο O.J. Simpson)

ναι αυτό λέω, αναφέρεται στην πραγματική ζωή του. Που δεν έχει σχέση με τον χαρακτήρα στις ταινίες και δεν έχει νόημα στον κόσμο του police squad.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εμενα μου αρεσε.

Μη κραζετε μεχρι να το δειτε.

Τα ιδια διαβαζα και για το top gun maverick και για το cobra kai :P 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το απαισιόδοξο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια οι κωμωδίες τρώνε πολύ κουβά στις αίθουσες.

Πρέπει να δώσει αρκετό non-pc πόνο ο Seth για να βγει καλή...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...