Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμένα ακριβώς ίδια ημερομηνία μου έχει το ίδιο bundle. Ελπίζω να παραλάβουμε νωρίτερα. Από θήκες θα βρούμε τίποτα άραγε third party ή θα πάμε αναγκαστικά στην official της Nintendo;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως έγραψε και ο @Malthador πιο πίσω, οταν με μόλις 8ευρώ παραπάνω παίρνεις κονσόλα+ κουτάτο mario kart απο Γαλλικο Amazon, χάνει αρκετά το value του το bundle με το ψηφιακό mario.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
  Στις 16/4/2025 στις 4:38 ΜΜ, Tilemaxx είπε

Screenshot2025-04-16at19_36_18.png.07302d8a7419ab0c9c312a12eed528cd.png

532 ευρώπουλα απο γαλλικό το bundle τελική τιμή. Δεν με χρέωσε τίποτα, για να δούμε...

Όπου μπαίνω σε αυτά τα links δεν προλαβαίνω τίποτα. Που τα προλαβενετε εσείς;

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 16/4/2025 στις 4:46 ΜΜ, naruto14 είπε

Και εμένα ακριβώς ίδια ημερομηνία μου έχει το ίδιο bundle. Ελπίζω να παραλάβουμε νωρίτερα. Από θήκες θα βρούμε τίποτα άραγε third party ή θα πάμε αναγκαστικά στην official της Nintendo;

Έχω δει  μια spigen να πωλείται και στα ελληνικά μαγαζιά αλλά πιο ακριβή από την επίσημη της Νιντέντο.

• Moderators
Δημοσ.
  Στις 18/4/2025 στις 8:11 ΠΜ, Tilemaxx είπε

Το Amazon Γαλλίας  μου ακυρώνει τις παραγγελίες την μια μετά την άλλη μετά από 1-2 μέρες. 

Εμένα ακόμα ζωντανές είναι οι προπαραγγελίες, πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oχι οτι μας απασχολει αλλα εβγαλε ανακοινωση για Αμερικη η nintendo.Οι τιμες των κονσολων θα παραμεινουν ως εχουν αναφερει .Ωστοσο θα υπαρχει αυξηση στα περιφερειακα αναλογα την τρεχουσα κατασταση.Επισης τα software παραμενουν ως εχουν.Τελευταια ανοιγουν τα preorder στις 24 του μηνα.Τελικα την διαφορα θα την πληρωσει η nintendo ή δεν ισχουν τελικα οι επιπλεον ταριφες;

Τωρα στην χωρα μας πληρωνουμε επιπλεον ταριφα και η αμερικη που υποτιθεται οτι εχει και δασμους κανονικη προτεινομενη τιμη.Βεβαια αν ρωτησεις εδω γιατι ειναι τοσο ακριβο μπορει να πουνε σαν δικαιολογια εεε οι δασμοι που επεβαλε ο trump,ακριβυνε το αρνι,ανοιγει ο καιρος κτλπ

Aκομα διαθεσιμο σε ολες τις μεγαλες αλυσιδες υπαρχει το switch 2.Δεν το περιμενε κανεις βεβαια.

Παντως με βαση την τωρινη γενια και με τις 2 αυξησεις που πηρε το ps5 νομιζω οτι συμφερει να ειναι καποιος early adopter εφοσον εχει σκοπο να το παρει το switch 2.Eτσι οπως ειναι η τρεχουσα οικονομικη κατασταση ειναι σιγουρο πως και αυτο θα φαει αυξηση.Το αναφερει αλλωστε και η nintendo στο δελτιο τυπου που εξεδωσε για την αμερικη.

"Other adjustments to the price of any Nintendo product are also possible in the future depending on market conditions."

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.
  Στις 18/4/2025 στις 12:47 ΜΜ, Malthador είπε

Εμένα ακόμα ζωντανές είναι οι προπαραγγελίες, πάντως.

Εγώ προσπαθώ σήμερα που τό βλέπω για παραγγελία κανονικά και μου γράφει πως δεν το στέλνει Ελλάδα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας δουλεύουν εκεί στη Nintendo....

Δεν μπορούν να έχουν ενιαία τιμή στη Ευρώπη , ειδικά στη χώρα μας έχουμε γερο καπέλο, ενώ στην Αμερική που υποτίθεται ότι οι δασμοί έχουν εκτοξευθεί έχει την ίδια τιμή τελικα!

Επεξ/σία από toxotis70
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 18/4/2025 στις 2:28 ΜΜ, dekulinkgr είπε

Βεβαια αν ρωτησεις εδω γιατι ειναι τοσο ακριβο μπορει να πουνε σαν δικαιολογια εεε οι δασμοι που επεβαλε ο trump,ακριβυνε το αρνι,ανοιγει ο καιρος κτλπ

Να μην ξεχνάμε ότι φέτος δεν φύσηξε αρκετά οπότε αν λάβουμε υπόψιν και τον θάνατο του Gene Hackman η αύξηση των τιμών είναι απολύτως δικαιολογημένη. 

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
  Στις 18/4/2025 στις 5:47 ΜΜ, dim_plo είπε

Να μην ξεχνάμε ότι φέτος δεν φύσηξε αρκετά οπότε αν λάβουμε υπόψιν και τον θάνατο του Gene Hackman η αύξηση των τιμών είναι απολύτως δικαιολογημένη. 

Μπορεί να μην φύσηξε αλλά έβρεξε και χιόνισε αρκετά…

Δημοσ.
  Στις 18/4/2025 στις 5:47 ΜΜ, dim_plo είπε

Ή απλά να το λέμε με το όνομα του. Καρτέλ.

Τώρα συμφωνούν μέσω email, telegram, τηλεφώνου; Περιμένουν τι τιμή θα ορίσει το alpha dog της παρέας; Ποιος ξέρει....

• Like 2
Δημοσ.
  Στις 18/4/2025 στις 4:38 ΜΜ, toxotis70 είπε

Μας δουλεύουν εκεί στη Nintendo....

Δεν μπορούν να έχουν ενιαία τιμή στη Ευρώπη , ειδικά στη χώρα μας έχουμε γερο καπέλο, ενώ στην Αμερική που υποτίθεται ότι οι δασμοί έχουν εκτοξευθεί έχει την ίδια τιμή τελικα!

Στην Ευρώπη μια χαρά ενιαια τιμή έχουν ανεξαρτήτως ΦΠΑ στις μεγάλες χώρες/αγορές, οπως Ισπανια,Γερμανια,Ιταλια,Γαλλια,Αγγλία, Ολλανδία κλπ.

Μια από τα ίδια και για την αγορά της Αμερικής που ειναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως(οπως και η Ιαπωνική), εκεί μια χαρά την απασχολεί την Nintendo το κομμάτι της τιμής.

Σε μικρές χώρες/αγορές οπως η Ελληνική που δεν πουλάει ανάλογα, όχι δεν τους απασχολεί, οπως ειναι λογικό.

Και ενιαία τιμή να είχαμε, πάλι οι πωλήσεις θα ήταν/είναι λίγες, ειδικά με τόσο υψηλές τιμές στα πάντα περαν της κονσόλας.

Να θυμήσω έτσι ενημερωτικά ότι πίσω στο 2017 η Ελλάδα ήταν από τις ελάχιστες Ευρωπαικές χώρες που το Mario Kart για το Switch 1, ήταν εκτός top10 πωλήσεων.

https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Μάιος-2017/42688.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...