Fotia Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:46 μμ 6,5-6,7 ιντζες στις οθόνες ειναι τα πιο εμπορικά τηλέφωνα τα τελευταία έτη , για να βολεύουν όλους . Αυτο δεν γίνεται από μόδα ,αλλά και από έρευνες αγοράς ,και γι αυτό τα βγάζουν οι εταιρίες. Ολες εταιρίες θέλουν να πουλάνε με βάση τι αρέσει γενικά στον κόσμο ,όχι τι αρέσει στον καθένα για δικούς του λόγους.
tsimisdel Δημοσ. Σάββατο στις 03:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:16 μμ Εφόσον σε απασχολεί τόσο το θέμα μεγέθους, στις 5,7" ιντσες δε βρίσκεις εύκολα πλέον κινητό του κουτιού, ΕΚΤΟΣ αν ψάξεις την περίπτωση ενός iPhone και υπάρχουν σε μεταχειρισμένα τα iPhone 12 & 13 Mini τα οποία έχουν οθόνη μικρότερη από 6 ιντσες, όταν τα απλά μοντέλα (12, 13, και εφεξής) έχουν μέγεθος οθόνης 6.1 ιντσες. Από προσωπική εμπειρία που είχα iPhone, στην τσέπη νομίζω είναι το ιδανικό μέγεθος, δεν σε ενοχλεί, ίσα ίσα, από αυτή την άποψη, μου φάνηκε πολύ πρακτικό. Δύο πράγματα όμως που πρέπει να ξέρεις, πρώτον και βασικό, ξεχνάς υποδοχή για ακουστικά και δεύτερον, ειδικά στα mini μοντέλα, η αυτονομία πάει περίπατο, λόγω μικρής χωρητικότητας της μπαταρίας. Γενικά, αν είναι προαπαιτούμενο να έχεις υποδοχή για ακουστικά, εκεί στα 300€ παίζεις μπάλα αν και, υπάρχουν στο εμπόριο ανταπτορες υποδοχής type c τους οποίους κουμπώνεις στην υποδοχή φόρτισης και βάζεις μετά το καρφί από τα ακουστικά. Συνοψίζοντας, κοντά στο μέγεθος που ψάχνεις, ψάχνεις είτε κάποια από τα απλά iPhone (σε μεταχειρισμένο για να είσαι στο budget σου) η αλλιώς, σε μεγαλύτερο budget (επειδή ανέφερες κάτι για επιδότηση) κοιτάς το Motorola Edge 50 Neo το οποίο είναι από τα πιο compact μοντέλα της αγοράς, με μια από τις μικρότερες οθόνες. 1
Nabuko Δημοσ. Σάββατο στις 10:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:21 μμ (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2025 στις 11:26 ΜΜ, jimsomebody είπε το νοκια πρέπει να αλλαχτεί γιατι θέλει μπαταρία καπάκι και τα πλαϊνά κουμπιά και μου ζητάνε ενα 50αρικο για αυτά Τα οποία ευχαρίστως θα πλήρωνα γιατί δεν θέλω με τίποτα να αλλάξω συσκευή (με βολεύει σε ολα) αλλά συνέπεσε και η ανανέωση του συμβολαίου μου οπότε έχω επιδότηση στη κοσμοτέ 190€ Αφού έγραψες ότι δε σε νοιάζει η επιδότηση και επειδή βλέπω ότι δεν πρόκειται να βρεις αυτό που ψάχνεις, δώσε τα 50 ευρώ ή πάρε ένα ίδιο καινούριο αν βρεις. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:21 μμ από Nabuko
Fotia Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 150 euro καινουριο από Αγγλία https://www.ebay.co.uk/p/9031568131?iid=286418588043
jimsomebody Δημοσ. πριν από 8 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 8 ώρες 17 hours ago, Nabuko said: Αφού έγραψες ότι δε σε νοιάζει η επιδότηση και επειδή βλέπω ότι δεν πρόκειται να βρεις αυτό που ψάχνεις, δώσε τα 50 ευρώ ή πάρε ένα ίδιο καινούριο αν βρεις. Πραγματικά αυτό λέω να κάνω, αν και χάλασε και η δόνηση τώρα αλλά δεν με νοιάζει, μόνο κατά τη πληκτρολόγηση την ήθελα 14 hours ago, Fotia said: 150 euro καινουριο από Αγγλία https://www.ebay.co.uk/p/9031568131?iid=286418588043 Ευχαριστώ θα το έπαιρνα αν μπορούσα να βάλω δόσεις!
Fotia Δημοσ. πριν από 54 λεπτά Δημοσ. πριν από 54 λεπτά Δεν γίνονται όλα πάντα να βολεύουν απόλυτα όπως ο τρόπος πληρωμής . Και επισκευή να κάνεις στο παλιό σου να το κρατήσεις ,κάτι άλλο θα προκύψει λόγω παλαιότητας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα