Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, blasterdark86 είπε

αντικαταβολη εχει στο καταστημα δεν εχει .

Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Η αντικαταβολή πρέπει να ισχύει μόνο με τιμολόγιο ( δηλαδή με τιμή χωρίς ΦΠΑ ) γιατί στους ορους δεν επιτρέπει από 500 ευρώ και πάνω . Εμένα επιλογή δεν μου βγάζει για αντικαταβολή. Να επιλέξω κατάστημα και να πληρώσω εκεί ούτε αυτό. 

Ξέρει κανείς που έχει κάνει προπαραγγελια σε πλαίσιο εάν σε χρεώνει με πληρωμή πιστωτική η χρωστική όταν γίνεται η αποστολή ; Η τα δεσμεύει κατευθειαν;

Επεξ/σία από adonisGER
  • Απαντ. 624
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, adonisGER είπε

Ξέρει κανείς που έχει κάνει προπαραγγελια σε πλαίσιο εάν σε χρεώνει με πληρωμή πιστωτική η χρωστική όταν γίνεται η αποστολή ; Η τα δεσμεύει κατευθειαν;

Κατευθείαν τα χρεώνει

Επεξ/σία από marcus0
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, adonisGER είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Η αντικαταβολή πρέπει να ισχύει μόνο με τιμολόγιο ( δηλαδή με τιμή χωρίς ΦΠΑ ) γιατί στους ορους δεν επιτρέπει από 500 ευρώ και πάνω . Εμένα επιλογή δεν μου βγάζει για αντικαταβολή. Να επιλέξω κατάστημα και να πληρώσω εκεί ούτε αυτό. 

Τα δεσμεύει κατευθείαν.

• Thanks 1
Δημοσ.

άνοιξαν με invite οι προπαραγγελίες από τι Ιρλανδικό κατάστημα της nintendo και μου βγήκε η παραγγελία με το mario στα 509 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Φυσικά ακύρωσα αυτή από το γαλλικό αμαζον.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chek2fire είπε

άνοιξαν με invite οι προπαραγγελίες από τι Ιρλανδικό κατάστημα της nintendo και μου βγήκε η παραγγελία με το mario στα 509 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Φυσικά ακύρωσα αυτή από το γαλλικό αμαζον.

Invite πως λαμβάνεις ?! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, adonisGER είπε

Invite πως λαμβάνεις ?! 

δεν είχα κάνει κάτι. Απλά είχα κάνει μια αγορά πριν λίγους μήνες από εκεί. Μάλλον γιαυτό μου ήρθε το invite. 

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, chek2fire said:

δεν είχα κάνει κάτι

Δεν πληροίς, δηλαδή, όσα αναφέρονται παρακάτω;

Spoiler

Screenshot2025-04-09153302.jpg.ed0eccd41be3589df8c728284303afa1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα μου ήρθε invite από Ιρλανδία, αλλά δεν θυμάμαι αν είχα δηλώσει κάπου ενδιαφέρον. Μάλλον έχει να κάνει με το NSO membership που αναφέρει ή με το γεγονός πως έχω αγοράσει από Nintendo Ireland στο παρελθόν.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, link012000 said:

Console club το έχει σε νορμάλ τιμές μόνο με τηλέφωνικη παραγγελία 

Βαρεσα μια αλλά λένε ότι έχουν ήδη πολλές και δεν ξέρουν πόσα κομμάτια θα τους στείλουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...