nikosaek2121 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Καλησπέρα, έχω αυτό το εξωτερικό hdd enclosure και δεν ξέρω αν είναι usb 2.0 ή 3.0 , θα μπορούσε κάποιος που ξέρει να με βοηθήσει; Ευχαριστώ.
Jiakometi Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Κατά πάσα πιθανότητα είναι USB 2 μια και το εσωτερικό της θύρας (φωτό. 2) είναι μαύρο και όχι μπλε. 1
DrLo Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το σχήμα του usb type B παραπέμπει σε USB 3 αν δεν είναι καμιά κινεζιά/απάτη είναι όντως usb3 τα χρώματα δεν είναι υποχρεωτικά από όσο ξέρω USB3 USB2 βάλε ένα σκληρό συνέδεσέ τον σε μια usb3 του PC και κάνε copy ένα μεγάλο file και δες τι ταχύτητες πιάνεις. Επεξ/σία 3 Απριλίου από DrLo 1 1
Jiakometi Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dpolal είπε 99% είναι USB3.0 Έχεις δίκιο, το έψαξα λίγο παραπάνω και όντως δεν είναι τα χρώματα που αλλάζουν την κατηγοριοποίηση… Mea culpa. Επεξ/σία 3 Απριλίου από Jiakometi 1
JakeKaufman Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 hour ago, Jiakometi said: Έχεις δίκιο, το έψαξα λίγο παραπάνω και όντως δεν είναι τα χρώματα που αλλάζουν την κατηγοριοποίηση… Mea coulpa. το σωστό είναι "Mea culpa", χωρίς "o" 1 2 1
Jiakometi Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 4 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε το σωστό είναι "Mea culpa", χωρίς "o" Επίσης σωστό ! Το διορθώνω. Δεν είναι η μέρα μου σήμερα 🫥 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα