Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Metaksas said:

Στην Revolut πάει να χρεώσει όλο το ποσό 

Στην Alpha απλά μου ζήτησε έγκριση, δεν με χρέωσε κάτι, ούτως ή άλλως είχα αφήσει 50 ευρώ μέσα.

Το amazon πάντα χρεώνει πριν φύγει η παραγγελία, δεν μου έχει τύχει να χρεώσει ποτέ την ώρα της παραγγελίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Στην Alpha απλά μου ζήτησε έγκριση, δεν με χρέωσε κάτι, ούτως ή άλλως είχα αφήσει 50 ευρώ μέσα.

Το amazon πάντα χρεώνει πριν φύγει η παραγγελία, δεν μου έχει τύχει να χρεώσει ποτέ την ώρα της παραγγελίας.

Μου έχει τύχει αρκετές φορές, αλλά  ακόμα κι έτσι σου τα γυρνάνε σε 1-2 μέρες αν ακυρώσεις πριν σταλθεί. Απλά δεσμεύει το ποσό, που όπως και να το κάνουμε δεν είναι ότι καλύτερο.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Δεν νομίζω ότι Ελλάδα θα είναι φθηνότερο ακόμα και έτσι.

Για ενημερωτικούς λόγους το ανέφερα αυτό, γιατι έτσι οπως γράφεται νομιζει κάποιος 3ος που το διαβάζει οτι η τιμή αυτή ειναι η τελική.

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, Jts said:

Μου έχει τύχει αρκετές φορές, αλλά  ακόμα κι έτσι σου τα γυρνάνε σε 1-2 μέρες αν ακυρώσεις πριν σταλθεί. Απλά δεσμεύει το ποσό, που όπως και να το κάνουμε δεν είναι ότι καλύτερο.

Εμενα ποτέ το αμαζον δεν μου εχει κανει κράτηση ποσού για αγορα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, Metaksas said:

Στην Revolut πάει να χρεώσει όλο το ποσό 

Η Revolut, πλέον, κατά την επιβεβαίωση της συναλλαγής απαιτεί να έχεις διαθέσιμο στο λογαριασμό σου και το ποσό αγοράς. Είναι κυριολεκτικά αδύνατο να εγκρίνεις τη συναλλαγή (το σχετικό πεδίο εντός του app είναι γκριζαρισμένο). Παλαιότερα δεν ήταν έτσι.

Δοκίμασε με κάρτα Payzy/ κάποιας από τις συστημικές και θα κατοχυρώσεις την παραγγελία σου δίνοντας μέσω app τη σχετική έγκριση. Φρόντισε, για παν ενδεχόμενο, να ΜΗΝ έχεις διαθέσιμο το ποσό αγοράς στο συνδεδεμένο με την κάρτα σου λογαριασμό. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, η χρέωση από πλευράς Amazon γίνεται λίγο πριν την αποστολή (οπότε καλό Ιούνιο).

Καλή αγορά. 😉

Επεξ/σία από dim_plo
Δημοσ.

Εριξα και εγώ ένα pre-order από amazon.fr για να κατοχυρώσουμε σίγουρα ένα τεμάχιο και βλέπουμε όταν βγει και στην ελληνική αγορά.

Δημοσ.

Καλά εάν είναι έτσι, τότε παραγγελία από amazon και όποτε έρθει. Ευτυχώς που υπάρχουν και εναλλακτικές.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Θα κάνω μία υπόθεση για τις τιμές Ελλάδα να δω αν πέσω μέσα.

509€ σκέτη κονσόλα, 559€ με κάρτ.

εγω νομιζω το μεγαλο μοντελο θα παει 539,το μικρο στανταρακι 509

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Θα κάνω μία υπόθεση για τις τιμές Ελλάδα να δω αν πέσω μέσα.

509€ σκέτη κονσόλα, 559€ με κάρτ.

Ρε συ, αποκλείεται να έχει τόση μεγάλη διαφορά σε χώρα του ευρώ. Άντε να βάλουν κάνα καπέλο + 20 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Ρε συ, αποκλείεται να έχει τόση μεγάλη διαφορά σε χώρα του ευρώ. Άντε να βάλουν κάνα καπέλο + 20 ευρώ.

Είναι θέμα διανομέα. Φινλανδία που δεν έχουν Nintendo οι τιμές είναι 589€ - 649€.

Το switch oled έχει καπέλο 40€ στην Ελλάδα σε σχέση με Nintendo Ιρλανδίας.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Είναι θέμα διανομέα. Φινλανδία που δεν έχουν Nintendo οι τιμές είναι 589€ - 649€.

Το switch oled έχει καπέλο 40€ στην Ελλάδα σε σχέση με Nintendo Ιρλανδίας.

Έχεις δίκιο! Στο γερμανικο nintendo store έχει το switch oled 349,99 και εδώ έχει 389,00....

Επεξ/σία από Darthvader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έσκασα και εγώ μια προπαραγγελία το πακετάκι με Mario Kart απο το .de και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την ενημέρωση TS

Επεξ/σία από papp0us

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...