Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση Nokia

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GATE123,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος για να μην κουράσω, και να τονίσω οτι δεν τρολλάρω, υπάρχουν άνθρωποι στις μέρες μας που δεν ασχολούνται με κινητά και τα έχουν μόνο για τηλ και sms .
Εσείς ξέρετε τα πάντα απο κινητά και εγώ δεν έχω ιδέα γιατί δεν χρησιμοποιώ smartphone (εχω ενα cat b100 εδώ και 8 χρόνια) αλλά αναγκαστικά οταν βγαίνω απο το σπίτι εχω και  ενα Nokia 4.2 (νομίζω 5 χρόνια τώρα)  σαν δεύτερο γιατι πρέπει να έχω λίγο το νου μου στο συναγερμό τις κάμερες του σπιτιού, κάποιους αυτοματισμούς (πολλούς) που αναγκαστικά εχω φτιάξει, λιγο gps στο αμάξι αυτα τα ολιγα. Long story short, το νοκια πρέπει να αλλαχτεί γιατι θέλει μπαταρία καπάκι και τα πλαϊνά κουμπιά και μου ζητάνε ενα 50αρικο για αυτά Τα οποία ευχαρίστως θα πλήρωνα γιατί δεν θέλω με τίποτα να αλλάξω συσκευή (με βολεύει σε ολα) αλλά συνέπεσε και η ανανέωση του συμβολαίου μου οπότε έχω επιδότηση στη κοσμοτέ 190€. 
Θέλω να σας ρωτήσω λοιπόν αν υπάρχει κάποια συσκευή σήμερα που να μην είναι σε καμία περίπτωση πιο αργή από το νοκια 4,2 (ξέρω δεν θα με πιστέψετε αλλά πλην της εφαρμογής της eurobank που την έχουν κάνει βαριά πλέον όλες οι άλλες που χρησιμοποιώ τρέχουν μια χαρά για μένα δεν έχω πρόβλημα), να μην είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος οθονης (αλλά δεν με νοιάζει να είναι πιο χοντρό και δεν με νοιάζει καθόλου το βάρος) και να μην εχει χειρότερη κάμερα απο αυτό (αυτό είναι αρκετά βασικό γιατί βγάζω μερικές φορές φωτογραφία τα ενυδρεία μου και πιστέψτε το ή οχι σε αυτό τον τομέα τα πάει περίφημα ενώ της παρέας μου τα κινητά τους ζορίζονται λίγο). Και θα ήθελα και βυσμα 3,5mm για ακουστικά (κανονικά μουσική βάζω απο το cat αλλά εχει χαλάσει το βύσμα του).
Οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ ειναι eurobank, ewelink, googlemaps, reef factory, facebook lite, opera beta, cosmote, wyze,  footej camera κατι άλλες ενυδρειακές αλλά  παναλαφρες όμως. Με bolt εχω αυτές που πλέον αργουν λίγο παραπάνω. Και σας δείχνω και λίγες φωτογραφίες από τη κάμερα του οχι για να διαφημίσω το χομπυ μου αλλά για να δείτε τι απαιτήσεις έχω από την κάμερα.
Όποιος θέλει να με βοηθήσει θα με διευκολύνει γιατι στη παρέα μου εκτός του οτι με δουλεύουν όλη τη ζωη μου για τα κινητά που εχω οι προτάσεις τους είναι άνω των 300€ και δεν εχω τόσα λεφτά αλλά ούτε το βρίσκω λογικό να τα ξοδέψω απο τη στιγμή που με καλύπτει τόσα χρόνια το νοκια των 120€ που είχα δώσει τότε... σας ευχαριστώ πολύ!

SAM_1116.JPG

130826313_10224678035089208_3705789900252759534_o.jpg.6040508c8c23524f0ce2970e3a1e406a.jpg

69492052_2636499799727466_1847904340459651072_n.jpg

148598834_10225215738051446_6062587922566567862_o.jpg

IMG_20200106_212942_HDR.jpg

120703762_1850729405064782_5528090394224399358_n.jpg

Δημοσ.
12 minutes ago, Fotia said:

Ολα όσα ζητας ,με παρόμοιο λογισμικό σαν το Nokia που έχεις ,αν δεν σε πειράζουν οι αναβαθμίσεις που μάλλον θα σταματήσουν τέλη 2026

https://www.skroutz.gr/s/46931115/Motorola-Moto-G54-Power-Edition-5G-12GB-256GB-Midnight-Blue.html

σε ευχαριστώ πολύ! αλλά ειναι πολύ μεγαλύτερο. ξέρω οτι ακούγομαι παράξενος αλλά δεν με βολέυει καθόλου κατι μεγαλύτερο απο το τωρινό που ειναι 5,71"... βαριά να το πάω εως 6¨ αν δεν υπάρχει αλλη λυση στην αγορά μόνο. Αγόρασα και ενα iphone se παλιό επειδή ηταν πολύ μικρό με ενα 20αρικο να δοκιμάσω αλλά ας το αποδεχτούμε, δεν πρόκειται να καταφέρω ποτέ να δουλέψω iphone. χαμένο πηγε!

Δημοσ.

Πήγαινε δες από κοντά αν σε βολεύει κάτι από κινητό σε κάποια αλυσίδα που τα έχει ανοικτά  ,όχι τι νομίζεις από τα χαρακτηριστικά  είναι καλό .

Δες και το αδερφάκι του παραπάνω ,γιατί  ειναι καλυτερο στα χρήματα που διαθετεις ,και είδα υπάρχει ακόμα στην αγορά....

Το είχε και ο Germanοs κάποια στιγμή σε προσφορά ,επειδή έχεις επιδότιση Cosmote

https://www.skroutz.gr/s/56663343/Motorola-Moto-G84-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Midnight-Blue.html

Δημοσ.

Τα έχω δει αυτά των 6.5 ιντσών από κοντά είναι πολύ άβολα , σαν μέγεθος έχω δει αυτό να με βολεύει αλλά δεν ξέρω να κρίνω τα χαρακτηριστικά του...

https://www.skroutz.gr/s/45235307/Ulefone-Armor-X12-Pro-Dual-SIM-4GB-64GB-Green.html

7 hours ago, Fotia said:

Πήγαινε δες από κοντά αν σε βολεύει κάτι από κινητό σε κάποια αλυσίδα που τα έχει ανοικτά  ,όχι τι νομίζεις από τα χαρακτηριστικά  είναι καλό .

Δες και το αδερφάκι του παραπάνω ,γιατί  ειναι καλυτερο στα χρήματα που διαθετεις ,και είδα υπάρχει ακόμα στην αγορά....

Το είχε και ο Germanοs κάποια στιγμή σε προσφορά ,επειδή έχεις επιδότιση Cosmote

https://www.skroutz.gr/s/56663343/Motorola-Moto-G84-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Midnight-Blue.html

Τα έχω δει αυτά των 6.5 ιντσών από κοντά είναι πολύ άβολα , σαν μέγεθος έχω δει αυτό να με βολεύει αλλά δεν ξέρω να κρίνω τα χαρακτηριστικά του...

https://www.skroutz.gr/s/45235307/Ulefone-Armor-X12-Pro-Dual-SIM-4GB-64GB-Green.html

Δημοσ.

Αυτό μάλιστα από διαστάσεις είναι οκ! Δεν με νοιάζει το βάρος. Στο Σκρουτζ έχει ένα περίεργο σχόλιο για το WiFi που με αποθαρρύνει αλλά μάλλον δεν έχω άλλες επιλογές. Από επεξεργαστή και κάμερα λες να είναι τουλάχιστον το ίδιο με το τωρινό? Στη κάμερα τουλάχιστον καταλαβαίνω πως δεν παίζουν ρόλο τα MP που ανακοινώνουν αλλά το τι συμβαίνει στη πράξη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εννοείς το cat b100 ναι πολύ καλύτερο.

Εάν πάλι λες για το Nokia 4.2 νομίζω είναι στα ίδια επίπεδα στην κάμερα.

Στην κάμερα παίζει ρόλο το διάφραγμα και όχι τα MP.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimsomebody είπε

Αυτό μάλιστα από διαστάσεις είναι οκ! Δεν με νοιάζει το βάρος. Στο Σκρουτζ έχει ένα περίεργο σχόλιο για το WiFi που με αποθαρρύνει αλλά μάλλον δεν έχω άλλες επιλογές. Από επεξεργαστή και κάμερα λες να είναι τουλάχιστον το ίδιο με το τωρινό? Στη κάμερα τουλάχιστον καταλαβαίνω πως δεν παίζουν ρόλο τα MP που ανακοινώνουν αλλά το τι συμβαίνει στη πράξη...

Γράφεις ότι θες μικρό κινητό και κοιτάς το  ulefone armor 16s;; Αν είναι να πας σε τόσο μεγάλο κινητό καλύτερα πάρε  Motorola g54.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, chios said:

Γράφεις ότι θες μικρό κινητό και κοιτάς το  ulefone armor 16s;; Αν είναι να πας σε τόσο μεγάλο κινητό καλύτερα πάρε  Motorola g54.

Είναι ακριβώς στις Ιντζες που θέλω, το πάχος και το βάρος δεν με νοιάζουν. Το μοτορολα είναι μισή ιντζα μεγαλύτερο! 

1 hour ago, GATE123 said:

Αν εννοείς το cat b100 ναι πολύ καλύτερο.

Εάν πάλι λες για το Nokia 4.2 νομίζω είναι στα ίδια επίπεδα στην κάμερα.

Στην κάμερα παίζει ρόλο το διάφραγμα και όχι τα MP.

Με το νοκια γίνεται η σύγκριση το κατ έχει κάμερα 2mp είναι σαν να μην υπάρχει!

Δημοσ.

Εχεις κολλήσει στο μέγεθος και δεν κοιτάς τα υπολοιπα που ανέφερες να είναι παρόμοια με το Nokia ,που μόνο κάποιο Motorola είναι .

Επίσης αγνοεις το θέμα της επιδοτισης που έχεις ,και αυτη θα αφορά τι κινητά έχει η Cosmote διαθέσιμα .

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει με την επιδότηση δεν με πειράζει το βάζω και δόσεις στη πιστωτική, τα ίδια λεφτά βγαίνει με έκπτωση στο πάγιο. Οι διαστάσεις είναι το βασικότερο για μένα και το να μην πέσω σε επιδόσεις το οποίο φανταζομουν ότι δεν θα γινόταν έτσι και αλλιώς αφού το νοκια είναι παλιό και ταπεινό.... Αλλά οι διαστάσεις ναι είναι το βασικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, chios said:

Όταν λες διαστάσεις τι εννοείς οθόνη ή κινητού;

Ναι η οθόνη του η επιφάνεια του δηλαδή.παχος και βάρος δεν με απασχολούν καθόλου αλλά αυτά τα6.5+ ρε παιδιά απορώ πως τα βάζετε στη κωλοτσεπη σας!

Επεξ/σία από jimsomebody
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, jimsomebody είπε

Ναι η οθόνη του η επιφάνεια του δηλαδή.παχος και βάρος δεν με απασχολούν καθόλου αλλά αυτά τα6.5+ ρε παιδιά απορώ πως τα βάζετε στη κωλοτσεπη σας!

Ωραία τότε αφού θες μικρό να χωράει στην τσέπη τα ulefone γιατί τα κοιτάς αφού είναι τεράστια;; Κάτι έχεις μπερδέψει.

Προσωπικά ποτέ δεν έχω βάλει κινητό σε κολοτσεπη αλλά αυτό είναι όπως βολεύει τον καθένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...