Προς το περιεχόμενο

Νέο bypass windows 11?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/new-windows-11-trick-lets-you-bypass-microsoft-account-requirement/
δεν το καταλαβα ακριβως, αξιζει τον κοπο για παλια μηχανηματα σε σχεση με αλλες μεθοδους; 

θελω να περασω windows11 σε Intel 1150 socket και σε AMD AM1 , athlon 5350. Ειμαι οκ;

αν ναι μπορειτε να με βοηθησετε με το bypass? Οι αδειες windows7 ειναι dead να υποθεσω; Αγοραζω φτηνα licenses απο key houses δεν με πειραζει.

Δημοσ.

Όπως το είπες.. Δεν κατάλαβες ακριβώς.

Δεν έχει καμία σχέση η παράκαμψη της απαίτησης για λογαριασμό Microsoft κατά την εγκατάσταση που παραθέτεις με την εγκατάσταση σε μη υποστηριζόμενο σύστημα.

Υποθέτω έχεις ssd, και τουλάχιστον 8GB RAM οπότε αν έχεις όρεξη για δοκιμές πάρε ένα backup και ακολούθησε κάποιον από τους τρόπους ΕΔΩ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vault13 είπε

θελω να περασω windows11 σε Intel 1150 socket και σε AMD AM1 , athlon 5350. Ειμαι οκ;

Ισχύει αυτό που έγραψε ο shodan, ότι δηλαδή αυτήν η διαδικασία είναι μόνο για να παρακαμφθεί η απαίτηση για microsoft account κατά το setup των windows 11.

Για την παράκαμψη των ελέγχων και την εγκατάσταση σε μη υποστηριζόμενο σύστημα θα δεις αυτά που έχει στο λινκ. Εγώ πάντως (μέχρι τώρα τουλάχιστον) απλά αφαιρώ το appraiserres.dll από τον φάκελο sources του usb ή του iso (με το Ultraiso).

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Vault13 είπε

https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/athlon/athlon-5000-series/athlon-5350-apu-with-radeon-r3-series.html
Παιζει roblox με αυτον τον driver σε μια μετρια αναλυση. Θα παιξει λετε και στα 11? Βλεπω γραφουν οτι οι driver των 10 παιζουν στα 11, nail polish κτλ…

τι λετε;

Πλάκα κάνεις τώρα!

Τι σχέση έχει αυτό με το bypass των 11; Άνοιξε νέο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Η ms θέλει να μην περνάνε αλλά δεν ξέρω αν το εφάρμοσε.Μπορείς όμως να πάρεις μια με 1-2 ευρώ από τα κλειδαράδικα και να τελειώνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...