Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου Είχα ανοιχτούς τους (official) υποτίτλους και έχουν γράψει "Hi Danny" αντί για "Hi Daddy".
dekulinkgr Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Απλά άθλιο .... Επεξ/σία 5 Απριλίου από dekulinkgr 6
liakinen Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Ότι χειρότερο έχω δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ούτε καν με την αναφορά στον O. J. γέλασα. Ο Λίαμ απλά κατάντια. 2
NT1G Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 41 λεπτά πριν, liakinen είπε Ότι χειρότερο έχω δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ούτε καν με την αναφορά στον O. J. γέλασα. Ο Λίαμ απλά κατάντια. Τι υποτίθεται ήταν η αναφορά σε αυτόν; Για την πραγματική του ζωή;
liakinen Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 6 ώρες πριν, NT1G είπε Τι υποτίθεται ήταν η αναφορά σε αυτόν; Για την πραγματική του ζωή; Υποτίθεται ότι οι καινούργιοι έχουν "σχέση" - "αντικαθιστούν" τους παλιούς των πρώτων ταινιών που βλέπουμε στα κάδρα. Ενώ όλοι υπόσχονται να είναι αντάξιοι και να τιμήσουν τους παλιούς ο νεαρός αστυνομικός που θα αντικαταστήσει τον O.J. Simpson που έπαιξε στις παλιές ταινίες δεν το βλέπει έτσι (στην ουσία ένας δολοφόνος ήταν στην πραγματική Ζωή ο O.J. Simpson)
NT1G Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 28 λεπτά πριν, liakinen είπε Υποτίθεται ότι οι καινούργιοι έχουν "σχέση" - "αντικαθιστούν" τους παλιούς των πρώτων ταινιών που βλέπουμε στα κάδρα. Ενώ όλοι υπόσχονται να είναι αντάξιοι και να τιμήσουν τους παλιούς ο νεαρός αστυνομικός που θα αντικαταστήσει τον O.J. Simpson που έπαιξε στις παλιές ταινίες δεν το βλέπει έτσι (στην ουσία ένας δολοφόνος ήταν στην πραγματική Ζωή ο O.J. Simpson) ναι αυτό λέω, αναφέρεται στην πραγματική ζωή του. Που δεν έχει σχέση με τον χαρακτήρα στις ταινίες και δεν έχει νόημα στον κόσμο του police squad. 1
pontez2 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Τι στο καλό? Μονο σε εμένα άρεσε? Ιδανικός ο Λιαμ για αυτον τον ρόλο. Και το teaser μια χαρά. 2
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Κι εμενα μου αρεσε. Μη κραζετε μεχρι να το δειτε. Τα ιδια διαβαζα και για το top gun maverick και για το cobra kai 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου Το απαισιόδοξο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια οι κωμωδίες τρώνε πολύ κουβά στις αίθουσες. Πρέπει να δώσει αρκετό non-pc πόνο ο Seth για να βγει καλή... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα