Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, blasterdark86 είπε

Παντως πλαισιο μαλλον εξαντλήθηκε αρα ή πέσανε πολλά τιμολόγια ή ζουμε golden era 2004

εγω μια χαρα διαθεσιμο για προπαραγγελια το βλεπω,με τετοια τιμη θα ξεμεινουν μονο αν εχουν δεσμευσει 5 κομματια για ολη την αλυσιδα καταστηματων

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/console_consoles_filter-nintendo?location=categories%3dgaming+zone%2cΚονσόλες%3bconsole_consoles_filter%3dnintendo%3bconsole_model_consoles_filter%3dnintendo+switch+2

Επεξ/σία από drjohn1980
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ο Γερμανός άνοιξε τις προπαραγγελίες, με επιστροφή 15% από κάρτες Eurobank που μετέχουν στο πρόγραμμα (το bundle βγαίνει 85,35 Ευρώ φθηνότερα από όλους τους υπόλοιπους στην Ελλάδα).

Κάντε αναζήτηση για Switch 2 αν δεν σας το δείχνει ακόμα :-)

BundleBundlehttps://www.germanos.gr/product/nintendo-switch-2-light-blue/-light-red-joy-con-mario-kart-world/?productId=20440411Link1

Επεξ/σία από marcus0
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marcus0 είπε

Και ο Γερμανός άνοιξε τις προπαραγγελίες, με επιστροφή 15% από κάρτες Eurobank. Κάντε αναζήτηση για Switch 2 αν δεν σας το δείχνει :-)

BundleBundlehttps://www.germanos.gr/product/nintendo-switch-2-light-blue/-light-red-joy-con-mario-kart-world/?productId=20440411Link1

Για την επιστροφη απλα πρεπει να βαλω πιστωτικη Eurobank? Μετραει και στην προπαραγγελια κανονικα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GohanDGeo είπε

Για την επιστροφη απλα πρεπει να βαλω πιστωτικη Eurobank? Μετραει και στην προπαραγγελια κανονικα;

Στη σελίδα του Switch 2 γράφει ξεκάθαρα "κέρδισε μόνο εδώ 85.35 Ευρώ επιστροφή". Φαντάζομαι δεν λένε ψέματα..

Δηλαδή, το bundle βγαίνει στα 483,65 Ευρώ με δωρεάν μεταφορικά, μακράν η χαμηλότερη τιμή της ελληνικής αγοράς.

Επεξ/σία από marcus0
  • Like 1
Δημοσ.

Μιλησα και τηλεφωνικα, ειπαν εφοσον πληρωθει εντος του οριου της προωθητικης ενεργειας ισχυει κανονικα :)

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως είναι ήδη added στο καλάθι σου και πρέπει να κάνεις refresh το παράθυρο για να φανεί ? Δοκίμασε και με άλλον browser / χωρίς να τρέχεις πρόσθετα τύπου adblocker (ή ακόμα και από το κινητό σου). Εγώ παρήγγειλα κανονικά.

Επεξ/σία από marcus0
Δημοσ.

Διαβάζω στον Γερμανό ότι είναι μόνο για πιστωτικές ? κρίμα γιατί έχω μονο χρεωστική και ειμαι και στο πρόγραμμα Επιστροφη...

Δημοσ.

Ναι, θέλει προσοχή σε αυτό το σημείο - μόνο πιστωτικές και μάλιστα όχι αυτές που είναι co-branded, όπως γράφουν οι όροι, πχ. Μασούτης Visa κλπ.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, drjohn1980 είπε

image.png.fb04b9eb9ce5e0e4a96171ffb5416f2d.pngεμενα παντως δεν με αφηνει να προχωρησω σε παραγγελια

Επειδή το site τους είναι απαράδεκτο , θα σου πρότεινα να το κάνεις χωρίς να συνδεθείς ως χρήστης . Μπες σαν επισκέπτης και κανε την παραγγελία .

Δημοσ.

Μισώντας τις ελληνικές αλυσίδες, πήρα απο Γερμανό...

Έκανα νέα πιστωτική Eurobank μέσα σε 5 λεπτά, και τώρα τρέχουν ενέργεια που εφόσον εκδόσεις μέχρι Μάιο πιστωτική έχει 30€ επιστροφή. Μαζί με το 15% επιστροφή από γερμανό (+5€ σε πόντους), βγήκε αρκετά καλύτερη τιμή. (Συν ότι η πιστωτική είναι δωρεάν για 12 μήνες, με 15€ μετά, αλλά θα την ακυρώσω πριν από αυτό).

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Προσωπικά από Γερμανό δε ψωνίζω ούτε μανταλάκια.

Μου είχε ακυρώσει προπαραγγελία PS5 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΓΤΚΡΜ.

Μεγάλη πίκρα, μία μέρα πριν.. 

Προσωπικά, κυριολεκτικά όλες οι μεγάλες αλυσίδες μου έχουν κάνει βλακείες με παραγγελίες κατά καιρούς (ακυρώσεις / μεγάλες καθυστερήσεις / λάθος χρεώσεις). Είναι να μην σου τύχει. Με τον Γερμανό είχα normal εμπειρία, σε σχέση με τους υπόλοιπους, αναφορικά με προπαραγγελίες.

Θεωρώ πάντως πως το Switch 2 δεν θα είναι PS5 επί COVID, με τις αναμονές και τους σκάλπερς. Η Nintendo ακούγεται πως έχει ετοιμάσει επαρκή αποθέματα, τουλάχιστον για την πρώτη περίοδο των παραγγελιών.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GohanDGeo είπε

Μισώντας τις ελληνικές αλυσίδες, πήρα απο Γερμανό...

Έκανα νέα πιστωτική Eurobank μέσα σε 5 λεπτά, και τώρα τρέχουν ενέργεια που εφόσον εκδόσεις μέχρι Μάιο πιστωτική έχει 30€ επιστροφή. Μαζί με το 15% επιστροφή από γερμανό (+5€ σε πόντους), βγήκε αρκετά καλύτερη τιμή. (Συν ότι η πιστωτική είναι δωρεάν για 12 μήνες, με 15€ μετά, αλλά θα την ακυρώσω πριν από αυτό).

Αν βγει Μάϊο δεν θα πάρεις την επιστροφη του γερμανού. Είναι μέχρι 21/4/25

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...