Aggelosz8 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Καλησπέρα υπάρχει play store σε μορφή όπως είναι στις smart TV & TV box το θέλω για TV box για εναλλακτικό για να κατεβάσω το ertflix
koutsis Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Aggelosz8 είπε Καλησπέρα υπάρχει play store σε μορφή όπως είναι στις smart TV & TV box το θέλω για TV box για εναλλακτικό για να κατεβάσω το ertflix Υπάρχει το ertflix στο play store.
Aggelosz8 Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 25 λεπτά πριν, koutsis είπε Υπάρχει το ertflix στο play store. Είναι σε μορφή κινητού και δεν παίζει
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) "Δεν παίζει" σαν να λέμε "δεν φορτώνει" ή "φορτώνει αλλά δεν μπορώ να το χειριστώ με το τηλεκοντρόλ"; Γενικά η εφαρμογή είναι εξαιρετικά baggy και πολλοί παραπονιούνται ότι δεν φορτώνει καθόλου ή κρεμάει. Δοκίμασε από τον browser. Αν φορτώνει αλλά δεν μπορείς να το χειριστείς, κούμπωσε ένα ασύρματο ποντίκι ή πάρε ένα air mouse τηλεχειριστήριο. Πάντως, να μην το ματιάσω, το skyworth της cosmote μέχρι τώρα μου βγήκε άψογο και παίζει όλα τα tv apps κανονικά. Προχτές του έβαλα και έναν internet browser με add blocker γιατί ήθελε η κυρά να βλέπει τούρκικα με Αγγλικούς υπότιτλους από το tourkish123 (που είχε αρκετές διαφημίσεις) και την έχει καταβρεί. Επεξ/σία 3 Απριλίου από micos000
Aggelosz8 Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου Το βρήκα τελικά την έκδοση ertflix tv από το Aptoide
GATE123 Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Το Aurora Store είναι μια πολύ καλή εναλλακτική του Play Store. Ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις . https://f-droid.org/packages/com.aurora.store/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα