mazdakiass Δημοσ. Πέμπτη στις 09:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:09 μμ Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω για ένα θέμα που έχω με το κινητό. Το κινητό άρχιζε να τα παίζει η μπαταρία του και να τελειώνει γρήγορα. Έκανα μια παραγγελία από ebay γνησια μπαταρία της samsung μου είπε το μαγαζί. Την έβαλα στο κινητό (είχε το λογότυπο της samsung κανονικα)και πάτησα την διάγνωση μπαταρίας που έχει το κινητό μου και μου την έβγαλε ότι έχει πρόβλημα και διάρκεια ζωής ασθενής. Το είπα στο μαγαζί και ευτυχώς μου έστειλε τα λεφτά πίσω. Τώρα παράγγειλα από Ελλάδα δεν θέλω να αναφέρω το μαγαζί και τους ρώτησα πρώτα να είναι σίγουρα γνησια η μπαταρία και μου είπε ναι είναι. Την έβαλα και αυτή πάλι τα ίδια μου έβγαλε η διάγνωση μπαταρίας. Ρε παιδιά λέτε να φταίει το κινητό μου η είναι μουφα η μπαταρίες που μου στέλνουν. Και η δύο γράφανε samsung επάνω.
Λύση Xristaras12 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 μμ Λύση Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 μμ πρέπει να γινει reset stats στην μπαταρία. Επίσης, με το να το ανοίξεις εχασες την στεγανότητα, η όση υπήρχε μετά απο τόσα χρόνια. Γνήσια μπαταρία samsung με κάτω απο 15€ πάντως δεν θα ειναι. Πόσα λεφτά γλύτωσες με το να το κάνεις μόνος σου;
gorge18 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:15 μμ 6 λεπτά πριν, mazdakiass είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω για ένα θέμα που έχω με το κινητό. Το κινητό άρχιζε να τα παίζει η μπαταρία του και να τελειώνει γρήγορα. Έκανα μια παραγγελία από ebay γνησια μπαταρία της samsung μου είπε το μαγαζί. Την έβαλα στο κινητό (είχε το λογότυπο της samsung κανονικα)και πάτησα την διάγνωση μπαταρίας που έχει το κινητό μου και μου την έβγαλε ότι έχει πρόβλημα και διάρκεια ζωής ασθενής. Το είπα στο μαγαζί και ευτυχώς μου έστειλε τα λεφτά πίσω. Τώρα παράγγειλα από Ελλάδα δεν θέλω να αναφέρω το μαγαζί και τους ρώτησα πρώτα να είναι σίγουρα γνησια η μπαταρία και μου είπε ναι είναι. Την έβαλα και αυτή πάλι τα ίδια μου έβγαλε η διάγνωση μπαταρίας. Ρε παιδιά λέτε να φταίει το κινητό μου η είναι μουφα η μπαταρίες που μου στέλνουν. Και η δύο γράφανε samsung επάνω. γιατι δεν το στελνεις στην Smartec που ειναι το επίσημο service;
mazdakiass Δημοσ. Πέμπτη στις 09:54 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:54 μμ 36 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε πρέπει να γινει reset stats στην μπαταρία. Επίσης, με το να το ανοίξεις εχασες την στεγανότητα, η όση υπήρχε μετά απο τόσα χρόνια. Γνήσια μπαταρία samsung με κάτω απο 15€ πάντως δεν θα ειναι. Πόσα λεφτά γλύτωσες με το να το κάνεις μόνος σου; Η μπαταρία είχε 35 ευρω. Έχω προμηθευτεί κανονικα και την σιλικόνη για την στεγανοτητα , reset stats πως γίνεται στην μπαταρία 39 λεπτά πριν, gorge18 είπε γιατι δεν το στελνεις στην Smartec που ειναι το επίσημο service; Δεν το γνώριζα ότι είναι το επίσημο service
mazdakiass Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 μμ Οκ το βρήκα παιδιά όντως ήθελε reset stats τώρα μου δείχνει κανονικά ότι η μπαταρία είναι οκ . Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα