Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρώ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ την τιμολογιακή πολιτική Πλαισίου κλπ, είπαμε καπέλο αλλα το ξεφτίλισαν.

Ωστόσο απο πλευράς ζήτησης/σχολιασμού κλπ νομίζω ζούμε εποχές Wii

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έριξα κι εγώ μία στο theconsoleclub, ένα δίευρω ακριβότερα βγαίνει από το γαλλικό amazon με αποφορόλογηση και μεταφορικά, δεν πειράζει, ούτως ή άλλως θα αναφέρει τουλάχιστον δυο φορές ο @dekulinkgr το Silksong μέχρι τότε και θα την βγάλω την διαφορά. :P

• Haha 4
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, kourt71724 said:

Και εγω στο console club. Και ειχα και αναμονή. Καλά θα πάει αυτό. 

Εμένα την πρώτη φορά έπεσε η γραμμή από την αναμονή, την δεύτερη περίμενα ένα πεντάλεπτο. Είχε φρίξει το παιδί, μου λέει «γίνεται χαμός». Του λέω «να βάλω προκαταβολή;» και μου απαντάει «όχι ρε, δεν ξέρω καν πόσα θα παραλάβουμε». :P

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωπω χαμός γίνεται ... Δεν θα μείνει κολυμπιθροξυλο...

Εγώ πάντως που προσπαθώ τρώω άκυρο από τον τηλεφωνητή 

Επεξ/σία από adonisGER
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έριξα κι εγώ μία στο theconsoleclub, ένα δίευρω ακριβότερα βγαίνει από το γαλλικό amazon με αποφορόλογηση και μεταφορικά, δεν πειράζει, ούτως ή άλλως θα αναφέρει τουλάχιστον δυο φορές ο @dekulinkgr το Silksong μέχρι τότε και θα την βγάλω την διαφορά. :P

Οριστε το ενα ευρω.Ανακοινωσε η microsoft showcase για τις 8 Ιουνιου.Οποτε εννοειται shadowdrop το silksong μιας και θα εχει βγει και το switch 2 .Το ακουσαστε πρωτοι εδω.😛

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.

Λογικό ειναι να πέφτουν άκυρα.

Πόσες παραγγελίες να δεχθεί ένα μικρό κατάστημα, μαζεμένες?

Θέλω να πιστεύω ότι όσο φτάνουμε πριν και μετά το launch, θα δούμε γενικά και άλλες προτάσεις χρηματικά πιο κοντά στο Console Club, παρά στις μεγάλες αλυσίδες.

Δημοσ.

Περα της κονσολας και στα παιχνιδια να δουμε τι θα παιχτει. Ελπιζω σε τετοιες διαφορες γιατι ηδη με το doom οι αλυσιδες το χουν ξεκινησει το ταληρο καπελο στα physical . Ερχεται μεσαιωνας

Δημοσ.
22 minutes ago, blasterdark86 said:

Περα της κονσολας και στα παιχνιδια να δουμε τι θα παιχτει. Ελπιζω σε τετοιες διαφορες γιατι ηδη με το doom οι αλυσιδες το χουν ξεκινησει το ταληρο καπελο στα physical . Ερχεται μεσαιωνας

Οι αλυσίδες λειτουργούν με τη λογική των καρτέλ. Μαύρισμα 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Metaksas said:

Αποφορολογιση έκανε κάνεις Στα ελληνικά καταστήματα;

Αποφορολόγηση γίνεται με την έκδοση του τιμολογίου, πως θα γίνει αποφορολόγηση χωρίς παραστατικό;

• Like 1
Δημοσ.

Πχ Επειδή ζητάει όλο το ποσό πλαίσιο, μετά τι γίνεται στα γυρίσουν πίσω; Ή καλύτερα πας απο κει όταν βγει;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Πχ Επειδή ζητάει όλο το ποσό πλαίσιο, μετά τι γίνεται στα γυρίσουν πίσω; Ή καλύτερα πας απο κει όταν βγει;

αν ειναι με τιμολογιο βαζεις αντικαταβολη και το πληρωνεις με την εκδοση χωρις το φπα αν θυμαμαι καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...