Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα.

Θα ήθελα να προχωρήσω στην έκδοση της αναγγελίας για την έναρξη του επαγγέλματος του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από ΤΕΙ. Βλέπω ότι πλέον μπορεί να γίνει και μέσω GOV και να μην τρέχω μέχρι την Παλλήνη στο αντίστοιχο Υπουργείο.Mπαίνω στο site (https://eugo.gov.gr/services/139078) αλλά στις κατηγορίες δε ξέρω ποια να διαλέξω.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με κατατοπίσει κατάλληλα; 

Να σημειώσω πως εργάζομαι ήδη 5 χρόνια πάνω στον τομέα της ηλεκτρολογίας ως μηχανικός σε γραφείο (έκδοση προσφορών,σχεδιασμός πινάκων,μελέτη κλπ) αλλά είναι η πρώτη φορά που μου ζητήθηκε.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από gp13
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gp13 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.

Θα ήθελα να προχωρήσω στην έκδοση της αναγγελίας για την έναρξη του επαγγέλματος του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από ΤΕΙ. Βλέπω ότι πλέον μπορεί να γίνει και μέσω GOV και να μην τρέχω μέχρι την Παλλήνη στο αντίστοιχο Υπουργείο αλλά στις κατηγορίες δε ξέρω ποια να διαλέξω.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με κατατοπίσει κατάλληλα; 

Να σημειώσω πως εργάζομαι ήδη 5 χρόνια πάνω στον τομέα αλλά είναι η πρώτη φορά που μου ζητήθηκε.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Άμα είσαι από ΤΕΙ, θα ζητήσεις να εγγραφείς στα μητρώα ηλεκτρολόγων μηχανικών ανωτέρων τεχνικών σχολών, αυτα που παλιά υπήρχαν στα τμήματα βιομηχανίας των νομαρχιών, κάτι άλλο δεν υπάρχει. Νομιζω οι ηλεκτρολόγοι από ΤΕΙ έχουν 2 κατηγορίες αδειών ανάλογα τα έτη εμπειρίας τους. Δες αν με την εμπειρία σου μπορείς να βγάλεις την ανώτερη. 

Μην μπλέξεις με κάτι αναγγελιες έναρξης ενός νόμου περί τεχνικών επαγγελμάτων του 2013. Αυτός αφορά ειδικότητες και κατηγορίες πτυχιούχων ΕΠΑΛ, ΙΕΚ, σχολών ΟΑΕΔ. Εσυ ως απόφοιτος ΤΕΙ λαμβάνεις σχεδόν αυτόματα όλες τις παραπάνω άδειες και κατηγορίες που ορίζονται από τον νόμο. 

Δημοσ.

Γιατί δεν καλείς στο υπουργείο και να τους ρωτήσεις;

Θα χαρούν να γλιτώσουν από την χαρτούρα σου αν μπορούν να σε καθοδηγήσουν μέσω τηλεφώνου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...