Προς το περιεχόμενο

S21 ultra μπαταρία.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Xristaras12,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω για ένα θέμα που έχω με το κινητό. Το κινητό άρχιζε να τα παίζει η μπαταρία του και να τελειώνει γρήγορα. Έκανα μια παραγγελία από ebay γνησια μπαταρία της samsung μου είπε το μαγαζί. Την έβαλα στο κινητό (είχε το λογότυπο της samsung κανονικα)και πάτησα την διάγνωση μπαταρίας που έχει το κινητό μου και μου την έβγαλε ότι έχει πρόβλημα και διάρκεια ζωής ασθενής. Το είπα στο μαγαζί και ευτυχώς  μου έστειλε τα λεφτά πίσω. Τώρα παράγγειλα από Ελλάδα δεν θέλω να αναφέρω το μαγαζί και τους ρώτησα πρώτα να είναι σίγουρα γνησια η μπαταρία και μου είπε ναι είναι. Την έβαλα και αυτή πάλι τα ίδια μου έβγαλε η διάγνωση μπαταρίας.  Ρε παιδιά λέτε να φταίει το κινητό μου η είναι μουφα η μπαταρίες που μου στέλνουν. Και η δύο γράφανε samsung επάνω. 

• Λύση
Δημοσ.

πρέπει να γινει reset stats στην μπαταρία.

Επίσης, με το να το ανοίξεις εχασες την στεγανότητα, η όση υπήρχε μετά απο τόσα χρόνια.

Γνήσια μπαταρία samsung  με κάτω απο 15€ πάντως δεν θα ειναι.

Πόσα λεφτά γλύτωσες με το να το κάνεις μόνος σου;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mazdakiass είπε

Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω για ένα θέμα που έχω με το κινητό. Το κινητό άρχιζε να τα παίζει η μπαταρία του και να τελειώνει γρήγορα. Έκανα μια παραγγελία από ebay γνησια μπαταρία της samsung μου είπε το μαγαζί. Την έβαλα στο κινητό (είχε το λογότυπο της samsung κανονικα)και πάτησα την διάγνωση μπαταρίας που έχει το κινητό μου και μου την έβγαλε ότι έχει πρόβλημα και διάρκεια ζωής ασθενής. Το είπα στο μαγαζί και ευτυχώς  μου έστειλε τα λεφτά πίσω. Τώρα παράγγειλα από Ελλάδα δεν θέλω να αναφέρω το μαγαζί και τους ρώτησα πρώτα να είναι σίγουρα γνησια η μπαταρία και μου είπε ναι είναι. Την έβαλα και αυτή πάλι τα ίδια μου έβγαλε η διάγνωση μπαταρίας.  Ρε παιδιά λέτε να φταίει το κινητό μου η είναι μουφα η μπαταρίες που μου στέλνουν. Και η δύο γράφανε samsung επάνω. 

γιατι δεν το στελνεις στην Smartec που ειναι το επίσημο service; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

πρέπει να γινει reset stats στην μπαταρία.

Επίσης, με το να το ανοίξεις εχασες την στεγανότητα, η όση υπήρχε μετά απο τόσα χρόνια.

Γνήσια μπαταρία samsung  με κάτω απο 15€ πάντως δεν θα ειναι.

Πόσα λεφτά γλύτωσες με το να το κάνεις μόνος σου;

Η μπαταρία είχε 35 ευρω. Έχω προμηθευτεί κανονικα και την σιλικόνη για την στεγανοτητα , reset stats πως γίνεται στην μπαταρία 

39 λεπτά πριν, gorge18 είπε

γιατι δεν το στελνεις στην Smartec που ειναι το επίσημο service; 

Δεν το γνώριζα ότι είναι το επίσημο service

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...